Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor brievenbus in de voordeur vervangen:

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil de brievenbus laten vervangen, van de kunststof voordeur.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor brievenbus in de voordeur vervangen uit heel Nederland:

Voordeur inmeten en plaatsen

Graag zou ik mijn voordeur willen laten vervangen. Bij de deurhendel is er namelijk het hout weggeschrapt door onbekende redenen. , maar daar hebben ze een offerte voor nodig. Indien mogelijk, zou ik graag willen dat er iemand langs komt om de deur in te meten en een offerte aanlevert met daarin de kosten voor het inmeten van de deur, het verwijderen en het plaatsen van de deur. Zie hieronder de afmetingen van de deur. Hoogte: 201cm Breedte: 92cm Dikte: 4cm Voor der rest zijn er niet veel voorkeuren aan de voordeur. Het liefst een voordeur met 1 glas en een brievenbus erin gemonteerd.

Buitendeur aanpassen

Wij willen onze voordeur graag laten aanpassen. Onderste raam eruit en de horizontale panelen doortrekken naar boven richting de brievenbus. Graag willen wij het bovenste glas laten vervangen voor een ander soort glas plus eventueel het deurbeslag vervangen. ** Stapeldorpeldeur. Met panelen doortrekken denk ik dat bedoeld wordt dat uiterlijk op stapeldorpeldeur moet gaan lijken. Of bossingpaneel voorstellen.

Buitendeur vervangen

Buiten deur vervangen, het is een een deur met speling aan beide kanten. Het is een houten kozijn en houten voordeur. Een beetje glas er in en geen brievenbus.

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Omdat er veel tocht door de voordeur via de brievenbus naar binnen komt, wil ik graag weten of we dit gat niet beter kunnen dichten. Wat zouden daarvan de kosten zijn?

Voordeur compleet maken en afhangen

Onze aannemer heeft er een potje van gemaakt en zijn werk niet afgemaakt. Een van die dingen die nog gedaan moeten worden is de voordeur vervangen. Ik heb alles in huis. De deur zelf, nagenoeg helemaal op maat. De scharnieren, de brievenbus, de driepuntsluiting plus deurknoppen en slot. Alles moet alleen nog in elkaar worden gezet en de deur moet nog worden geplaatst.

Een voordeur afhangen en monteren

Ik zoek een deurenspecialist onze nieuwe voordeur kan afhangen, het hang- en sluitwerk en de deurbeslag (geen brievenbus) monteert. Het gaat om een klassieke deur met rooster en draairaam. De deur is reeds besteld. De bestaande deur dient alleen gedemonteerd te worden.

Voordeur opmeten en plaatsen

Ik ben van plan om een nieuwe voordeur te kopen van Cando type ML650 met alles erop en aan. Glas en lood /brievenbus/dorpel en driepunts sluiting. Ik zoek een vakman die de oude deur kan verwijderen en afvoeren, de nieuwe deur zal moeten worden gemonteerd met een paar extra kleine dingen zoals monteren van de sluitingen.

Meerdere brievenbussen vervangen van appartementencomplex

Wij zijn een VvE van 4 appartementen met een gezamenlijke voordeur en een gezamenlijke brievenbus. Deze brievenbus is een gleuf in de muur aan de buitenkant met een bak aan de binnenkant waar iedereen zijn/haar post invalt. Wij willen deze brievenbus laten vervangen door 4 individuele brievenbussen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn, we hebben zelf even gekeken en onze voorkeur gaat uit naar 4 gleuven in de muur, maar weten niet of dit haalbaar is. We vinden het geen probleem als deze klus pas over enkele maanden wordt uitgevoerd, maar zijn uiteraard wel benieuwd naar de kosten. Horen het graag.

Vervanging inpandige voordeur flat

Wij moeten i.v.m. brandvoorschriften onze inpandige voordeur van een flat vervangen (min 30 minuten brandwerend). Dus graag vervangen door een simpele voordeur, geen glas of spion, geen brievenbus en als het kan het huidige (nieuwe) oplegslot hergebruiken. Bestaande kozijn is staal dus graag ook hergebruiken als goedkoper is.

Vervanging voordeur in kunststof uitvoering

Vervanging voordeur in uitvoering varianten: • Voorkeur voor Kunststof • evt Hardhout Gewenste eigenschappen voordeur tussenwoning: • Zie voorbeeld deuren, voorgegrond en af te werken in kleur donkerrood • Maten lxbxd = 200 x 92,5 x 4 cm (huidige deur) • Werkend opgehangen • Kan temperatuurverschillen doorstaan: Eenvoudig te sluiten/openen • Warmtewerend mat- melkglas ruit(en) (evt met patroon) • Kier- en tochtdicht, goede isolatiewaarde deur • Veilig tegen inbraak • Standaard brievenbus midden deur • Sleutel cilinder aangepast op overige buitendeuren • Onderhoudsvrij Overig: • Prijsopgave splitsing in materiaal en montage • Levering en montage: geef planmaand • Oude deur retour meegenomen

Partners

Partners van Casius