Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dinteloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dinteloord heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dinteloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dinteloord of directe omgeving.

12 klanten uit Dinteloord bevelen een bij Casius in Dinteloord aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dinteloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, garage- en carportbouw of timmerwerk in Dinteloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dinteloord:

4 Kozijnen vernieuwen

Ik wil graag 4 kozijnen laten vervangen: 1 KOZIJN GEDEELTE VAST EN KIEPKANTEL 260 X 110 1 KOZIJN KIEP KANTEL 90 X 90 1 KOZIJN VAST 175 X 85 1 KOZIJN VAST 85 X 50 Alle maten zijn in cm.

Bouwen van een garage

Graag ontvang ik een offerte voor hetbouwen van een garage van 4 bij 7 meter en 2.30 meter hoog. Het zal een plat dak moeten krijgen inclusief een fundering met schroefboorpalen van 12 meter.Het gaat om een gemetselde uitvoering van de spouwmuur en een betonnen vloer. Het is nog onbekend of hier een vergunning voor nodig is.

Plafond met systeemplaten vervangen

Na waterschade hebben wij een gehavend plafond van ongeveer 10 m² in onze aangebouwde bijkeuken. De kapotte platen zijn inmiddels verwijderd. Wij willen er een nieuw plafond laten plaatsen met lange systeemplaten, 4 tot 5 mm dik, kleur wit. Daarboven moet eerst steenwol isolatiemateriaal worden aangebracht. In de platen moeten ook vier of vijf LED-spots worden geplaatst. Er is al elektra voor aanwezig. Het plafond moet met bijpassende plinten worden afgewerkt. Wij ontvangen graag een offerte voor de verzekering.

Metalen trappen door houten trappen vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1975, waar twee metalen open trappen in zitten. Wij willen deze graag laten vervangen door dichte houten trappen. Wij laten de trappen hier graag inmeten en ontvangen daarna een offerte.

Trappen vervangen

Graag ontvang ik een offerte betreffend het vervangen van de trappen in mijn tussenwoning. Op dit moment heb ik twee metalen open trappen en ik wil graag twee dichte houten trappen. Het gaat om de trappen richting de eerste en tweede verdieping. In beide trappen zit een draai naar links.

Traprenovatie met vloerbedekking of laminaat

Ik wil graag een offerte voor een traprenovatie. Het gaat om 13 treden. Er zitten lijmresten op de trap, de vloerbedekking is er wel al af. Wij willen graag een offerte voor het bekleden met vloerbedekking en een offerte met laminaat. Bij vragen graag bellen.

Binnendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Binnendeur voorzien van hang- en sluitwerk, zit er nog niet op, en de deur afhangen

Kunststof kelderraam plaatsen

Vast kelderraam met een breedte van 880 millimeter en een hoogte van 600 millimeter, met luchtrooster. Verdiept profiel en de kleur ral 9010 wit. Het gaat hier om het vervangen van een oud kelderraam met dezelfde maten.

Er is een rechte houten vaste trap ...

Er is een rechte houten vaste trap gemaakt naar zolder in plaats van een vlizotrap. deze staat midden van de overloop. graag zien wij deze nu met een draai naar boven en dan in zijn geheel tegen de muur aan geplaatst, boven de trap van de benedenvloer. zo is het een kopie van de benedentrap en winnen we veel ruimte op zolder en op de overloop.we willen weten wat ongeveer de kosten zouden zijn en hoelang dit zou duren.

Schuur; opknappen 2 nieuwe dichte ...

Schuur; opknappen 2 nieuwe dichte raampjes of een wat grotere. 1 nieuwe deur en deur kozijn. Gedeeltelijk vervangen van dak balken, sommige kopsekanten rot. Dak uitloop aante sluiten op regenpijp. Ik zal zelf de oude raampjes en deur kozijn verwijderen

Een schuine wand op de slaapkamer is op ...

Een schuine wand op de slaapkamer is op dit moment een kleine en lage inloopkast (enkel dozen staan daar). We zouden deze "muur" weg willen, de kast dieper maken en netjes afwerken met planken en roedes en schuifdeuren etc. De preciese afmetingen weet ik daarom ook niet. Ontwerp en deskundigheid laten we daarom ook aan de vakman over.

1e en 2e verdieping vervangen van enkel ...

1e en 2e verdieping vervangen van enkel glas door dubbel glas. 8/9 ramen van ongeveer 80/90 cm ben erg benieuwd naar grove prijs per raam (vervangen en plaatsen nieuw raam) omdat projekt per kamer gebudgeteerd kan worden

het bouwen van een garage met een ...

het bouwen van een garage met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter. Tegen bestaand huis aan.