Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor chalet onderzijde dichtmaken:

Chalet onderzijde dichtmaken

Graag wil ik een vrijblijvende prijsopgave voor het dicht maken van de chalet. Materiaal wat erop moet hebben we al. Het chalet is 10 meter lang en 4 meter breed. Vanaf de tegel tot onderkant ongeveer 50 cm.
Onze klant uit Dorst (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor chalet onderzijde dichtmaken uit heel Nederland:

Chalet aan de onderzijde dicht maken

Ik wil de onderkant van mijn chalet dicht laten zetten, het chalet is 10,50 bij 4 meter, graag prijsopgaaf inclusief en exclusief materiaal.

Chalet aan de onderzijde dicht maken

Graag wil ik een offerte om de onderzijde van ons chalet af te werken met kunststof. De hoogte is 50 cm en het gaat om 2 korte kanten en 1 lange kant. Twee keer 3.50 meter en de lange kant is 9 meter. Totale lengte is 16 meter.

Chalet aan de onderzijde dicht maken en waterdicht maken

Het betreft een chalet van 10.50 x 7.50 meter op een betonplaat en 2 uitstekende erkers boven de betonplaat. Dient rondom dicht gemaakt te worden zodat het grondwater niet onder het chalet kan binnendringen. Chalet is geplaatst op een betonnen fundering (betonplaat van 20 cm dik). De hoogte is ongeveer 75 cm waarna na aftimmering er zand tegenaan moet. De aftimmering is dus niet meer zichtbaar. Overigens willen de buren ook investeren in delfde klus.

Chalet aan de onderzijde dicht maken

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om met 4 platen de onderkant van onze chalet dicht te maken. Graag inclusief al het materiaal. Het gaat om een chalet op een recreatiepark. I.v.m. doofheid kunnen wij niet bellen, graag een sms sturen of een emailbericht.

Onderkant van een chalet dicht maken

De onderzijde van mijn chalet is op dit moment open. Graag laat ik dit rondom dicht maken met een betonnen bekisting. Het chalet is 12 meter lang en 4 meter breed. Het chalet staat in Uelsen, Duitsland, 4 kilometer over de grens bij Tubbergen. Kunt u een prijs indicatie geven?

Reparaties aan een tuinhuisje

Wij hebben bij een chalet op een recreatiepark een houten tuinhuisje staan. Daarvan zijn er houten delen aan de onderzijde verrot en moeten vernieuwd worden. Op het dak liggen shingles, die ook vervangen moeten worden. Wij maken graag een afspraak om het werk te inventariseren en ontvangen daarna graag een offerte.

Chalet renoveren en opknappem

Ik wil mijn chalet laten opknappen. Het is een L-vormig chalet van 70 m2. Er moeten aan de buitenzijde herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd aan enkele betimmeringen aan de onderzijde en aan de kap. Verder wil ik het chalet compleet laten schilderen. Binnen wil ik de geiser laten verhangen en de aansluiting voor de wasdroger laten verplaatsen.

Terrassen aanleggen bij een chalet

Ik wil enkele werkzaamheden laten uitvoeren aan terrassen bij mijn chalet. Van een verhoogd terras dienen 4 onderliggende balken van 6,4 m1 te worden vervangen. Daarna moeten de kunststof vloerplanken hier weer op worden aangebracht. Een ander terras wil ik laten uitbreiden. Hiervoor is 1 balk nodig en 22 stroken composiet planken van 1.95 meter en 14,5 cm breed en 2 cm dik. Verder moet de onderzijde van de terrassen afgezet worden met trespa of betonplex met daarin roosters voor beluchting. Onder deze terrassen dienen eerst loze leidingen voor gas en water gelegd te worden op een diepte van 60 cm.

Canexel chalet dichtzetten

Canexel Chalet van 12.20 x 4 mtr aan de onderzijde dichtzetten. Graag advies van de vakman.

Onderafzetting met isolatie aanbrengen bij een chalet

Ik wil mijn chalet/stacaravan graag meer 'winterproof' maken door de onderafzetting te verbeteren en isolatie aan te brengen. De onderzijde van het chalet is geïsoleerd maar moet gecontroleerd worden en hier en daar worden vastgezet. Tevens de leidingen op isolatie controleren en deze zo nodig aanbrengen. De afmeting van het chalet is ongeveer 10 x 4 meter.