Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Deurne of directe omgeving.

71 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: praktijkruimte in de tuin realisren, kunststof kozijnen plaatsen, vliering laten plaatsen, open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen, balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen, beplating schuur vervangen, muur metselen, kozijn vervangen, diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk, reparatie plafonds en kozijn plaatsen, entresol bouwen van hout en metaal, vervangen van kozijnen, carport verwijderen, slaapkamer kozijnen vervangen, plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of garage- en carportbouw in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Deurne:

Voordeur en garagedeur vervangen

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het vervangen van onze voordeur en garage deur. Voordeur: Maten: breedte 124 cm Hoogte 220 cm Breedte van zijraam 15 cm Daarnaast zijn we ook op zoek naar openslaande garagedeuren. Breedte 224 / hoogte 213 cm Kunt u voor ons een gemiddelde prijsopgave maken. Zodat wij een indicatie hebben van dit ongeveer kost. We zijn aan het oriënteren of we dit in kunststof of hout willen aanschaffen. In de bijlage vind u foto's van de huidige situatie.

Achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen

In de achtergevel willen we graag 2 openslaande tuindeuren laten plaatsen op de plek waar nu een raam in de gevel zit (raam ca. 1 meter breed met metselwerk eronder). In de bijlagen is de huidige situatie en gewenste situatie weergegeven met schetsen en foto's. De binnenmuur bij de keuken willen we ook deels laten afbreken (hoeft niet meegenomen te worden in deze offerte). Werkzaamheden zouden vanaf 15 augustus kunnen worden uitgevoerd.

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Wij hebben een houten voor deur met een RVS brievenbus. Deze RVS brievenbus willen wij uit onze houten deur laten halen en het gat moet dan opgevuld worden, zodat we de deur daarna mooi kunnen laten verven zonder met zo min mogelijk zichtbaarheid. Het verven en opschuren hebben we al uitbesteed. In september komen de schilders.

Vaste trap naar beneden en boven installeren

Wij hebben een vaste trap van de begane grond naar de eerste etage en van de eerste etage naar zolder. Beide trappen willen wij graag laten verwijderen en de nieuwe trappen dienen in spiegelbeeld geplaatst te worden. Dit zal dan 2 kwarts naar rechts worden. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Sluitsysteem van een draai-/kiepraam repareren

Twee kunststof kantel/kiep ramen in de slaapkamer kunnen niet meer open omdat de krukken los draaien. Kan dit gerepareerd worden?

Luxe carport plaatsen

Ik wil graag een luxe carport met de uitstraling passend bij het huis (maatwerk). We willen graag een carport van 4 x 5 meter.

Dakraam en raamhorren vervangen

Door hagelschade moet 1 dakraam (ongeveer 1 meter bij 80 cm) en het gaas van 2 raamhorren worden vervangen.

Lichtdoorlatende golfplaten op de carport vernieuwen

Ik wil graag de huidige golfplaten van mijn carport laten vervangen. De afmeting van het dak is 8.14 bij 3.40 meter. Het zijn in totaal 17 platen, want ze werken ongeveer 98 cm. De plaatmaat is 1.84 bij 1.10 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van dezelfde soort platen.

Dakraam repareren na noodweer

Het gaat om een een bol plexiglas dakraam (oud) dat kapot is gegaan tijdens het noodweer van 23 juni. Maat van het raam is 50 bij 45 en met stuk hard plastic dat onder de dakpannen zit.

Vaste trap naar zolder laten maken

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder maken. Er zit nu een vlizotrap. Er zal ook een ander gat gemaakt moeten worden. Het is een betonnen vloer/plafond.

Vaste trap naar zolder realiseren

Ik wil de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. De verdiepingsvloer is van beton. De vlizotrap zit in het midden van de vloer. Dat gat moet dichtgemaakt worden. De trap kan aan de zijkant geplaatst worden. Een houten trap met een kwart slag erin.

Houten kozijnen en deuren vervangen door staal

Wij willen in onze woonboerderij 10 kozijnen met deuren laten vervangen door stalen kozijnen en deuren. Het gaat om deuren van 90 x 230 cm. We willen deuren met een verdeling in 8 vakken met daarin isolatieglas of eventueel 3-voudig isolatieglas. We maken graag een afspraak om de situatie te bespreken en ontvangen daarna een gespecificeerde offerte. We willen het werk in het najaar laten uitvoeren.

Vrijstaande garage met puntdak bouwen

Ik wil een vrijstaande garage van 8 x 4 meter met puntdak laten bouwen. Kenmerken: - Steens opgebouwd met spouw; - Buitenmuren gemetseld; - Binnen fijn betonsteen; - Verdiepingsvloer voor opslag; - Een vaste vuren trap naar de 1e verdieping; - Geïsoleerd dak met dakpannen; - 2 openslaande deuren, totale opening minimaal 2500 mm; - 1 loopdeur; - 2 draai/kiepramen, ongeveer 1500 x 1000 mm; - 1 of 2 kantelramen in het dak van ongeveer 800 x 500 mm; - Inclusief elektra en water. Er is waarschijnlijk geen heiwerk en geen vergunning nodig voor dit project. Zie bijlage voor tekening. Graag een offerte met alle kosten.

Vlizotrap laten vervangen door een vaste trap

Ik wil de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. De verdiepingsvloer is van beton. De vlizotrap zit in het midden van de vloer. Dat gat moet dichtgemaakt worden. De trap kan aan de zijkant geplaatst worden. Een houten trap met een kwart slag erin.

Trap plaatsen

Nieuwe vaste houten trap

Linoleum traprenovatie aanbrengen

De trap heeft 13 treden en maakt 2 bochten naar links. Hier zat tapijt op, deze is er nu vanaf. Het is een trap van hout waar nog een dunne laag verharde lijm opzit van de stoffen trap. Zou dat een probleem zijn?

Overkapping vervangen door Trespa

Graag offerte voor het vervangen van de onderkant van een stuk overkapping door Trespa. Afmeting is ongeveer 9 meter lang en 75-80 cm breed en het is een gezamenlijke overkapping met de buren.

Kozijn van kunststof laten plaatsen

240 X 220 kozijn. Het kozijn bestaat nu uit 3 ramen en het onderste gedeelte van het kozijn is van houten platen(ongeveer 60 cm vanaf de grond omhoog)

Bureau/tafel op maat maken

Bureau/tafel zoals op de foto vernieuwen. Zoek een timmerman die een nieuw exemplaar kan maken. S.v.p. 2 offertes voor realisatie inclusief materiaal.

Vernieuwen voordeur kunststof

Vervangen van een houten voordeur door een nieuwe kunststof deur. Kozijn en dorpel moeten eveneens vervangen worden want die bestaan nu uit vurenhout. Materialen heb ik nog niet in huis of besteld dus graag opnemen in de offerte

Storemaxkast in elkaar zetten en plaatsen

Een storemax kast, die bij Praxis wordt gekocht, moet op een slaapkamer in elkaar worden gezet. Misschien is het ook nog verstandig ( gezien onze onhandigheid) dat U voor ons de juiste maten opneemt, zodat de verschillende onderdelen goed worden besteld.

Carport vervangen

Bestaande carport slopen én afvoeren, nieuwe carport leveren én opbouwen. Waarschijnlijk een houten carport. Maar advies over materiaalgebruik is welkom. Standaard afmeting.

Hallo, Wij hebben twee draairamen. Is ...

Hallo, Wij hebben twee draairamen. Is het mogelijk om hier draai/kiepramen van te maken en wat gaat zoiets kosten. Houten kozijnen. Als de prijs interesant is hebben onse buren hier ook belangstelling in.

Het compleet leveren en plaatsen van ...

Het compleet leveren en plaatsen van kunststof kozijnen voor een twee onder een kap woning. In totaal 39 stuks: 6 deuren en 33 ramen. Tevens een aluminium lichtstraat.

Voor een twee onder een kap woning vuren ...

Voor een twee onder een kap woning vuren trappen maken. In totaal 4 trappen voor twee woningen.