Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vervangen houten achterpui naar achterbalkon 3e verdieping, repareren tuinhuis, nieuwe trap plaatsen, kozijnen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Bosch:

Nieuwe trap plaatsen

Graag ook informatie over een rubberwood trap. De trap loopt vanaf de 1e etage met een kleine draai naar links verder recht naar beneden naar de hal. Graag offertes voor een trap met houten danwel rubberwood treden en doorzichtige stootborden.

Dakraam realiseren

Wij willen een tweede dakraam realiseren op onze zolder. Dit omdat wij de zolder gaan verbouwen, wat betreft het type glas en kozijn zijn wij redelijk flexibel. Wat betreft de raam die we erin willen hebben, die zou ongeveer 140cm bij 120cm zijn

Veranda realiseren met plexiglas dak

Wij willen graag een veranda aan de schuur van ongeveer 5.50 x 4.00 m. Dit mag goedkoop met plexiglas dak. De veranda zelf mag van aluminium, kunststof of hout zijn. Beide buren hebben een aanbouw gemaakt. Daardoor willen wij een veranda laten maken. Door het dak moet gekeken kunnen worden, daardoor zijn wij naar opties opzoek gegaan en kwamen uit op plexiglas. Veranda kan direct geplaatst worden. De tuin is ongeveer 8 m diep, schuur staat dus 8 m van het huis af. De hele tuin is gelegd met grote tegels van 60 bij 60 cm, voor de rest zit er niets in de weg.

Een dichte trap renoveren en leuning plaatsen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn dichte trap kan renoveren. Het is een trap met 13 treden en 1 draai. Ik wil graag dat er iets over de bestaande trap gezet wordt. Ik vind de combinatie zwarte bovenkant witte zijkant en witte rechtopstaande kant heel mooi. Materiaal zal in overleg kunnen. Zit niet vast aan een bepaald materiaal. Ook heb ik geen leuningen die zou ik er eventueel graag bij laten plaatsen (ligt aan de prijs)

Oude dakramen vervangen door twee nieuwe

2 oude dakramen eruit 2 nieuwe erin maten 70 cm bij 50 cm

Levering + montage valdorpel in voordeur

Ik wil graag een valdorpel laten monteren in de voordeur (92,5 cm breed) tegen tocht. De spleet onder de deur is ongeveer 0,5 cm. De valdorpel zelf graag meenemen in de aanbieding.

Stapeldorpel buitendeuren naar balkon vervangen

De deuren op de foto vervangen. Zie foto.

Buitendeuren voorzien van driepuntsluitingen

Graag offerte voor aanbrengen van 3 puntsluitingen in twee buitendeuren. Zie foto voor huidige situatie. Dank.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil een vaste houten trap naar zolder laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Trapgat maken in betonvloer

Ik wil graag een trapgat laten maken op de zolder in een beton vloer voor een vaste trap van de overloop naar de zolder toe. Graag ontvang ik een offerte.

Deur op maat laten maken

Ik wil een deur uitgezaagd hebben van1,99 bij 82,5. Aan de deur kant moet er 1 cm a 1,3cm aan de bovenkant af gezaagd worden. Er moeten gaten in geboord worden voor een deur klink. Merk klink skag pfafennain. Oude deur graag verwijderen en afvoeren.

Glazen deur afhangen

Na mijn vakantie loopt mijn glazen deur aan de onderkant aan. Hij heeft twee jaar goed gehangen. Misschien dat de plantenwatergever er te hard op geleund heeft en dat de deur daardoor scheef hangt. Ik wil de deur opnieuw goed laten stellen. (afhangen)

Deur plaatsen

Ik wil een nieuwe standaard, houten binnendeur plaatsen met hang- en sluitwerk. Er zit nu geen deur in. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Ombouw om de ketel maken

Ik heb een CV kachel op zolder, ik wil deze graag wegwerken met een ombouw er omheen zodat hij niet meer zichtbaar is.

Kozijnen vervangen door kunststof met HR++ glas

We willen 2x kunststof kozijn met HR++ glas (waarde volgens subsidie seeh) 1720x1000 met rooster en hor en 1x kunststof kozijn 1350*1000 met rooster en hor. Prijs inclusief levering en montage.

Coaten van een buitentrap

Wij willen de buitentrap van het appartementencomplex laten coaten volgens deze stappen: - De coating op de beloopbare treden laten verwijderen - De trap geheel reinigen onder hoge druk - De loopvlakken van de treden slijpen met diamantschijven om de coating te verwijderen - Kaal beton primeren - Geprimeerde delen geheel voorzien van 1e laag vloercoating en in de natte laag zand strooien t.b.v. antislipeffect - na droging overtollig zand verwijderen - De gehele trap voorzien van een afwerklaag vloercoating Wij zijn benieuwd hoeveel dit kost en ontvangen hier graag 3 offertes over. Het zijn 16 tredes.

Keralit gevelbekleding

Ik wil de houten schroten gevelbekleding vervangen door Keralit. Voor- en achterzijde woning. Prijs inclusief materiaal en montage. Totaal circa 12m³ a 15m³ afmeting van gevel die bekleed moet worden voorkant is 6,3 meter bij 1,0 meter. achterzijde dezelfde afmeting als voor.

Oude ensuite deuren monteren

1 Set oude ensuite deuren moeten gemonteerd worden. Ze zijn redelijk op maat. 250 hoog en 135 breed in totaal.

3 puntsluiting plaatsen in een voordeur

3 puntsluiting plaatsen in een voordeur. Inclusief materiaal en montagekosten etc.

Bestaand dakraam vervangen

Ik heb al een dakraam op zolder, maar wil die vervangen. Het gat hoeft niet groter gemaakt te worden. Er moet alleen het koepelraampje vervangen worden. Wat zijn hiervoor de kosten?

Deur voor meterkast vervangen

De deur van de meterkast/gangkast is uit de scharnieren gewaaid. De deur moet worden vervangen. De 3 scharnieren zijn her te gebruiken. De deur is ongeveer 195 cm hoog bij 75 cm breed en 17 mm dik.

Deuren plaatsen

Glazen wand met 1 of 2 deuren daarin, elegant/smal, geen rand op de vloer of te diepe plug in vloer ivm vloerverwarming. Mogelijk gekleurd glas. Bij rand bv donkergrijs, bronskleur. Liever geen standaard zwart. Kan schuif, taats of draai. Tussen twee muren (beide haaks). In ieder geval 1 deur aan een uiterste zijde van de wand. Liefst enige geluidsbarrière en demping. Open voor diverse materialen.

Schutting vervangen

De huidige schutting moet verwijderd worden en er moet een nieuwe houten schutting komen. Graag twee offertes: een voor alleen de buitenmuren (totaal 7 meter lang en 2 meter hoog) en een offerte inclusief de binnenmuur (10 meter lang en 2 meter hoog). Graag vervangen voor een houten schutting

Kleine omkasting om leidingen weg te werken

Het betreft een kleine omkasting (2 zijkanten en een voorzijde) met afmetingen van 585 br x 188 h x 230 d Afmetingen in mm. Moet van dun plaatmateriaal gemaakt worden en moet uitwendig wit worden. Deze kan bij u thuis gemaakt worden en wordt dan opgehaald. Ik zal schetsen toevoegen ter indicatie maar daarna kan ik een en ander mondeling uitleggen.

Dakra(a)m(en) laten plaatsen

Ik wil graag een dakkapel plaatsen, maar mag dit niet doen van de gemeente. Een dakraam is dan het alternatief. De afmetingen zijn 256 cm breed, de breedte van de dakkapel op een lagere verdieping, en 120 cm hoog, afstand tussen de gordingen. Wellicht een aandachtspunt: De gordingen zijn van beton, niet van hout. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.