Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Cuijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Cuijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Cuijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Cuijk of directe omgeving.

132 klanten uit Cuijk bevelen een bij Casius in Cuijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Cuijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trap aanpassen, het controleren en vervangen van een voor- en binnendeur, trapgat vergroten en trap plaatsen, trap vervangen, velux GGL 808 vervangen voor Velux GGU UK08, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, vervangen kozijnen en plaatsen tuindeur, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Cuijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Cuijk:

Draaistand van draai kiepraam repareren

Ons kantelkiep raam (MACO beslag) werkt niet meer. Gaat alleen nog in de kiepstand maar niet meer draaien. Het beslag lijkt beschadigd aan de bovenzijde. We zoeken iemand die hier ervaring mee heeft en die dit kan verhelpen

Stalen taatsdeur en zijpaneel maken en monteren

Ik wil een stalen taatsdeur en een zijpaneel laten maken en monteren tussen de woonkamer en de hal. Breedte deur: 9000 mm Breedte zijpaneel 3690 mm Hoogte: 2550 mm Drie vlakken Mat zwart

Glazen binnendeur plaatsen

Ik wil een glazen binnendeur in de woonkamer. Wil graag dat er iemand langs komt om de maten, bestek etc. op te nemen en de deur vervolgens te monteren. Ik hoor graag van u.

Dakraam vervangen van Velux

Vervanging Velux dakraam Ggl808 in nieuw dakraam voorzien van dubbel glas.

Draai kiepraam repareren

Draai-kiepraam met sluitwerk van het merk Maco kan nog wel op de kiepstand open, maar niet meer op de draaistand. Aan de onderkant blokkeert bij ergens, waardoor de draaistand niet meer mogelijk is.

Dakraam vervangen van Velux

Oude dakraam moet vervangen worden van merk Velux GGL5 66 x 118 cm.

Ubbink dakraam vervangen

Het verwijderen van oude en plaatsen van een nieuw Ubbink 4-pans dakraam. Het gaat om een verzekeringsofferte.

Stalen taatsdeur plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal rond het begin van het 3e kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Wij willen daar tussen de hal en woonkamer een stalen taatsdeur laten plaatsen van ongeveer 100 x 270 cm. We willen horizontale roedes en 4 vlakken met glas. Er wordt daar vloerverwarming geplaatst. We zullen zorgen voor goede foto's daarvan, zodat de plaatsing van de deur op de vloer geen problemen oplevert. Wij ontvangen graag uw offerte.

Bestaande houten kozijnen aanpassen

Wij willen graag op huidige dichte ramen van de woonkamer 2 kleine boven raampjes aanbrengen. Het gaat om 2 x raampjes, om bestaande houten kozijn met dubbelglas. Beide zijde van de woonkamer. Woning bevindt zich in Cuijk. Graag met enige spoed een prijsindicatie en mogelijke uitvoertermijn.

Reparatie van de trapleuning

De leuning van onze trap is losgeraakt, zoals op bijgaande foto te zien is. Het zijn gelijmde delen, waarvan waarschijnlijk de lijm verdroogd is.

Vaste trap aanbrengen

Vlizotrap vervangen door een vaste trap.

Meubelframes van underlayment maken

Standaard afmeting meubelframe's maken, afmetingen zie bijlage. (1.8 centimeter dikte) Komen in aantallen voor, altijd zelfde modellen. En materiaal. Levertijd en afspraken nakomen is erg belangrijk!

Extra boekenplanken in een wandkast laten maken

Wij gaan op 27 juni verhuizen naar de door ons gekochte woning. Op de zolder staat daar een kastenwand met vier deuren. Ik wil deze ruimte samen met mijn zoon gaan gebruiken als studeerruimte. We willen dan ook veel boeken in de kast kunnen zetten. In één deel van de kast is er nu nog maar 1 plank, in een ander deel zijn er planken met een heel grote tussenruimte. Wij willen er in beide delen planken bij laten plaatsen. We laten de kast graag even beoordelen en ontvangen een prijsopgave. We willen het werk graag op korte termijn laten verzorgen.

Dichte trap met Flexxstairs renoveren

Renoveren dichte trap met flexxstairs

Afdak met dakgoot maken

Ik wil graag een afdakje met een gootje laten maken. Het gaat om een afdak van 2.85 breed 2.15 meter diep met een gootje. De balken wil ik graag van hout en daar tussenin willen we graag doorzichtige platen. Aan beide zijden hebben we muren.

Vervangen vlizotrap

Een vaste trap plaatsen in plaats van de vlizotrap. De verdiepingsvloer is van hout. Uitvoering in maart, per 1 maart hebben we de sleutel van het huis.

Dakramen met houtrot vervangen

De 2 dakramen vertonen houtrot. Graag willen wij de dakramen vervangen door of hout of door kunststof. De afmetingen zijn ongeveer 1.30 bij 95 cm.

Kozijn plaatsen en deur afhangen

Wij zoeken voor komende week iemand die een kozijn en deur kan plaatsen bij ons op zolder.

Deuren afhangen

Stel: ik koop 6 of 8 nieuwe binnendeuren bij Karwei zoals ik gezien heb in de folder van deze week. Wat kost het afhangen van deze deuren? Ik ben me nog aan het oriënteren en wil graag een idee hebben van het totale kostenplaatje alvorens ik actie ga ondernemen.

Meubelmontage: vitrinekast monteren

Vitrinekast Mats is besteld bij Karwei in Cuijk. Levertijd vermoedelijk over ongeveer 2 weken, deze wordt bezorgd. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om deze kast te laten opbouwen. Is het mogelijk om de oude kast die er nu staat af te voeren?

Schermen op het dakterras plaatsen

Plaatsing van schermen welke gebruikt zijn in de uitzending van 2 februari 2014. Het gaat om een afscherming van een dakterras met de maten x 2 meter.

Kattenluik in houten deur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten leveren en plaatsen in een houten balkondeur. Ik wil graag een standaard kattenluik en een standaard maat.

Kier onder binnendeur wegwerken

We zoeken iemand die een oplossing weet voor een kier van twee centimeter onder een binnendeur. Deze is ontstaan na het veranderen van de vloer. De deur is iets breder dan normaal. Wellicht met een strip met borstel monteren? Donkerbruine tegelvloer. We zoeken een vakman die dit netjes kan doen.

Traprenovatie

Het gaat om een houten trap van de begane grond naar de 1e verdieping. Het betreft 12 treden met stootborden, waarvan 7 treden schuins omhoog gaan en vanaf de 8e trede een kwart draai naar rechts wordt gemaakt.De trap is door de vorige bewoners van gelijmd tapijt ontdaan. De bedoeling is dat de trap wordt bekleed met linoleum en voorzien van stootstrips.

Traprenovatie

Het gaat om een trap van de begane grond naar de eerste verdieping. De trap telt 12 treden, waarvan 7 treden schuin omhoog gaan en vanaf de 8e trede een kwart draai naar rechts wordt gemaakt. Er zijn stootborden. De vorige bewoner heeft de trap ontdaan van gelijmd tapijt. De bedoeling is de trap te bekleden met linoleum (o.i.d.) en te voorzien van stootstrippen. Trap moet eenvoudig gerenoveerd worden. Graag offerte inclusief levering materiaal.