Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor gat in de binnendeur laten repareren:

Gat in de binnendeur laten repareren

Gat in deur repareren (zie bijgevoegde foto's). Deur is tegen de klink van een andere deur aangekomen, waardoor er een gat/deuk is ontstaan in de deur. Vullen / schuren / lakken
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de binnendeur laten repareren uit heel Nederland:

Binnendeur ophangen

Ik wil graag een binnendeur laten ophangen. Het gaat om een stompe deur. Het slot gat is aanwezig. Er moeten nog uitsparingen in de deur worden gemaakt voor de scharnieren. In het kozijn zitten ze al. Ook moet er nog een gat worden geboord voor de deurklinken. De deur zelf is 88 bij 201,5 cm.

Trapgat afsluiten met een deur

Ik heb een binnendeur kozijn met deur gekocht. Die willen we laten plaatsen bij het trappen gat boven. Omdat het tocht de warmte gaat van de woonkamer richting zolder. De zolder is afgesloten (zolderdeur). De deur is 201 bij 81 cm.

Slot in de binnendeur laten zetten

Ik wil graag een slot in mijn binnendeur (slaapkamerdeur) laten zetten. Ik heb al het materiaal in huis. Er moet een gat voor het sleutelgat in de deur worden gemaakt.

Binnendeur met beschadiging vervangen

Ik heb een beschadiging aan een van de binnendeuren (gat van ongeveer 10 x 4 cm, 3 cm diep). Er zal een Berklon opdekdeur model 900, 930 x 2315, kleur RAL9010 wit, geplaatst moeten worden in verband met uniformiteit. Al het hang- en sluitwerk van de vorige deur is nog aanwezig, dus het is alleen het vervangen van de deur zelf, inclusief afhangen. Het betreft een appartement op de 5e verdieping en is goed bereikbaar per lift. Huidige deur dient afgevoerd te worden en eventueel moet het huidige hang- en sluitwerk vervangen worden.

Herstel van een binnendeur

Herstel werkzaamheden van een binnendeur: 1) Cando binnendeur Dublin, met glas-in-lood-8-ruit raampje is een raampje gebroken. Nieuw raam is besteld, oude moet uit de deur gehaald, nieuwe geplaatst, inclusief netjes afwerken (gronden, lakken en dergelijke.) 2) zelfde deur, is de schoot een tijd terug afgebroken. Middels boren in het deurkozijn hebben we dit op kunnen lossen. Gat in het kozijn is amateuristisch gevuld. Dit moet geschuurd, geplamuurd en daarna weer netjes gegrond/afgelakt.

Binnendeur laten monteren

Ik heb bij Praxis een binnendeur gekocht met handvatten, glas en slot. Er zal een gat moeten worden gemaakt voor het handvat en de deur zal er moeten worden ingezet. Het glas is los geleverd. Gehele deur is reeds geleverd. Scharnieren zitten nog in de oude deur en kunnen er afgehaald worden en op de nieuwe deur worden gedraaid. Dus welk bedrag voor de hele klus.

Slotgat frezen/bijwerken in oude grenen binnendeur

Wij willen een standaard nieuw slot plaatsen in oude deur. Het gat van het oude slaat is te klein, niet passend voor het nieuwe standaard deurslot wat we hebben aangeschaft.

Kozijn en binnendeur in een te maken opening plaatsen

Wij zouden graag een binnendeur willen laten plaatsen op een plek waar oorspronkelijk nooit een deur heeft gezeten. Daar moet dus ook een deurkozijn worden geplaatst. Maten van het gat waar de deur/kozijn zou moeten komen zijn circa 246 x 98,5 cm.

Deur herstellen

De bovenste inboorpaumelle van de binnendeur is gemonteerd in de muur, maar de onderste zat in het houten kozijn. Deur is nogal zwaar, waardoor onderste montage de deur niet meer hield. Betekent dat de onderste inboorpaumelle zoals de bovenste met een scharnier in de muur gemonteerd moet worden, zodat de deur weer gebruikt kan worden. Daarnaast moet er in de voordeur een grendel geplaatst worden. De bovenste draaide door waardoor de deur niet meer open ging en wij deze moesten verwijderen, gat zit dus al in de deur er hoeft enkel een nieuwe grendel gemonteerd te worden. Onderste grendel werkt nog. Graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn van beide werkzaamheden.

Binnendeur laten vervangen of repareren

De badkamerdeur is eruit gevallen omdat de scharnier eruit is gegaan en het gat waar de scharnier in geschroefd wordt nu te groot is geworden. Wij zouden graag de deur willen repareren.

Partners

Partners van Casius