Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Breda of directe omgeving.

2408 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, een pui en twee schuifdeuren vervangen aan de zijkant van een woning, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Breda:

Plaatsen binnendeuren

Ik zoek een vakman voor het plaatsen en infreesen van 3 kamerhoge binnendeuren. De deuren zijn stomp. De kozijnen reeds geplaatst. De scharnieren zijn niet zichtbare scharnieren.

Dear afhangen

Ik wil een Merbau Java voordeur zo snel mogelijk willen laten afhangen. De deur is nog kaal, dus geen driepuntsluitng in gemonteerd, maar ik heb al wel deurbeslag (muv scharnieren). Het is dus de bedoeling dat dit slot er ook in wordt gerealiseerd.

Plafonddoek realiseren

Wil in de volgende ruimtes een plafonddoek plaatsen. Woonkamer 3.40 bij 3.50 meter en de badkamer 3.45 bij 1.95 meter. Wil graag een wit doek.

Repareren middelste deur (met spiegel) van antieke slaapkamer kast

Ik heb een antieke spiegelkast. Zo'n kast waarbij, als je de bovenkant er af haalt, alle wanden/deuren zijwaarts er uit vallen. Belangrijk dus dat je als je de kast uit elkaar haalt, je dit met meerdere mensen met beleid doet om alle kanten te kunnen tegenhouden. Helaas was er iemand ongeduldig en trok de bovenkant eraf zonder dat de rest klaar stond. Gevolg de 3 deurtjes aan de voorkant alle 3 met spiegel vielen naar voren. De 2 zijdeuren nog tegen iemand aan en daardoor minder beschadigd. De middelste deur is echter met een klap op de vloer gekomen waardoor de spiegel nu niet meer goed bevestigd zit in de houten deur. Ik zoek iemand die dit netjes kan repareren

Mechanisme van een draai kiepraam geheel vervangen

Van een draai kiepraam is het beslag defect raam - zie foto omtrek - 83x112cm dat deel waar het beslag zit. Deel huidige beslag - de hoekoverbrenging heb ik eruit gehaald zodat blokkade van openen raam werd opgeheven - maar er zit nog steeds een blokkade boven op het raam - in de schaar arm of schaargeleider. Huidig beslag is 26 jaar oud -Geen merk huidig beslag kunnen vinden, Maar mijn conclusie is dat er een heel nieuw beslag te worden geïnstalleerd want ook de hendel is kapot. Reactie het liefst per e-mail en niet per telefoon.

8 massief houten deuren leveren en plaatsen

Er heeft een inbraak plaats gevonden in de diverse bergingen van ons appartementencomplex in Breda. De bergingsdeuren (reguliere houten binnendeuren) zijn beschadigd en deze willen we als VvE laten vervangen. Het gaat in totaal om 8 deuren. Graag wil ik u verzoeken om een offerte voor standaard gelakte gesloten massief houten binnendeuren zonder raam inclusief montage en scharnieren.

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Voor een kleine studeerkamer waar een kamer-vullend bureau in staat heb ik de naar binnen draaiende deur eruitgehaald en in plaats daarvan wil ik nu een vouwdeur plaatsen. De afmetingen van de deuropening waar de vouwdeur in moet komen zijn: B = 80 / H = 210 Bij voorkeur geen rails op de vloer maar een stevig slot (magneet) waardoor de vouwdeur goed blijft zitten als ie dicht is.

Traptredes aanbrengen en afwerken

Wij hebben bij Praxis laminaat traptredes gekocht en zijn nu op zoek naar iemand die deze vakkundig en netjes kan aanbrengen en afwerken. Het zijn dertien tredes en in de trap zit een draai.

Openslaande ramen naar binnen toe open

Door rolluiken moeten mijn openslaande ramen naar binnen toe open. Dit betekent voor mij: nieuwe houten open slaande ramen in bestaand kozijn, die van boven kunnen kantelen en helemaal open kunnen. Dit betreft de eerste verdieping.

Een rechte trap verbouwen om ruimte te besparen

Ik zoek een specialist die mijn rechte trap kan ombouwen tot wenteltrap of trap met draaien daarin. Dit om ruimte te besparen. Momenteel zit hier een rechte dichte houten trap met een plafondhoogte van 290 cm.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil graag een vlizotrap vervangen door een Vaste trap. Houten vloer

Buitenschilderwerk gehele woning

Graag wil ik een offerte voor buitenschilderwerk van de gehele woning. Al het houtwerk bestaat uit hardhout en is overal in goede staat. Het hout is geverfd met hoge kwaliteit verf van Sikkens, type Rubbol, 2 lagen. Het hout en de verf zijn nergens echt beschadigd, maar de verf begint licht te verpoederen. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Nieuwe voordeur en achterdeur leveren en plaatsen

Wij willen graag de voordeur en achterdeur laten vervangen. Voordeur: Waarschijnlijk inclusief kozijn vervangen zodat voortzet boven de deur mee verwijdert kan worden. Probleem: De vloer binnen heeft een uitsparing voor de deur en is dan verhoogt. Dit zouden we graag gelijksvloer laten maken (zie foto). (deur inkorten en dorpel verhogen?). Afmetingen voordeur momenteel: 2.11 hoog en 92 breed. Dit Achterdeur: Waarschijnlijk alleen deur vervangen. Afmetingen: 2.01 hoog en 82 breed.

Dubbele houten garagedeur ontzet en sluit niet meer

Wie kan mijn garagedeur weer sluitend krijgen? Het gaat om grote, houten dubbele deuren.

Dorpel voordeur vervangen

De houten dorpel bij onze voordeur is geheel verrot en dient vervangen te worden. Behalve de dorpel zijn ook de eerste onderste centimeters van de deurstijlen verrot. Graag zou ik een offerte willen voor een stenen of houten dorpel, inclusief montage. Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

MDF schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een MDF schuifdeur laten monteren. Huidige deur is al verwijderd. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Schuurdeur verbreden voor motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal om de motor fatsoenlijk er doorheen te krijgen. De motor moet schuin ingestoken worden doordat de achterom en het gangetje vrij smal zijn. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Deze mag van mij zo breed mogelijk. Als dat betekent dat de deur uit 2 delen bestaat, waar 1 deel vast gemaakt en losgehaald kan worden, vind ik dat prima. Het is een stenenmuur die gesloopt moet worden en uitgefreesd. Daarna kan het nieuwe kozijn met deur erin. Ik moet eerst het terras weghalen, deze is namelijk ongelijk waardoor het niet makkelijk lukt de nieuwe deur te plaatsen. De schuurdeur is nu van post tot post 105 cm, er kan maximaal nog 0,5 m bij. Afvoeren van oud materiaal hoeft niet perse.

Nieuwe poortdeur installeren

We willen een nieuwe poortdeur. Afmetingen zijn 1.80 meter hoog en 93 cm breed (standaard maat) Eventueel behoud van het huidige slot. Lichte voorkeur voor een deur van composiet.

Serre voorzien van kunststof kozijnen

2 zijden voorzien van kunststof kozijnen over de volle breedte. ca 4660*2400 mm en 3740*2400 mm met in het midden 2 openslaande deuren

Tocht bij openslaande deuren verhelpen

Mijn recent gekocht huis uit 2000 heeft verschillende openslaande deuren naar buiten/ tuin. Ondanks energie label B is het huis moeilijk warm te stoken. Er blijft sprake van een koude onderstroom.

Stalen poorten in de brandgang plaatsen

We willen als huiseigenaren in de wijk Haagsebeemden te Breda omwille Van de veiligheid onze achterom afsluiten met een poort. We zijn eigenaar van de grond, maar dienen wel rekening te houden met recht van overpad. We willen graag een offerte ivm het afsluiten van 3 ingangen achter onze Huizen Wie kan en wil daar mee aan de slag? Ik hoor het graag.

Kunststof dakraam plaatsen met gootstukken, plaatmateriaal en koplat

Ter vervanging van het oude dakraam een kunststof dakraam op de voorzolder b x h 55x78 cm. inclusief gootstukken, plaatmateriaal en koplat, Velux of ander goed merk.

Trap vervangen

Betreft de vervanging van een deels stalen/houten wenteltrap (door een nieuwe houten dichte trap), die in de woonkamer uitkomt. De nieuwe trap willen we in de gang laten uitkomen. Graag advies of dit kan als ook advies hoe de ruimte onder de trap te gebruiken (opbergruimte met een deur erin?).

Dakraam plaatsen

In ons nieuwe huis willen wij op zolder een dakraam realiseren, van ongeveer 50 x 70 cm. Het dakraam moet open kunnen en licht doorlaten.

Stenen dorpel plaatsen onder voordeur

De dorpel van de voordeur mist op dit moment. Er ligt nu alleen een cementblok. Deze is 5,5 cm hoog aan de voorkant (buiten) en 8 cm hoog aan de binnenkant (hal). De bovenkant is 20 cm breed en van deurpost naar deurpost is de dorpel 90 cm lang. Op deze bovenkant ligt een houten plank over de hele lengte van 11,5 cm breed. Aan de voorkant (buiten) is de lengte overigens 102 cm en aan de binnenkant (hal) 91 cm.