Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Breda of directe omgeving.

2351 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Breda:

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

De oude GU-sluiting van de houten schuifpui is kapot en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen. Schuifpui schuift nog wel, maar wellicht zijn de wieltjes en/of de rails ook aan vervanging toe.

Louvredeuren aan raamkozijn monteren

Ik wil graag kant en klare louvredeuren gebruiken voor het raam (1. 69 x 1. 65 cm) Het zijn dan twee maal zes deurtjes die gemonteerd moeten worden. Graag zou ik de montagekosten willen weten.

Keralit of Protex gevelbekleding aanbrengen

Op de 1e etage van mijn vrijstaande woning komt het bedrijf Belisol kunststof kozijnen monteren. Ik wil daarna graag de houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof gevelbekleding van Keralit of Protex. Het gaat om in totaal 55 m² op de gevel en het balkon. Ik wil dat er vooraf overleg is met Belisol over de maatvoering, zodat de kozijnen en gevelbekleding optimaal op elkaar gaan aansluiten. Dit is een harde eis. Ik ontvang graag uw offerte.

Trap met laminaat laten bekleden

Het betreft het bekleden van een trap van 13 treden met laminaat. De trap is wel voorzien van een traplift i.v.m. de handicap bewoonster. Dit houdt in dat op 6 treden cirkelvormige steunen voor de betreffende traplift aanwezig zijn.

Kattenluik of nieuwe deur installeren

For my kitchen door leading to the garden, I need a cat flap (kattenluik). The door is a reinforced aluminium one. If we cannot install a cat flap the we should install a brand new door with a cat flap.

Kozijn met houtrot repareren of vervangen

80 cm dorpel aan raam eerste verdieping heeft houtrot en moet vervangen worden. Kunt u per mail een prijs geven?

Plaatsen en aanpassen van een Lundia kast met schuifdeuren

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het monteren van een Lundia kast van 240 x 240 cm met schuifdeuren. Er moeten ook enkele aanpassingen aan het binnenwerk worden verzorgd. Ik ontvang graag uw offerte.

Lundia kast monteren

Graag zou mevr een offerte willen hebben voor een kast te plaatsen van lundia

Dakraam plaatsen

Dak is nog niet voorzien van überhaupt een raam. Het gaat om standaard dak van een jaren '50 huis. Dak is te bereiken via een ladder. Standaard zolderraampje van kunststof.

Opening in gevel maken en kunststof kozijn plaatsen

In de zijgevel op de tweede verdieping willen we een raamopening + raam laten plaatsen. • Formaat: graag jullie advies hierin. De badkamer is 150 cm breed en er zal een hoekbad over de gehele breedte worden geplaatst (zie plattegrond op pagina 1). Ons lijkt daarom een raam van circa 70 cm breed, gesitueerd aan de rechter kant, een geschikte keuze. Hoogte mede afhankelijk van mogelijkheden ventilatierooster. • Plaatsing: op circa 170 cm hoogte? Ook hierin graag jullie advies. Plafondhoogte is 240 cm. • Kunststof kozijn, RAL 9010. • Inclusief ventilatierooster. • Kiep (naar binnen of naar buiten). • Dubbelglas, graag apart ook een prijs voor glastype waar je niet doorheen kunt kijken. Zie voor verdere info de bijlage. Werkzaamheden moeten uiterlijk zijn uitgevoerd in week 6 van 2018.

Schuifdeurtjes maken onder een schuin dak

Ik wil in de kinderkamer onder het schuine dak schuifdeurtjes laten plaatsen voor het opbergen van speelgoed aangezien deze ruimte daar perfect voor is. Het is ongeveer 3 meter breed en ruim 50 cm hoog hoog. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer van mijn zoon. Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten.

Trap renoveren met PVC of laminaat

We hebben in onze woning 2 dichte trappen. Het is 1 rechte trap en 1 trap met 2 x een draai. We gaan het tapijt van beide trappen verwijderen en zoeken een vakman die op de treden en stootborden een trapbekleding kan plaatsen van laminaat of PVC. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stalen/aluminium glaswanden in L-vorm leveren en plaatsen

Ik wil graag een stalen/ aluminium glaswand plaatsen bovenop 1. 40m muur in L vorm, met aan lange zijde een enkele draaideur. Afmetingen glaswand: Zijde A: 2. 50m breed, 1. 90 hoog Zijde B: 3. 50m breed, 1. 90 hoog (verlaging plafond op 1/3) incl. Enkele draaideur Mocht er met standaard afmetingen worden gewerkt, kan de ondermuur worden aangepast. Bijgevoegd impressie ruimte en impressie gewenst lijnen spel (open ter discussie/inspiratie).

Renovatie van een trap

Trap renoveren met vinyl of laminaat + vooraf schuren en schilderen van de zij-stoot-wanden van de trap

Trap renoveren met vinyl of laminaat

Ik heb een dichte trap die momenteel helemaal kaal is. Ik wil de zijkanten laten schuren en schilderen. Op de treden en mogelijk ook op de stootborden wil ik vinyl of laminaat laten aanbrengen. Ik laat de trap hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw advies en een prijsopgave.

Erkerbank maken

Wij willen in onze erker een bank laten maken, rekening houdend met de verwarming die daar ook zit. Er zijn twee afbeeldingen bijgevoegd van de huidige situatie. En een voorbeeld van hoe wij het in gedachten hebben (advies is hierbij nog gewenst). Wij willen de erkerkbank van licht hout gemaakt hebben, zodat deze ook licht afgewerkt kan worden. De vloer is een Eiken houten vloer. Afmetingen: 240 cm breed (breedste deel), 108 cm (smalste deel). Wij willen graag een indicatie van de totaalprijs.

GU-beslag van houten schuifpui vervangen

Ik zou graag het GU-beslag laten vervangen van een houten schuifpui, het gaat om de loopwielen, hefslot. Kruk voor beiden kanten inclusief slotgat, looprail. Graag de onderdelen door vakman verzorgd.

Tussenwand plaatsen

Ik wil graag een tussenwand in de woonkamer. Ik wil graag een wand van 3 meter lengte en 2.20 meter hoog, met deuropening. Ik wil ook graag een deur laten plaatsen. Ik zou graag de kosten willen weten van de sandwichconstructie en de lichtgewicht constructie.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

In nieuwbouwwoning beneden 3 deuren (1 naar toilet, 1 naar woonkamer en de meterkast deur) en boven 4 deuren (1 naar badkamer en 3 naar slaapkamers), houten kozijnen plaatsen en de bovenlicht dichtmaken met gips + stuc.

Spanplafond laten plaatsen

Het spanplafond is voor in de keuken. De afmetingen zijn 3 meter x 6,5 meter. Er moet boven het eetgedeelte een hanglamp komen, en boven de keuken LED - verlichting.

Bedstee op maat laten maken

Een bedstee voor een standaard bed maat (90 x 200 cm) in een kinderkamer onder een schuine wand. Zou er iemand kunnen vertellen wat de mogelijkheden en de prijzen zijn?

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam laten installeren in de badkamer, inclusief het gat maken en dergelijke werkzaamheden. Ik heb geen materiaal in mijn bezit, dus ben benieuwd welke zaken ik moet aanschaffen (naast uiteraard het dakraam). Ik wil een Velux raam van een kleiner formaat, vanwege de ruimte. De badkamer is 2.40 bij ongeveer 2.00 meter. Wij krijgen de sleutel 25 augustus.

Trap met een traprenovatiesysteem renoveren

Ik zou graag mijn trap laten renoveren met een traprenovatiesysteem. Ik denk dat dat PVC is, of laminaat. Het is een trap naar de bovenverdieping van 13 treden. Er ligt nu een soort zeil op.

Overkapping achterzijde maken

Ik denk dat de oppervlakte 3.5 x 5.5 meter is. Tuin is bereikbaar via poort. Ligt nu betonnen terras ik wil het hierop laten bouwen.