Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor glazen binnendeur monteren:

Glazen binnendeur monteren

Ik heb twee deuren aangeschaft van glas die gezandstraald moeten worden en geplaatst moeten worden in een bestaand kozijn waar nu een houten deur in zit. De deuren zijn ongeveer 190 cm bij 85 cm. Het moet geen dubbel glas zijn.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen binnendeur monteren uit heel Nederland:

Kunststof deur laten spuiten

Een kunststof binnendeur laten spuiten. Het gaat om een hogere deur van ongeveer 211,5 cm bij 90 cm breed. Er zitten drie glazen in dus het gaat niet om de volledige deur schilderen. Eventueel een offerte voor het vervangen van de deur en/of het meenemen van het schilderen van alle deuren. Het gaat uiteindelijk om deze deur sowieso, en eventueel de rest ook.

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een glazen binnendeur bij PRAXIS gekocht en zelf geplaatst ( 4 jaar geleden) . In verband met leggen van een nieuwe vloer moet deze deur opnieuw worden afgehangen. Wellicht zijn de twee ophangpunten aan vervanging toe.

Meerdere klussen in en buiten huis

Op de achtergevel zitten teakhouten planken die zijn kromgetrokken en moeten worden vervangen. Het zijn 8 planken van ongeveer 2 meter breed. We hebben we een pui met glazen bakstenen. Een deel daarvan is gebarsten en het lekt, wat een zwarte vlek op de muur geeft. Dat moet verholpen worden. Een binnendeur is beschadigd en moet vervangen worden. Er moet een schilderij opgehangen worden. De tochtstrip van de buitendeur moet vervangen worden. Het toilet beneden ruikt onfris, waarschijnlijk is een afdichting niet goed meer. Er moet een afdek latje voor de trap moet vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Glazen binnendeur plaatsen

Graag ontvang ik uw beste prijs en snelste levertijd voor: - Levering en montage van een glazen binnendeur uit gehard helder glas - (als vervanging van een bestaande deur met kozijn, zie de bijgesloten foto) - Type taats- of pendeldeur, zonder kozijn (in beide richtingen te openen) - Scharnierpunten in betonnen vloer en plafond (wanneer mogelijk, want er is vloerverwarming aanwezig) - Bediening d.m.v. T-greep L=70 cm - afmeting bestaande deur H x B= 232 X 88 cm - afmeting muursparing H x B= 237 X 97 cm

Plaatsen van een binnendeur met glas in loodraam

De binnendeur die wij hebben heeft in het glasgedeelte een ronde boog aan de bovenkant. Het glas (9 ruitjes) is van gegolfd niet doorzichtbaar glas. Wij willen graag een rechthoek met helder glas vervat in lood. Misschien kan de deur die we hebben wel gebruikt worden om er de door ons gewenste glaspartij in te zetten. Een jaar of 3 geleden heeft een aannemer een glazen afdakje boven de voordeur voor ons gemaakt. Casius heeft deze aannemer voor ons gezocht. Hij heeft dat zo netjes gedaan, wij willen graag dat hij deze klus voor ons doet. Weet u nog wie dat was?

Glas in de binnendeur vervangen

In de dubbele binnendeur van onze woonkamer is één van de rechthoekige (27 x 48 centimeter) glazen gebroken, deze moet vervangen worden.

Wand plaatsen in de hal

Ik wil graag een simpele tussenwand van 135 x 250 centimeter groot laten plaatsen met daarin een opdek binnendeur van 78 centimeter breed. Boven de deur wil ik een mat glazen plaat laten plaatsen.

Dubbele stalen binnendeur met glas plaatsen

Ik zoek een dubbele stalen deur met 3 glazen compartimenten voor tussen de gang met voordeur en de woonkamer

Glazen binnendeur repareren of vervangen

De glazen (stompe) deur tussen de gang en de woonkamer maakt erg veel lawaai en draait/hangt niet goed. Hij hangt in een stalen kozijn. De deur is ooit bij een bouwmarkt gekocht, circa 10 jaar terug. Beoordelen, advies en begroting voor duurzaam herstel.

Glazen binnendeuren monteren

Wij zijn op zoek naar twee halve deuren (in de hoogte) van glas voor de ingang van de slaapkamer naar de badkamer. Klapdeuren dus. De ruimte is 80 x 210 cm, zoals een normale binnendeur. Er zit nu een stalen kozijn met opdekdeur in. Graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius