Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, garage- en carportbouw of kozijnen, deuren en dakramen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Bosch:

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2. 75 bij 3. 50 meter Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande vlonders verwijderen en nieuwe houten vloer aanbrengen.

Plexiglas op carport laten plaatsen

Door de harde wind is mijn plexiglazen dak van mijn carport gewaaid. Deze is ongeveer 2 bij 6 meter. Graag zou ik deze willen laten vervangen.

Toiletdeur vervangen en schilderen

Wegens schade aan de toiletdeur willen wij deze laten vervangen en laten schilderen. De verf hebben we al aangeschaft. De afmetingen zijn: 1.97 x 76 x 4.

Negental deuren plaatsen en verven

Wij gaan in april verhuizen en zijn op zoek naar een all-in service voor het plaatsen van negen nieuwe deuren in het huis. Het liefst laat ik de deuren ook verven zodat dat niet in het huis hoeft te gebeuren. Kunt u mij laten weten of jullie deze all-in service bieden en wat het extra zou zijn indien ik de deuren ook door jullie laat schilderen? De deuren zijn nog niet aangeschaft. Hooguit 1 deur zal glas hebben.

Glazen binnendeur monteren

Ik heb twee deuren aangeschaft van glas die gezandstraald moeten worden en geplaatst moeten worden in een bestaand kozijn waar nu een houten deur in zit. De deuren zijn ongeveer 190 cm bij 85 cm. Het moet geen dubbel glas zijn.

Sleuven voor anti-slip in de trap frezen

Graag wil ik in 2 trappen (totaal 30 treden) sleuven laten frezen voor de antislip strips. het gaat om houten trappen uit de jaren '30. De profielen zelf heeft de klant al.

Zwart stalen wand met glas plaatsen in entresol

De wand met dunne zwarte profielen van staal is bedoeld voor een entresol. Deze is 5.50 meter breed en de hoogte is 2.60 meter. De wand komt op een muurtje van 40 centimeter te staan tot aan het plafond. Onze voorkeur gaat uit naar een stalen kozijn met 2 schuiframen of openslaande ramen in het midden. Dus een verdeling bijvoorbeeld 1 hoog raam 2.60 meter, 4 ramen 1.30 en 1 hoog raam 2.60 meter hoog.

Achterdeur met 3-puntssluiting afhangen

Ik wil bij praxis een achterdeur kopen. Maten 0,78 breed, 201 cm hoog en 4 cm breed. Graag met 3 puntsluiting en kerntrek slot. Deur moet met dubbelglas. Deze moet ook afgehangen worden. Graag prijsopgave hiervoor, inclusief deur plus afhangen.

Voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een kunststof kozijn en voordeur. De deur zal 92 cm breed worden en 2.10 meter lang. Aan de rechterzijde zal er een kozijn met raam komen. De deur dient te worden geleverd met een 3 puntsluiting.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Wij willen een taatsdeur tussen de hal/entree en de woonkamer. De aAfmeting is circa 240 x 260 cm (260 cm hoog). Van welk materiaal weet ik nog niet. Kunt u wat informatie en prijzen sturen?

Houtrot in kozijn behandelen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een pui met houtrot. Er is daar een balkon waarop de vakman kan staan tijdens de klus. Ik laat de pui hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw reparatievoorstel met prijsopgave.

Nieuwe kozijnen in monumentenpand monteren

Ik wil graag nieuwe kozijnen in een monumentenpand monteren. Er zijn hele oude houten kozijnen in Amerikaanse stijl die omhoog geschoven kunnen worden die weggehaald moeten worden, omdat ze niet geïsoleerd zijn. Kit is ook losgekomen. Het is niet meer veilig.

Volière in tuin bouwen

Ik heb het plan om een voliere in mijn tuin te zetten Ik wil daarop een rieten dak hebben Het gaat over ongeveer 4 m2 Ik maak er over een lengte van 1,80 een afschot van ongeveer 40 graden Het betreft een kwartronde kooi Met een dicht dak van betonplex 12mm dik De balkjes zijn 6,8 x 6,8 cm En zijn 2 meter lang De kooi is 1,80 rond

Binnenluik voor raam laten maken

Ik ben op zoek naar iemand die een binnenluik kan maken voor een raam van 1.32 breed bij 92 cm hoog. Het luik moet een klapluik zijn.

Inbouwkast op maat maken

Kast komt tussen twee muren, is 435 cm. breed en 250 cm. hoog. Bestaat uit 5 delen en heeft vijf schuifdeuren. Zowel de afvoer van het afval als de benodigde materialen moeten worden geleverd door de vakman. De materiaal keuze moet worden gedaan in overleg met de vakman. De werkplek is goed bereikbaar.

Inzethorren en plissehordeur inmeten en monteren

Ik wil in mijn woning graag 3 horren en 1 plisséhordeur laten inmeten en monteren. Het gaat om een hordeur voor de achterdeur en een hor voor een raam in de woonkamer. Verder heb ik in mijn dakkapel 2 ramen waar ik horren voor wil laten monteren. Ik laat graag even bekijken wat voor soort horren er hier passen. Ik kan de horren na het inmeten eventueel zelf kopen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte.

Deur op zolder plaatsen

Wij willen graag een deur plaatsen op onze zolder zodat we deze kamer af kunnen sluiten. Idee is dat dit met name geluid van de boiler tegenhoud dus de deur moet wel geluidswerend zijn. Is dit iets wat jij voor ons zou kunnen doen en wat kost het om dit uit te laten voeren? Er moet ook een houten kozijn worden geplaatst. Lastige aan de deur is dat deze in een schuine overspanning moet komen tussen twee rechte muren in. De deur is 188 cm hoog. En tussen 83-91 cm breed (afhankelijk van welke hoek naar welke hoek je meet. De muren zijn 12 cm dik.

Trap bekleden met FlexStairs

Ik wil de trap 13 treden met stootbord (dichte trap) zonder zijkanten laten bekleden met Flexstairs. De trap is kaal en lijmresten zoveel mogelijk verwijderd. De materialen zijn nog niet in huis.

Boeiboorden vervangen

Vervanging bestaande boeiborden linkerzijde en voor en achterzijde huis.. Zijkant: (l) 10 x (h) 1,5 m Voorzijde: (l) 5,5 x 0. 40 m Achterzijde: idem voorzijde Het is een drive-in woning, boeiborden op de bovenste verdieping, ongeveer 8 meter. De zijkant moet via het platte dak van de buren worden vervangen. Op dit moment geen foto's beschikbaar, kan worden nagestuurd.

Trapleuning en trapspijlen vervangen

Wij willen graag bij 2 trappen de trapspijlen en trapleuning vervangen. We hebben nog geen materialen en willen graag weten wat het kost en wanneer jullie beschikbaar zijn voor de klus.

Composiet vlonders op het balkon leggen

Voor 8 balkons willen we graag een offerte voor het leggen van vlonders. De maten zijn 6 x 2 meter. We zouden dit graag in delen willen laten 2 of 3 lossen delen willen laten leggen, zodat het gemakkelijk eronder kan worden schoongemaakt. Voorkeur gaat uit naar composiet (minder onderhoud, minder glad door aanslag).

CanDo binnendeuren laten monteren

4 binnendeuren monteren, nieuw model cando (uit het krantje) stompe deuren, de kozijnen zijn van hout. Betreft drie voor de slaapkamer en 1 voor de badkamer inmeten en monteren.

Binnendeur inmeten, plaatsen en afhangen

Ik wil een opdek binnendeur bij de gamma kopen, maar weet niet zeker of de maten die ik opgemeten heb de juiste zijn. Mijn meting is dat de deur 93 cm breed is, maar met aan beide kant zo'n cm opdek. Dan zou de deur dus 95 cm breed worden. Zodra ik dat duidelijk heb, kan ik een deur kopen en laten afhangen. Ik wil graag de mogelijkheden bespreken. Het liefst wil ik twee rijen ruitjes erin, van boven naar beneden helemaal. Met 8 tot 12 ruitjes facetglas.

Velux dakraam GGL 9 compleet vervangen

Ons GGL 9 Velux dakraam wordt slecht, daarom willen wij deze door een GGL101 of GGL C01 of GGL CK01 laten vervangen.

Voorraadkast onder trap bouwen

Oorspronkelijk had het huis een voorraadkast onder de trap. Deze hebben de vorige eigenaren verwijderd, maar wil ik graag terug hebben. Materiaal graag in overleg. Ik wil graag een deur voor de kast.