Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stompe doors4life binnendeuren monteren:

Stompe Doors4Life binnendeuren monteren

Ik ben woonachtig in België en aangezien Doors 4Life niet in België wil inmeten/afhangen, zou ik dit graag door de Gamma montageservice willen laten uitvoeren. Heb zelf al wel gemeten maar omdat het gaat om stalen deurposten wil ik 200% zeker zijn dat de deuren gaan passen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de inmeting en aansluitend de montage van 8 binnendeuren van Doors4Life. Bestelling van de deuren zal ik na inmeting in de vestiging Breda doen. Onderstaande postcode betreft die van vestiging Gamma Breda omdat dit formulier geen Belgische postcode accepteert.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stompe doors4life binnendeuren monteren uit heel Nederland:

Doors4Life deur afhangen

We hebben een nieuwe stompe binnendeur (afmeting 2.01 x 83 cm) gekocht en willen deze graag laten afhangen. Er zal iets afgeschaafd moeten worden om hem passend te maken. De deurpost is nog goed,deze hoeft niet vervangen te worden.

Doors4life stompe deur laten inmeten en monteren

Ik wil een doors4life entreedeur (glasdeur EG02 stompe deur met satijnglas) laten inmeten en ophangen.

Deurkozijnen en deuren vervangen

Ik heb nu Polynorm deurkozijnen en opdekdeuren. Graag zou ik in plaats van Polynorm deurkozijnen, houten deurkozijnen willen hebben. Ook de 9 binnendeuren zou ik willen vervangen, het liefst door deuren van Doors4life. Op dit moment zijn er bij 2 binnendeuren scheuren ontstaan in het deurkozijn, daar waar de paumelles zijn bevestigd. Het type paumelles is uit de handel gehaald en nergens meer te koop. Het alternatief voor de paumelles werkt niet, of er moet een nieuw gat geboord worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van de Polynorm deurkozijnen door houten deurkozijnen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte voor zowel opdekkozijnen en - deuren als een stompe uitvoering.

Doors4Life binnendeur monteren en afhangen

Ik wil graag een Doors4life van de Gamma laten monteren en afhangen in een bestaand kozijn. Het gaat om de stompe deur LG02. Graag advies over de te leveren deur (er zijn namelijk verschillende opties). Bij de documenten staat een screenshot over welk type deur het gaat. Vanwege het formaat is de deur nog niet in huis dus het zou mooi zijn als de deur ook aangeschaft en geleverd kan worden door klusbedrijf.

Binnendeuren afhangen

4 binnendeuren opmeten en afhangen. Aan de prijzen die bij de aanbieding doors4life op hun website staan aangegeven. Niet meer en niet minder. Het zijn stompe deuren.