Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Breda of directe omgeving.

2400 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Breda:

Kunststof tuinhuisje plaatsen

Wij hebben een kunststof tuinhuisje gekocht en deze moet geplaatst worden. Het tuinhuis is 240 bij 319 cm en 250 cm. hoog.

Kunststof dakraam laten plaatsen

Wij willen een kunststof dakraam laten plaatsen aan de voorzijde van de woning. Het raam zal ongeveer 78 bij 118 cm groot moeten worden. De aftimmering aan de binnenzijde van de woning gaan wij zelf uitvoeren.

Roto draairaam naar draai-/kiepraam aanpassen

Wij hebben 2 draairamen (hout) met Roto beslag. Waarschijnlijk grotendeels voorbereid op kiepstand, althans zo lijkt het. Graag willen we deze aanpassen naar draai-kiepramen. Waarschijnlijk op locatie beoordelen voor de zekerheid.

Taatsdeur tussen gang en woonkamer

Wij willen graag een taatsdeur (bij voorkeur aluminium zwart met glas) tussen de gang en de woonkamer. Afmeting ongeveer 100 cm breed. Hoogte plafond ongeveer 290 cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Doors4life binnendeur afhangen

Graag deze week inmeten van de deur door doors4life zodat ik dit deze week kan bestellen ivm korting 25% die loopt tot en met zondag. Betreft de deur doors4life LG02 satijn bl. Opd links 93 * 211. 5 cm

Raamveren op schuiframen installeren

Wij willen graag een schuifraam laten uitvoeren met een raamveer, en laten isoleren. Het gaat om 1 schuifraam op de 1e verdieping. Ook isolatie van het raam is gevraagd. Dubbelglas wordt over een week of 4 geplaatst, zou het handigste zijn tegelijkertijd de veren te plaatsen. De afmetingen kunnen via de mail doorgestuurd worden.

Kozijnen vernieuwen

Op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis willen we 2 kozijnen laten vervangen. Het raam in de badkamer meet (bxh) 108 cm bij 78 cm en heeft een ventilatiestrook. Het raam in de slaapkamer meet 108 cm bij 102 cm. Het eerste raam betreft een draai- kiepraam het andere raam betreft een kiepraam

Stalen kozijnen met roestvorming repareren

In de keuken en in de hal zijn 3 kozijnen die aan de onderkant verroest zijn.

Gat in de binnendeur laten repareren

Gat in deur repareren (zie bijgevoegde foto's). Deur is tegen de klink van een andere deur aangekomen, waardoor er een gat/deuk is ontstaan in de deur. Vullen / schuren / lakken

Dakraam met ravelingen plaatsen

Dakraam plaatsen plus links en rechts een raveel balk plaatsen omdat het dakraam niet past tussen de huidige gordingen. Plaatsen dakraam 1.14 x 1.18

Open trap dichtmaken

Naar de zolder hebben wij een open trap en i.v.m. een klein kindje in huis, willen we deze dicht laten maken. Het betreft een trap met 14 treden en een draai naar rechts.

Gebroken traptrede bij een open trap vervangen

Er is 1 traptrede (beginnend) gebroken, gevaarlijke situatie. Hij is nog niet helemaal door. Graag spoedig een vakman nodig.

Pivoterende deur tussen hal en living

Ik wil een taatsdeur tussen hal en woonkamer van 90 breed en 240 hoog Weet ik nog niet

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

De oude GU-sluiting van de houten schuifpui is kapot en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen. Schuifpui schuift nog wel, maar wellicht zijn de wieltjes en/of de rails ook aan vervanging toe.

Louvredeuren aan raamkozijn monteren

Ik wil graag kant en klare louvredeuren gebruiken voor het raam (1. 69 x 1. 65 cm) Het zijn dan twee maal zes deurtjes die gemonteerd moeten worden. Graag zou ik de montagekosten willen weten.

Keralit of Protex gevelbekleding aanbrengen

Op de 1e etage van mijn vrijstaande woning komt het bedrijf Belisol kunststof kozijnen monteren. Ik wil daarna graag de houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof gevelbekleding van Keralit of Protex. Het gaat om in totaal 55 m² op de gevel en het balkon. Ik wil dat er vooraf overleg is met Belisol over de maatvoering, zodat de kozijnen en gevelbekleding optimaal op elkaar gaan aansluiten. Dit is een harde eis. Ik ontvang graag uw offerte.

Trap met laminaat laten bekleden

Het betreft het bekleden van een trap van 13 treden met laminaat. De trap is wel voorzien van een traplift i.v.m. de handicap bewoonster. Dit houdt in dat op 6 treden cirkelvormige steunen voor de betreffende traplift aanwezig zijn.

Kattenluik of nieuwe deur installeren

For my kitchen door leading to the garden, I need a cat flap (kattenluik). The door is a reinforced aluminium one. If we cannot install a cat flap the we should install a brand new door with a cat flap.

Kozijn met houtrot repareren of vervangen

80 cm dorpel aan raam eerste verdieping heeft houtrot en moet vervangen worden. Kunt u per mail een prijs geven?

Plaatsen en aanpassen van een Lundia kast met schuifdeuren

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het monteren van een Lundia kast van 240 x 240 cm met schuifdeuren. Er moeten ook enkele aanpassingen aan het binnenwerk worden verzorgd. Ik ontvang graag uw offerte.

Lundia kast monteren

Graag zou mevr een offerte willen hebben voor een kast te plaatsen van lundia

Dakraam plaatsen

Dak is nog niet voorzien van überhaupt een raam. Het gaat om standaard dak van een jaren '50 huis. Dak is te bereiken via een ladder. Standaard zolderraampje van kunststof.

Opening in gevel maken en kunststof kozijn plaatsen

In de zijgevel op de tweede verdieping willen we een raamopening + raam laten plaatsen. • Formaat: graag jullie advies hierin. De badkamer is 150 cm breed en er zal een hoekbad over de gehele breedte worden geplaatst (zie plattegrond op pagina 1). Ons lijkt daarom een raam van circa 70 cm breed, gesitueerd aan de rechter kant, een geschikte keuze. Hoogte mede afhankelijk van mogelijkheden ventilatierooster. • Plaatsing: op circa 170 cm hoogte? Ook hierin graag jullie advies. Plafondhoogte is 240 cm. • Kunststof kozijn, RAL 9010. • Inclusief ventilatierooster. • Kiep (naar binnen of naar buiten). • Dubbelglas, graag apart ook een prijs voor glastype waar je niet doorheen kunt kijken. Zie voor verdere info de bijlage. Werkzaamheden moeten uiterlijk zijn uitgevoerd in week 6 van 2018.

Schuifdeurtjes maken onder een schuin dak

Ik wil in de kinderkamer onder het schuine dak schuifdeurtjes laten plaatsen voor het opbergen van speelgoed aangezien deze ruimte daar perfect voor is. Het is ongeveer 3 meter breed en ruim 50 cm hoog hoog. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer van mijn zoon. Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten.