Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, vliering maken in de zolder, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, stalen frame met deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Bosch:

Traplaminaat aanbrengen

Ik wil graag 15 houten traptreden laten bekleden met traplaminaat en stootborden. Ook afkitten. Traplaminaat en kit zijn in bezit.

Houten boeiboord repareren/renoveren

Rotte plek in boeiboord repareren aan de hoge zijde van woning; verroeste schroeven boeiboord op diverse plaatsen vervangen, hoeksteen metselwerk ter plaatse van boeiboord herstellen.

Draai-/kiepramen repareren

Ik heb 6 niet goed functionerende draaikiep ramen. Systeem roto. Hendels sluiten niet goed. Ben op zoek naar iemand die dit kan oplossen.

Trappen renoveren

Trap renovatie uitvoeren van 2 trappen (13 trede per trap + 2 kwart draaien), moderne uitstraling laminaat, kleur antraciet (CanDo?). Werkzaamheden moeten voor 4 juli zijn uitgevoerd.

Binnendeur met beschadiging vervangen

Ik heb een beschadiging aan een van de binnendeuren (gat van ongeveer 10 x 4 cm, 3 cm diep). Er zal een Berklon opdekdeur model 900, 930 x 2315, kleur RAL9010 wit, geplaatst moeten worden in verband met uniformiteit. Al het hang- en sluitwerk van de vorige deur is nog aanwezig, dus het is alleen het vervangen van de deur zelf, inclusief afhangen. Het betreft een appartement op de 5e verdieping en is goed bereikbaar per lift. Huidige deur dient afgevoerd te worden en eventueel moet het huidige hang- en sluitwerk vervangen worden.

Velux dakraam laten plaatsen

Wij willen in ons nieuwbouwhuis een velux dakraam laten plaatsen op zolder. Het raam willen we zelf kopen maar we zoeken iemand die hem kan plaatsen.

Voordeur afhangen

Wat gaat het ons kosten een nieuwe voordeur erin te laten hangen. Standaard deur montage incl.

Trapkast aanpassen en trapgat afsluiten

Ik wil graag iemand die mee kan denken. We willen graag een nieuwe of aangepaste trapkast (in de ruimte onder de trap afmeting ongeveer 2,50 x 2,40 meter breed), zodat we hier makkelijk schoenen en laarzen in kunnen opbergen. De gang is namelijk erg smal en op die manier hoef ik er alleen nog jassen in kwijt. De huidige trapkast is één kleine ruimte. Ik heb wel eens oplossingen gezien waarbij de ruimte bij de onderste treden handiger gebruikt wordt door hier bijvoorbeeld lades te maken en ik ben benieuwd of zoiets mogelijk is bij ons. Mijn tweede wens is om het trappengat volledig af te kunnen sluiten met bijvoorbeeld een schuifdeur over de eerste trede. Dit omdat wij katten hebben en op die manier kan ik de gang ontoegankelijk maken voor onze katten wanneer er (onverwacht) iemand aan de deur staat. Onze katten mogen namelijk door het hele huis en het trapgat zit bij de deur. Graag een offerte voor de kosten hiervan.

Afdakje bouwen

We willen een eenvoudig afdakje laten maken van ongeveer 1.48 breed bij 1.10 diep bij 1.86 hoog meter. Het dakje moet op 4 palen staan en waterdicht zijn en tegen de zon bescherming bieden. Wij denken zelf aan hout.

Hor monteren in kantelkiep raam

Leveren en/of monteren in een kantelkiepraam hoog 155 centimeter en breed 49 cm. Graag een prijsopgave.

Sets dubbele taatsdeuren plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in 2 sets dubbele taatsdeuren voor in onze nieuw te bouwen woning. Afmetingen 2. 60h-1. 80b. Wij zouden graag een prijsindicatie ontvangen.

Agnes plafondplaten monteren

Ik wil graag de overloop en een slaapkamer laten bekleden met Agnes platen. De ruimtes zijn al uitgeraggeld bij de bouw. Een kamer heeft twee schuine kanten en een overloop, totale oppervlakte is ongeveer 30 vierkante meter. De maker kan ook het materiaal leveren.

Tussenwand plaatsen

We willen graag een wand plaatsen in de garage zodat onze garage gesplitst wordt in een bijkeuken en een garage. In de wand dient een deur te komen zodat je van de garage naar de bijkeuken kunt. De lengte van de wand is 3,52m.

Deur vervangen

Wegens schade aan onze toiletdeur willen we deze laten vervangen en laten schilderen. De deur zelf hebben we nog niet, de juiste verf wel. De deur zal iets op maat gemaakt moeten worden. Scharnieren, beslag en slot overzetten. Maten: 76 breed x 197 hoog x 4 dik, alle maten zijn in cm.

Binnendeuren afhangen met hang- en sluitwerk

Ik wil graag 5 slaapkamerdeuren kopen bij Praxis en laten ophangen. Ik heb nog geen idee welke deuren ik hiervoor wil aanschaffen en wat de afmetingen hiervan zullen zijn. Graag overleg ik dit met de vakman. Daar ik heel moeilijk telefonisch te bereiken ben heb ik het liefste contact via de email.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2. 75 bij 3. 50 meter Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande vlonders verwijderen en nieuwe houten vloer aanbrengen.

Plexiglas op carport laten plaatsen

Door de harde wind is mijn plexiglazen dak van mijn carport gewaaid. Deze is ongeveer 2 bij 6 meter. Graag zou ik deze willen laten vervangen.

Toiletdeur vervangen en schilderen

Wegens schade aan de toiletdeur willen wij deze laten vervangen en laten schilderen. De verf hebben we al aangeschaft. De afmetingen zijn: 1.97 x 76 x 4.

Negental deuren plaatsen en verven

Wij gaan in april verhuizen en zijn op zoek naar een all-in service voor het plaatsen van negen nieuwe deuren in het huis. Het liefst laat ik de deuren ook verven zodat dat niet in het huis hoeft te gebeuren. Kunt u mij laten weten of jullie deze all-in service bieden en wat het extra zou zijn indien ik de deuren ook door jullie laat schilderen? De deuren zijn nog niet aangeschaft. Hooguit 1 deur zal glas hebben.

Glazen binnendeur monteren

Ik heb twee deuren aangeschaft van glas die gezandstraald moeten worden en geplaatst moeten worden in een bestaand kozijn waar nu een houten deur in zit. De deuren zijn ongeveer 190 cm bij 85 cm. Het moet geen dubbel glas zijn.

Sleuven voor anti-slip in de trap frezen

Graag wil ik in 2 trappen (totaal 30 treden) sleuven laten frezen voor de antislip strips. het gaat om houten trappen uit de jaren '30. De profielen zelf heeft de klant al.

Zwart stalen wand met glas plaatsen in entresol

De wand met dunne zwarte profielen van staal is bedoeld voor een entresol. Deze is 5.50 meter breed en de hoogte is 2.60 meter. De wand komt op een muurtje van 40 centimeter te staan tot aan het plafond. Onze voorkeur gaat uit naar een stalen kozijn met 2 schuiframen of openslaande ramen in het midden. Dus een verdeling bijvoorbeeld 1 hoog raam 2.60 meter, 4 ramen 1.30 en 1 hoog raam 2.60 meter hoog.

Achterdeur met 3-puntssluiting afhangen

Ik wil bij praxis een achterdeur kopen. Maten 0,78 breed, 201 cm hoog en 4 cm breed. Graag met 3 puntsluiting en kerntrek slot. Deur moet met dubbelglas. Deze moet ook afgehangen worden. Graag prijsopgave hiervoor, inclusief deur plus afhangen.

Voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een kunststof kozijn en voordeur. De deur zal 92 cm breed worden en 2.10 meter lang. Aan de rechterzijde zal er een kozijn met raam komen. De deur dient te worden geleverd met een 3 puntsluiting.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Wij willen een taatsdeur tussen de hal/entree en de woonkamer. De aAfmeting is circa 240 x 260 cm (260 cm hoog). Van welk materiaal weet ik nog niet. Kunt u wat informatie en prijzen sturen?