Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Breda of directe omgeving.

2424 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Breda:

Nieuwe voordeur en achterdeur leveren en plaatsen

Wij willen graag de voordeur en achterdeur laten vervangen. Voordeur: Waarschijnlijk inclusief kozijn vervangen zodat voortzet boven de deur mee verwijdert kan worden. Probleem: De vloer binnen heeft een uitsparing voor de deur en is dan verhoogt. Dit zouden we graag gelijksvloer laten maken (zie foto). (deur inkorten en dorpel verhogen?). Afmetingen voordeur momenteel: 2.11 hoog en 92 breed. Dit Achterdeur: Waarschijnlijk alleen deur vervangen. Afmetingen: 2.01 hoog en 82 breed.

Dubbele houten garagedeur ontzet en sluit niet meer

Wie kan mijn garagedeur weer sluitend krijgen? Het gaat om grote, houten dubbele deuren.

Dorpel voordeur vervangen

De houten dorpel bij onze voordeur is geheel verrot en dient vervangen te worden. Behalve de dorpel zijn ook de eerste onderste centimeters van de deurstijlen verrot. Graag zou ik een offerte willen voor een stenen of houten dorpel, inclusief montage. Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

MDF schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een MDF schuifdeur laten monteren. Huidige deur is al verwijderd. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Schuurdeur verbreden voor motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal om de motor fatsoenlijk er doorheen te krijgen. De motor moet schuin ingestoken worden doordat de achterom en het gangetje vrij smal zijn. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Deze mag van mij zo breed mogelijk. Als dat betekent dat de deur uit 2 delen bestaat, waar 1 deel vast gemaakt en losgehaald kan worden, vind ik dat prima. Het is een stenenmuur die gesloopt moet worden en uitgefreesd. Daarna kan het nieuwe kozijn met deur erin. Ik moet eerst het terras weghalen, deze is namelijk ongelijk waardoor het niet makkelijk lukt de nieuwe deur te plaatsen. De schuurdeur is nu van post tot post 105 cm, er kan maximaal nog 0,5 m bij. Afvoeren van oud materiaal hoeft niet perse.

Nieuwe poortdeur installeren

We willen een nieuwe poortdeur. Afmetingen zijn 1.80 meter hoog en 93 cm breed (standaard maat) Eventueel behoud van het huidige slot. Lichte voorkeur voor een deur van composiet.

Serre voorzien van kunststof kozijnen

2 zijden voorzien van kunststof kozijnen over de volle breedte. ca 4660*2400 mm en 3740*2400 mm met in het midden 2 openslaande deuren

Tocht bij openslaande deuren verhelpen

Mijn recent gekocht huis uit 2000 heeft verschillende openslaande deuren naar buiten/ tuin. Ondanks energie label B is het huis moeilijk warm te stoken. Er blijft sprake van een koude onderstroom.

Stalen poorten in de brandgang plaatsen

We willen als huiseigenaren in de wijk Haagsebeemden te Breda omwille Van de veiligheid onze achterom afsluiten met een poort. We zijn eigenaar van de grond, maar dienen wel rekening te houden met recht van overpad. We willen graag een offerte ivm het afsluiten van 3 ingangen achter onze Huizen Wie kan en wil daar mee aan de slag? Ik hoor het graag.

Kunststof dakraam plaatsen met gootstukken, plaatmateriaal en koplat

Ter vervanging van het oude dakraam een kunststof dakraam op de voorzolder b x h 55x78 cm. inclusief gootstukken, plaatmateriaal en koplat, Velux of ander goed merk.

Trap vervangen

Betreft de vervanging van een deels stalen/houten wenteltrap (door een nieuwe houten dichte trap), die in de woonkamer uitkomt. De nieuwe trap willen we in de gang laten uitkomen. Graag advies of dit kan als ook advies hoe de ruimte onder de trap te gebruiken (opbergruimte met een deur erin?).

Dakraam plaatsen

In ons nieuwe huis willen wij op zolder een dakraam realiseren, van ongeveer 50 x 70 cm. Het dakraam moet open kunnen en licht doorlaten.

Stenen dorpel plaatsen onder voordeur

De dorpel van de voordeur mist op dit moment. Er ligt nu alleen een cementblok. Deze is 5,5 cm hoog aan de voorkant (buiten) en 8 cm hoog aan de binnenkant (hal). De bovenkant is 20 cm breed en van deurpost naar deurpost is de dorpel 90 cm lang. Op deze bovenkant ligt een houten plank over de hele lengte van 11,5 cm breed. Aan de voorkant (buiten) is de lengte overigens 102 cm en aan de binnenkant (hal) 91 cm.

Schuifdeur tussen woonkamer en hal plaatsen

Installeren van Riley schuifdeur systeem. Deur en systeem zijn al aanwezig.

4 MDF-planken realiseren tussen 2 muren

Er moeten 4 MDF-planken onzichtbaar tussen 2 muren, in een nis, komen. Het formaat van de planken is 3,8 cm dik (mag ook iets meer of minder zijn), 109,5 cm breed en 58,5 cm diep. Wij zoeken iemand die deze planken kan maken in combinatie met een onzichtbaar ophangsysteem. Schilderen doen we zelf. Geldt ook voor bevestigen.

Binnendeur verhangen

Wij willen graag een binnendeur (slaapkamer) verhangen en scharnieren verplaatsen. Van linksdraaiend naar rechtsdraaiend.

Binnentrap afmaken met traptredes en dorpel plaatsen

Mijn trap moet afgemaakt worden met nog 5 treden. De traptreden heb ik zelf al liggen maar moeten op maat gemaakt worden. Het zijn traptredes van de Praxis waaruit je moet zagen. Ook moet er een dorpel boven de voordeur komen.

Houten schutting repareren

Het gaat om een houten schutting van 11 meter lang die omgewaaid is. Dit wil ik laten repareren.

Stootborden plaatsen open trap

Ik wil 12 stootborden plaatsen op een open trap naar zolder, tweekwart, linksdraaiend.

Trespa plaatsen op dakgoten

Ik wil graag trespa laten plaatsen op de dakgoten. Tevens aan de zijkant van ons huis richting de nok.

Boeiboord van plat dak repareren of vervangen

Ik woon in Breda en heb een huis met plat dak. Een stuk boeiboord is beschadigd. Ik zou dat graag laten repareren of vervangen.

Sponzen van een Velux dakraam vervangen

Er moeten nieuwe sponzen komen voor mijn velux dakraam. Het betreft een elektrisch dakraam van circa 85 cm breed en 130 cm lang. Het gaat om een schuin dak.

Traprenovatie dichte trap

Ik zou graag mijn trap willen renoveren. De trap heeft tapijt erop wat verwijderd moet worden. Vervolgens moet het lijm eraf gehaald worden, stootborden en overzettreden geplaatst worden met anti-slip strip. Het materiaal komt van de praxis en is van hout. De trap heeft een bocht naar links. Mogelijk moet er eerst gelakt of gebeitst worden met betrekking tot de onderdelen.

Vouw louvre deuren in inbouwkundige kast

Ik wil graag 4 Louvre deuren laten maken in een inbouwkundige kast van 1,87 breed en 2,42 meter hoog. Ze moeten per 2 aan elkaar naar buiten vouwen.

Plaatsen van tuimelraam inclusief binnenafwerking

Plaatsen van tuimelraam inclusief binnenafwerking. Binnen maat is 78 bij 131 Graag zie ik offerte tegemoet graag z.s. m