Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Drunen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Drunen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Drunen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Drunen of directe omgeving.

138 klanten uit Drunen bevelen een bij Casius in Drunen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Drunen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, 3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren, kozijnen vervangen, steile trap vervangen, advies, inmeten en plaatsen vlizotrap, dakhuisje op dakterras realiseren, zoldertrap laten afbuigen en nieuwe ingang naar zolder, negen binnendeuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Drunen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Drunen:

Raambank bij radiator maken

Wij willen graag een raambank laten maken. Deze wordt voor de radiator geplaatst, zelf dacht ik aan een voorkant van een radiator ombouw. zie foto. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden, de materialen en de afmetingen hiervoor.

Houten tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis met overkapping van douglashout. Totale afmeting van 5 x 6 m. Betonnen poeren staan al, staanders zijn ook al aanwezig. Het is de bedoeling dat dit tuinhuisje vanaf de rauwe materialen op maat worden gemaakt, het hiervoor benodigde materiaal mag ook terug komen in de offerte.

Laminaat op trap leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen op mijn open trap met 15 treden. Het laminaat dient te worden gelegd op én onder de treden en verder ook aan de zijkanten van de trap. Zie de bijgevoegde foto’s van een reeds voltooide trap als voorbeeld. Zie ook de bijgevoegde foto’s voor de relevante open trap. Bovendien wil ik dat de open trap gesloten wordt. Al het laminaat is aanwezig, maar de aluminiumprofielen tussen de treden dienen nog wel te worden aangeschaft.

Sluitingen kunststof kozijn repareren

Ik ben op zoek naar een kozijnenspecialist die de sluitingen van mijn kunststof raamkozijn in mijn keuken kan repareren. Het is een draai-/kiepraam, deze wil wel open en dicht maar dit gaat erg stroef.

Trap renovatie uitvoeren

Huidige houten trap kraakt en piept heel erg. Graag iemand langs laten komen om te kijken naar de mogelijkheden. Van beneden naar boven twee kleine draaien. Betreft 14 treden bij elkaar.

Taatsdeur van hal naar woonkamer

Ik wil graag een taatsdeur tussen woonkamer en een halletje. De hoogte is 2,60 m en breedte is1,60 m. We willen een vak verdeling van 4 ramen Aluminium met slank profiel (met glas)

Kattenluik in een deur plaatsen

We willen graag een kattenluik in een houten deur laten plaatsen.

Dubbele taatsdeur laten monteren

Ik zou graag een dubbele taatsdeur tussen de hal en woonkamer hebben met een deur breedte van 1.00 x 2.31 meter keer twee met ieder 4 glasvlakken. Het betreft een nieuwbouwproject, naar verwachting wordt de woning in juli opgeleverd.

Binnendeur met niet standaard maat afhangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het afhangen van een binnendeur. Tevens is de deur geen standaard maat, dus moet deze ook nog aangepast worden.

Padouk of Afromosia tuinpoort maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het maken en plaatsen van een tuinpoort in Padouk of Afromosia. Links van de deur is een muur waar de deurscharnieren op gemonteerd kunnen worden. Rechts van de deur moet een paal worden geplaatst waarin het slot zit. De oude deur moet worden verwijderd. Enkele voorbeelden zoals we de poort graag willen. Ook een foto bijgevoegd van de bestaande situatie (donkere poort). Ik wil graag graag de oude deur laten verwijderen en afvoeren.

Boeiboord vernieuwen

Ik wil graag een nieuw boeiboord van totaal 30 meter en 28 cm breed. Graag in de kleur grijs of antraciet.

Glazen klapdeur plaatsen

Prijsopgave van een glazen deur zonder kozijn. Afmeting : 89 cm breed x 205 cm hoog handgreep van rvs.

Onderdorpel en kozijnstijlen van de buitendeur vervangen

Klant wil de onderdorpel van het kozijn van de voordeur laten vervangen inclusief het onderste gedeelte van de kozijn stijlen. Hiervoor ontvang de klant graag een tweetal totaalvoorstellen: 1. Vervangen van rotte onderdorpel door hardhouten onderdorpel en onderste deel stijlen inclusief het opnieuw schilderen van het gehele kozijn; 2. Vervangen van rotte onderdorpel door kunststenen onderdorpel en neuten inclusief het opnieuw schilderen van het gehele kozijn. Het betreft een standaard afmeting buitendeur, naar binnen draaiend.

Zolderraam met een lekkage vervangen

Bestaand zolderraam uitnemen vanwege lekkage op de versleten scharnieren en een nieuw zolderraam plaatsen. Afmetingen binnenkant 55 x 65 cm. Huidige situatie in bijlage.

Kunststof schuurdeur plaatsen

Ik wil mijn huidige schuurdeur laten vervangen voor een kunststof deur, de afmeting moet 1.20 m x 2.00 m worden. Graag ontvang ik hiervoor een vrijblijvende offerte.

Nieuwe kozijnen in de gevel plaatsen

Vervangen van verschillende kozijnen in de voorgevel: Beneden raam 235 bij 155 : kantel kiepraam. Slaapkamerraam 180 bij 40 : kantel kiepraam. Badkamerraam 116 bij 32 : klapraam. Alle 3 zijn nu aluminium kozijnen, graag wil ik nieuwe kunststof of houten kozijn. Graag de mogelijkheden bespreken.

Nieuwe kunststof kozijnen leveren en plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave van nieuwe kozijnen met HR++ dubbelglas. Het gaat om ramen van de woonkamer op de begane grond van een rijtjeshuis. De ramen zijn ongeveer 1,70 meter hoog. Het raam achter is 1,60 meter breed. Het raam voor is nu in 3 ramen verdeeld, van 1,5 meter, 0,6 meter en 0,6 meter breed. De totale breedte achter is 2,75 meter. Dit zou van mij ook 1 groot raam en 1 kleiner raam met rooster mogen worden. We zijn bezig met de aankoop van deze woning.

Traprenovatie

1. Standaard traprenovatie met overzettreden. (begane grond naar 1e verdieping) Daarnaast willen we kijken naar de mogelijkheid om ook de schuurwerkzaamheden en verven van de trapranden uit te besteden. 2. Traprenovatie van 1e verdieping naar zolder We hebben een open trap van de 1e verdieping naar de zolder. Deze willen we schuren en verven zonder overzettreden. Bij Karwei hebben we wat gezien.

Schuifdeuren plaatsen op zolder

We willen op zolder over de gehele breedte schuifdeuren. Aan een kant helemaal dus over gehele breedte en aan de andere kant de helft, dus 3/4 deel, de rest blijft open. Het gaat dus om twee of drie schuifdeurcombinaties. Totaal ongeveer 6,75 meter breed.

Tafelblad voor salontafel

Maken van een tafelblad 2x (boven en onderblad) afmeting 80 x ca. 150 cm in teakhout of in notenhout. Ook het leveren van het hout.

nieuwe keukendeurtjes

Vervangen of veranderen van de keukendeurtjes. Moeten een meer landelijk cq oud uiterlijk krijgen. Graag iemand met affiniteit voor brocante en nostalgie met een portie creativiteit. Het zijn ongeveer 4 hoge en 3 lage deurtjes en een stel ladefronten.

Vervangen van houtwerk bij raam buitenzijde huis

Vervangen van houtpanelen aan buitenzijde van woning/gevel. Bij voorkeur door trespa platen. 2 panelen van 1 x 1meter. Vanaf dak van garage te bereiken.

`kozijnen vervangen

Vervangen van 4 metalen kozijnen door houten kozijnen. Helemaal compleet, ook leveren. Deurkozijnen plus deuren.

Betimmering en isolatie van 12m2 dak

Betimmering en aanbrengen van isolatieplaat op een gedeelte van het dak. Dit is ~12m2. De andere gedeelte is reeds afgetimmert en van isolatie voorzien.

Wat kost het hangen van 2 achterdeuren ...

Wat kost het hangen van 2 achterdeuren met het bevestigen dubbelglas en hang- en sluitwerk.