Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor gat in de binnendeur laten repareren:

Gat in de binnendeur laten repareren

Gat in deur repareren (zie bijgevoegde foto's). Deur is tegen de klink van een andere deur aangekomen, waardoor er een gat/deuk is ontstaan in de deur. Vullen / schuren / lakken
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de binnendeur laten repareren uit heel Nederland:

Slotgat frezen/bijwerken in oude grenen binnendeur

Wij willen een standaard nieuw slot plaatsen in oude deur. Het gat van het oude slaat is te klein, niet passend voor het nieuwe standaard deurslot wat we hebben aangeschaft.

Kozijn en binnendeur in een te maken opening plaatsen

Wij zouden graag een binnendeur willen laten plaatsen op een plek waar oorspronkelijk nooit een deur heeft gezeten. Daar moet dus ook een deurkozijn worden geplaatst. Maten van het gat waar de deur/kozijn zou moeten komen zijn circa 246 x 98,5 cm.

Deur herstellen

De bovenste inboorpaumelle van de binnendeur is gemonteerd in de muur, maar de onderste zat in het houten kozijn. Deur is nogal zwaar, waardoor onderste montage de deur niet meer hield. Betekent dat de onderste inboorpaumelle zoals de bovenste met een scharnier in de muur gemonteerd moet worden, zodat de deur weer gebruikt kan worden. Daarnaast moet er in de voordeur een grendel geplaatst worden. De bovenste draaide door waardoor de deur niet meer open ging en wij deze moesten verwijderen, gat zit dus al in de deur er hoeft enkel een nieuwe grendel gemonteerd te worden. Onderste grendel werkt nog. Graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn van beide werkzaamheden.

Binnendeur laten vervangen of repareren

De badkamerdeur is eruit gevallen omdat de scharnier eruit is gegaan en het gat waar de scharnier in geschroefd wordt nu te groot is geworden. Wij zouden graag de deur willen repareren.

Deurkruk vervangen door deurkruk met slot

Ik heb in een binnendeur van een kamer al wel een deurklink, maar die moet vervangen worden door deurklink met een cilinderslot er in. In de deur zelf moet daarvoor nog een extra gat gemaakt worden. De deurklink met slot is al gekocht bij Gamma.

Kapotte binnendeur vervangen

Er is een gat in een binnendeur gekomen, waardoor deze vervangen moet worden. Het betreft een kunststof binnen deur met sleutel gat en klink. Verder gaat de deur naar buiten toe open (dus de kamer in, dus als je voor de deur staat dan draait de deur naar links.

Slot in een binnendeur laten zetten

Het plaatsen en frezen van een gat in een binnendeur, voor een nieuw slot. Wat zijn de kosten voor het uitboren+slot+afwerking?

Stalen kozijn van een binnendeur repareren

Stalen kozijn van een binnendeur repareren. Het slotgat in een stalen deurpost is uitgescheurd en aan de voorkant van de deurpost is nu een gat. Hierdoor kan de deur open en dicht zonder de deurklink naar beneden te doen. Het ontbrekende plaatstaal van het gat wil ik graag met een klein stukje plaatstaal laten opvullen, vast laten lassen en vlak laten slijpen.

Binnendeur in laten hangen

Binnendeur in hangen, uitsparing scharnieren moeten ook uitgebeiteld worden. Slot gat is niet aanwezig in kozijn en moet ook uitgebeiteld worden. Svp alleen via mail contact

Verplaatsen van een binnendeur

Ik wil een binnendeur verplaatsen naar een andere plek, daarvoor moet een gat gemaakt worden op de nieuwe plek, een kozijn gemaakt worden en de deur geplaatst worden. Ook moet de oude plek worden afgewerkt met bijv. Gipsplaten. Het oude kozijn/deur hoeft niet perse hergebruikt te worden, als het goedkoper en makkelijker is een nieuw kozijn en nieuwe deur te gebruiken dan staan we daarvoor open. Ik kan overdag niet gebeld worden. Wel per e-mail bereikbaar. De klus zal in de tweede week van november moeten gebeuren.

Partners

Partners van Casius