Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor industriële binnendeuren plaatsen:

Industriële binnendeuren plaatsen

Wij hebben in onze woning een kozijn met daarin twee vlakke dichte deuren. Boven dit kozijn bevindt zich tot aan het plafond een afdichting met houten plaatmateriaal. Wij willen dit geheel laten verwijderen en op deze plek twee industriële deuren laten maken van in totaal 260 x 190 cm. We willen zwarte stalen of aluminium deuren met een roedeverdeling en helder glas. We hebben een impressie bijgevoegd. We hebben geen haast met de klus. We ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage. We stellen een bezoek op prijs.
Onze klant uit Boxtel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor industriële binnendeuren plaatsen uit heel Nederland:

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Dubbele industriële deuren voor vakantievilla's

Wij zijn op ons terrein voor groepsaccommodatie bezit met de bouw van 3 vakantievilla's en daar zullen er volgend jaar nog 4 bij komen. Wij willen daar graag dubbele industriële binnendeuren laten plaatsen van metaal met veel glas. Eis is dat de deuren een brandwerendheid dienen te hebben van 60 minuten. We gaat voor een industriële uitstraling. De totale breedte van de 2 deuren is 180 cm, de hoogte is minimaal 235 tot maximaal 265 cm. De toegankelijkheid moet eenvoudig zijn, mensen met een rolstoel dienen eenvoudig naar binnen te kunnen. Een voorbeeld is bijgevoegd, evenals de vergunningstekening van de bouw. Voor volgend jaar september staat de bouw gepland van de 4 eenheden waarbij dezelfde deuren staan gepland.

Plaatsen glas in binnendeur

Ik wil graag glas laten zetten in 2 binnendeuren. Het zijn industriële deuren (metaal/staal met vlakverdeling) en er zit dus nog geen glas in. Ik wil het gras laten inmeten en advies over welk type glas handig is in dit soort deuren.