Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 4 mdf-planken realiseren tussen 2 muren:

4 MDF-planken realiseren tussen 2 muren

Er moeten 4 MDF-planken onzichtbaar tussen 2 muren, in een nis, komen. Het formaat van de planken is 3,8 cm dik (mag ook iets meer of minder zijn), 109,5 cm breed en 58,5 cm diep. Wij zoeken iemand die deze planken kan maken in combinatie met een onzichtbaar ophangsysteem. Schilderen doen we zelf. Geldt ook voor bevestigen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 4 mdf-planken realiseren tussen 2 muren uit heel Nederland:

Muren, plafond, deuren en plinten spuiten

Boven etage van een monumentaal pand is recentelijk geheel geïsoleerd en betimmerd met planken welke al in de grondverf zijn gezet. De oude balken zijn bruin of zwart. Graag willen wij alles strak hoogglans wit laten spuiten. De betimmering is helemaal tot in de nok. Ook spuiten icl plinten en betimmering van de 4 dakramen (zie foto). In totaal betreft het aan hout ongeveer 160 vierkante meters. Belangrijk is dat het strak en netjes gebeurd. Ook willen wij 5 mdf deuren laten spuiten welke bedoeld zijn voor kast staan ook in de grond verf (deze zijn in totaal ongeveer 10 vierkante meter). Dan zijn er nog 4 standaard deuren welke aan beide zijden gespoten moeten worden. (de kleur is nu donker rood). Eventueel aanvullend mogen ook de stucmuren gespoten worden in wit dat kan eventueel later. Het is de bedoeling dat alles wit wordt.

Kast onder schuine wand maken

Wij willen onder een schuine wand op onze zolderverdieping een kast laten maken volgens bijgaande tekening. We willen de kast zonder achterwand en gemaakt van gegrond MDF, zodat we die zelf kunnen aflakken. We willen in de kast tussenpanelen, zodat vijf vakken ontstaan met daarin planken. De vakken moeten worden afgesloten met draaideuren. De woning is 20 jaar oud en heeft een betonnen vloer. Ik ga er vanuit dat het hier allemaal recht is. Ik ontvang graag uw offerte.

Spanplafond aan laten brengen

Ik wil mijn plafond opknappen, kan het ook over MDF planken worden vast gemaakt? Ik wil graag een spanplafond. Het gaat om ongeveer 42-45 m2. Er zitten nu spotjes, maar deze wil ik vervangen voor LED.

Maatwerk inbouwkast voor een jaren '30 woonkamer

We willen aan een kant van onze woonkamer een soort ensuite- kast (zonder schuifdeur) op maat laten maken. 120 breed 60 diep 274 hoog met ca 5 cm dikke planken/omranding, 4 lades, die naar beide kanten uitschuifbaar zijn en onderin twee deuren met erachter 1 plank. Verlichting is gewenst. (Zie tekening, dan is het misschien iets duidelijker. ) Plaatsing van de kast is gewenst in de herfstvakantie (oktober), zo mogelijk. Wij denken aan MDF hout, dat moet wit gelakt worden.

Wand en plafond in de badkamer vernieuwen

Ik zoek iemand die het dakbeschot/plafond in de badkamer & douche kan vervangen. Deze is door de vorige bewoner gemaakt van een soort gelamineerd mdf planken/ rabatdelen, waarmee zowel de zijwand als plafond is bekleed, ook in de natte cel. Maar die zijn natuurlijk niet waterbestendig en zijn dus gaan schimmelen. We willen op dit moment nog niet de hele badkamer gaan vernieuwen, maar wel deze schimmelende delen laten vervangen door een watervaste / waterwerende (gips)plaat. De badkamer zit aan 2 kanten onder een mansarde kap, dus met schuine wanden. Het plafond is ca 100 x 225 cm, de grote schuine wand ca 200 hoog x 225-250 lang, en schuine wand in douchecel ca 100 x 125-150 cm. In de zijwand zit een dakraam, in dak een ventilatiekoker. Er zitten al latwerk met isolatie van steen- of glaswol onder dus alleen nieuwe platen bevestigen lijkt voldoende. De vraag is wie dit op korte termijn kan uitvoeren, en wat de kosten dan zijn. Graag contact per e-mail.

MDF-platen leveren en verven

Ik wil 2 mdf planken. Een plaat van 1,22 bij 2,44 en een plaat van 3,50 bij 2,40 m van 12 mm dik. Daarbij wil ik het verven. Het moet de kleur zacht roze Mexico worden. Hoeveel ben ik daarvoor kwijt?

Decoratieve plank in vakken met open uiteinde maken

Ik wil graag een plank laten maken. Het idee heb ik van een plaatje. Ik kan de plank nergens in Nederland vinden, dus ik zou deze graag willen laten maken. Ik heb een plaatje dat ik u kan toesturen. Het gaat om houten/MDF planken. Het gaat om 3 kubussen met alle drie uitlopers (het zijn twee planken haaks op elkaar geplaatst). Graag een offerte voor het maken van deze plank.

Vervangen van oude vloerplanken op zolder

Bij de oplevering in 1967 heb ik met oude vloerplanken de balkenlaag op zolder dichtgetimmerd. In het midden van de zolder was een klein deel met nieuwe planken beloopbaar gemaakt. De oude planken moeten vervangen worden. Te denken valt aan vloerplanken of vloerplaten (mdf of osb). De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 42 m2. Het deel met 'nieuwe planken is ongeveer 8 m2. Het verwijderen van de oude planken en de afvoer van dat hout moet afzonderlijk worden geoffreerd.

Plafond vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van ons plafond in de slaapkamer. Ca. 12 m2 met MDF planken. Op dit moment bestaat het plafond ook uit MDF planken van ca. 15 cm. Maar door waterschade zijn deze beschadigd.

Kast van mdf laten maken

Ik wil graag een kast laten maken van MDF met de afmeting van 156 cm hoog en 160 cm breed. De kast moet opgehangen worden, dus een soort inhaak systeem bijvoorbeeld van hout of metaal. De kast moet 2 deuren krijgen met scharnieren en een druksysteem voor het openen. Dus greeploos. In de kast moeten er 6 planken komen die gelijk verdeeld worden over de inhoud. De kast behoeft alleen in elkaar te worden gezet, 2x gronden en 2x schuren. Aflakken wil ik zelf doen.

Partners

Partners van Casius