Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor sluitmechanisme van de schuifpui repareren:

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

De oude GU-sluiting van de houten schuifpui is kapot en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen. Schuifpui schuift nog wel, maar wellicht zijn de wieltjes en/of de rails ook aan vervanging toe.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sluitmechanisme van de schuifpui repareren uit heel Nederland:

Sluitmechanisme van een Roto schuifpui repareren

Mijn kunststof Roto schuifpui van ongeveer 17 jaar oud loopt erg stroef. Soms krijgen we hem niet open of valt hij niet in het slot. Er lijkt ook iets verbogen bij het sluitmechanisme. Mogelijk moeten er onderdelen worden vervangen. We laten dit hier graag even beoordelen en herstellen.

Aluminium schuifpui repareren

Wij hebben een aluminium schuifpui. Het handvat is losgeschoten en de deur sluit nu moeilijk. Waarschijnlijk dient het sluitmechanisme gecontroleerd te worden.

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

Hefboomslot van de houten schuifdeur werkt niet meer goed. Vermoedelijk is het achterste wieltje kapot zodat hij heel moeilijk open en dicht gaat. We moeten de deur aan de achterkant optillen om er beweging in te krijgen. Wij willen graag een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen voor eventuele reparatie.

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vervangen van de espagnolet, wielbasis, overbreng stang en greep. Het betreft een houten hef schuifpui van 240 cm hoog en 130 cm breed. In het mechanisme staat G-U.

Sluitmechanisme van schuifpui repareren

Ik heb een hardhouten schuifpui met hefboomsluiting. Het sluitingsmechanisme is kapot, deze sluit niet meer als ik de hefboom draai. Het type weet ik niet, maar er staat G-U op het sluitingsmechanisme. Graag ontvang ik een prijsopgave voor vervanging van het sluitingsmechanisme.

Reparatie schuifpui

De schuifpui blokkeert bij het openen en sluiten. Waarschijnlijk moet de rails en het rol/sluitmechanisme vervangen worden. Ik denk dat de pui zo'n 15 jaar oud is. Ik woon er sinds een jaar. Graag zou ik vrijblijvend een prijsopgave voor reparatie ontvangen. Het merk is siegenia of iets in die trend.