Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dongen of directe omgeving.

129 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen, tiental houten kozijnen leveren en plaatsen inclusief dubbele tuindeur, vervangen dakkapel en dakraam, kozijnen plaatsen en erker vervangen, vervangen kozijnen achterzijde woning, gehele achterpui vervangen, plaatsen overkapping, metalen trap, garagedeur vervangen door ramen en deur, plaatsen klapluiken 5 ramen waarvan 2 schuin raam, garagedeur vervangen door kozijn met raam en deur, verzakte garage rechtzetten, vervangen kozijnen, vervangen van een raam- en deurkozijn, binnen trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dongen:

6 Stompe binnendeuren plaatsen

Ik ik graag 6 binnendeuren laten plaatsen. Stompen deuren in ijzeren kozijnen. Scharnieren zitten vast aan het kozijn.. Een deur moet omgedraaid worden. Draait nu naar binnen en moet naar buiten. Kozijn kan er niet uit. Twee deuren van 73 x 201,5 cm. Een van 63 x 201,5 Een van 83 x 201,5 Een van 78 x 201,5 En een van 77 x 199. Deze deur moet andersom gaan draaien.

Deurkozijn vervangen in schuur

Wij hebben een nieuwe schuurdeur hangen maar willen graag het kozijn vervangen voor een HARD HOUTEN kozijn. De afmeting van het oude kozijn is circa 900 mm bij 2005 mm. Het gaat om het demonteren en plaatsen van het kozijn en het afhangen van de schuurdeur.

Trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een nieuwe trap. Op dit moment bevindt zich een trap in het huis maar ik wil graag een nieuwe trap op een nieuwe plek. Ik weet daarom de exacte lengte en hoogte niet. Ik zou hierover graag geïnformeerd worden. Het zal gaan om een trap van de begane grond naar de eerste etage, de vloer hier is van hout. Het trapgat zullen wij zelf maken en de oude trap ook zelf verwijderen. Graag verneem ik van u of u ons verder kunt helpen en of er wellicht een kosten indicatie mogelijk is van het opmeten, adviseren en uiteindelijk uitvoeren.

Hardhouten kozijn vervangen

Ik wil een kozijn vervangen door een hardhouten kozijn waarin een openslaand raam is opgenomen. Het oppervlak is 307,5 bij 154 cm.

Zwarte deur plaatsen

We hebben een uitsparing van 1.20 meter breed en 2.31 meter hoog. We twijfelen tussen een schuifdeur of een draaideur. Een taatsdeur lijkt ons prachtig alleen we hebben een dunne gietvloer over vloerverwarming en daar is geen rekening mee gehouden. Er is voldoende ruimte om de deur over de muur te laten schuiven. Het liefst willen we een deur met 4 horizontale stroken glas, geen verticale lijnen.

Traptreden bekleden

Het betreft een open trap met 13 treden en een draai in de trap. Ons verzoek is de traptreden rondom te bekleden met vloerbedekking, maar niet de zijkanten. Nu zijn de treden geschilderd. Ik kan foto's toesturen van de trap, indien gewenst. Uitvoering pas rond september / oktober.

Vlizotrap vervangen

Mijn vlizotrap is kapot en moet vervangen worden door een nieuwe vlizotrap. Afmetingen van het gat: breedte 100 cm lengte 76 cm. Wij willen graag geadviseerd worden hierin.

Voordeur installeren

Wij willen een nieuwe dorpel en een nieuwe buitendeur, welke wij beide zelf kopen, laten plaatsen door een vakman.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik zou graag een taatsdeur willen van de hal naar de woonkamer en tevens een dubbele (evt met zijpaneel) van de woonkamer naar de tuinkamer. De afmetingen voor de deur van de hal naar de woonkamer zijn 260 cm hoogte bij 90 cm breedte, de afmetingen voor de scheiding van de woonkamer naar de tuinkamer 300 cm breedte bij 260 cm hoogte. Aluminium met slank profiel (met glas).

Boeidelen vervangen en lekkage kiepkantelraam repareren

De boeidelen vervangen voor kunststof aan de zijkant van de woning. Denk ongeveer 11 of 12 meter. Tevens een lekkage gehad aan een kiep kantelraam op zolder. Dit moet ook gerepareerd worden. Vermoed dat het water over het opstaand randje komt.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Vloertapijt en lijm van de trap verwijderen. Het is de trap dat gaat van de begane grond tot de eerste verdieping. Het zijn 14 treden. Daarna ga ik de trap verven.

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Vlizo trap vervangen voor vaste trap gat maken in betonvloer en vlizogat dicht maken.

Granieten dorpel bij de voordeur plaatsen

Gaarne wil ik mijn huidige (houten) dorpel bij de voordeur laten vervangen door een granieten of marmeren dorpel. In ieder geval iets van steen. De houten dorpel is nu onderdeel van het kozijn. De werkzaamheden zijn dus: het verwijderen van de huidige dorpel en plaatsen van een stenen dorpel. De dorpel wordt door u gemeten en aangeschaft. De maat is standaard, iets van 90 cm breed.

Op maat gemaakte Storemax kast monteren

Ik wil graag een op maat gemaakt Storemax kast in elkaar laten zetten. De kast komt op onze slaapkamer en past in een nis. Is speciaal op maat gemaakt hiervoor. Breedte van de kast is 199 cm, hoogte is 268 cm en de diepte is 67 cm. Het betreft een rails met 2 deuren en een interieur. Interieur is 8 planken en 2 roedes.

Onderkast onder de wastafel maken

Het verwijderen van de bestaande kast onder de wastafel en het maken en aanbrengen van een nieuwe onderbouwkast met 2 laden. De kast moet in een nis komen: 1980 mm breed en 370 mm diep. De afstand tussen de afvoeren van de wasbakken moet 1000 mm zijn. Een concept tekening is beschikbaar. Materiaal: MDF beplakt met HPL, kleur wit. Grepen geïntegreerd, geen uitstekende delen, eventueel een "push to open" en soft closing systeem.

Garage naar achteren uitbouwen

Ik wil de garage naar achteren verlengen met ongeveer 15 m2. Van belang is dat aan de achterkant het perceel niet recht loopt. Aan de linkerkant is het langste stuk 3.30 meter, aan de rechterkant is de langste muur hooguit 2.20 meter. De breedste kant is ongeveer 4.50 meter. Er zou nog een deurgang moeten komen aan de achterzijde en er zal een bitumen dak doorgetrokken moeten worden. We hebben zandgrond. Ik denk dat er geen vergunning nodig is (aanbouw vindt plaats aan de achterzijde van de woning).

Binnendeur vervangen door een harmonicadeur

Ik wil graag een harmonicadeur, ter vervanging van een gewone binnendeur (kamerdeur). Lengte maal breedte: 2 meter hoog en 82,5 cm breed. De deur willen we van een slot voorzien hebben.

Aluminium harmonicadeur leveren en plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing van harmonica deuren in de buitengevel van onze woning. De deuren moeten 3.2 meter breed en 2.5 meter hoog zijn.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een trap naar zolder laten plaatsen. Er zit nu een vlizotrap. De vloer van zolder is van hout. De vaste trap moet waarschijnlijk iets opzij van de vlizotrap geplaatst worden. Het gat van de vlizotrap moet dan gedicht worden. Wat zou dit gaan kosten? Graag een indicatie van de kosten per email.

Binnendeuren laten afhangen

Ik wil graag mijn binnendeuren opnieuw laten afhangen. Het gaat om stompe deuren. Het is een bouw uit 1968. Het gaat om 2 deuren.

Harmonicadeur in de gevel plaatsen

Ik wil een hoek van onze achtergevel openmaken en hierin harmonicadeuren plaatsen. Lengte van de hoek is 3.74 meter en 4.75 meter. De hoogte is 2.74 meter.

Massief houten binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 2 massief houten kamerdeuren (paneeldeuren) met 8 glaspaneeltjes laten vervangen. Dan wil ik de nieuwe deuren graag laten verven en plaatsen. De oude deuren hoeven niet verwijderd te worden. Ik wil de nieuwe deuren graag laten leveren door de vakman.

Dakramen leveren en plaatsen op zolder

Wij willen op onze zolderverdieping graag twee kunststof dakramen laten plaatsen. Het gaan om een Velux GGU SK06 0050 (114 x 118 cm) en om een Velux GGU CK02 0050 (55 x 78 cm). Beide ramen willen we laten voorzien van energiebalansglas. Er zijn nu nog geen ramen op de zolder. We willen ook de binnenzijde laten aftimmeren.

Traprenovatie met eikenhouten parket treden

In een nieuwbouwhuis (oplevering december 2016) wil ik de standaard trap van de begane grond upgraden naar een trap met eikenhouten parket treden. De standaard trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als een vaste gesloten vurenhouten trap met stootborden van plaatmateriaal. Het wordt een trap met twee maal een kwart draai. Wat kost het mij ongeveer als deze trap meteen na oplevering wordt gerenoveerd?

Deuren leveren en afhangen

2 deuren inhangen en evt meeleveren. Dorpel vervangen ( simpele deuren) graag op zeer korte termijn.