Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Boxmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Boxmeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Boxmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Boxmeer of directe omgeving.

40 klanten uit Boxmeer bevelen een bij Casius in Boxmeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Boxmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, 3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren, kozijnen vervangen, steile trap vervangen, advies, inmeten en plaatsen vlizotrap, dakhuisje op dakterras realiseren, zoldertrap laten afbuigen en nieuwe ingang naar zolder, negen binnendeuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Boxmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Boxmeer:

Raam in voordeur maken

In de voordeur van ons nieuwbouw huis (momenteel wordt deze nog gebouwd) willen wij graag een raam (-pje).

Bestaande carport verbreden

De oorspronkelijke carport is 8 jaar geleden ingekort. Ik wil deze weer terugbrengen in oude staat. De houten balken moeten worden verlengd en/of vervangen, uitbreiden richting voorgevel, verplaatsen staander, bijplaatsen staander en vervangen transparante golfplaten. Er zal een deel van 1 meter breed en 7 meter lang bijgebouwd worden.

Afdak maken bij keukendeur

Ik wil graag een afdak boven de keukendeur van 2,5 x 3,0 meter. Ik twijfel nog over het materiaal. Dit wil ik in overleg bepaald hebben.

Lundia maatwerkkast plaatsen

Kastinterieur en schuifdeursysteem van Lundia laten monteren.

Windveer en gootoverstek vervangen

Ca 24,5 meter windveer overstek en ca 13,5 meter gootoverstek vervangen.

Trap naar zolder laten maken

Ik wil een vaste trap naar zolder laten maken. Nu heb ik een vlizotrap. De verdiepingsvloer is van beton. De trap moet aan de zijkant, langs een muur, geplaatst worden.

Deuren in het tuinhuis repareren

De 2 deuren van het tuinhuis zijn door een storm opengeklapt. De scharnieren zijn uit het hout gebroken. Ik laat dit graag repareren.

Ensuite deuren plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van ensuite deuren in de woonkamer. Er is al een railsysteem voor de deuren aanwezig, er zal dus goed bekeken moeten worden welke deuren hiertussen geplaatst kunnen worden. Ik heb de maten nog niet opgenomen, maar dit kan gedaan worden bij ontvangst.

Houten harmonicadeuren en kozijn plaatsen

Wij willen graag een raam tussen de huiskamer en serre weghalen en hiervoor in de plaatse een dubbele vouwdeur (met twee keer 2 delen) laten plaatsen. Breedte 220 centimeter en hoogte 250 centimeter. Wij willen het liefste een houten kozijn en deuren met verder zoveel mogelijk glas. Ook zou het mooi zijn dat we deze zo kunnen afsluiten zodat we de serre deur open kunnen laten, dus met een slot of van binnen te sluiten.

Trap laten aanpassen

Een houten, rechte trap met 13 treden van de hal naar de overloop vervangen door een minder steile trap met diepere treden en misschien ook bredere treden. Er is 30 cm tot de meterkast over, extra lengte dus. De hal is niet heel breed, we hebben ongeveer 1 meter vanaf de trap tot de muur. De treden zijn nu 73 cm breed. Kunt u een andere trap leveren die aan onze wensen voldoet? We vinden de trap onveilig voor ons kind.

Trap met laminaat laten renoveren

Een trap die bedekt is met vloerbedekking vernieuwen met laminaat. Trap is een dichte trap met een draai en met 13 treden van 90 cm. breed en 20 cm. hoog. Kan het laminaat over de huidige vloerbedekking heen gelegd worden? Ik laat mij graag informeren over de te gebruiken materialen.

Vaste trap naar zolder laten aanbrengen

Wij willen een vaste trap naar de zolder i.v.m. de dakkapel. We willen graag een spiltrap gemaakt hebben en een gat in een betonnen dek van 9 cm dik. De maten van voor het gat zijn ongeveer 1m bij 1,8m en de hoogte voor de trap is met de dikte van het dek 2.6m. De trap komt in een vrije slaapkamer en er hoeft ook geen oud gat dicht gestort te worden. We willen dit in de richting van eind september realiseren.

Tuinpoortslot vervangen

Wij willen graag weten of jullie ons slot van de tuinpoort kunnen vervangen door een nieuwe en wat daar de kosten van zijn.

Kersenhout meubelpaneel vervangen

Een meubelpaneel / achterbord van een Auping bed namaken. Deze is namelijk stuk gegaan doordat de douchedeur er op gevallen is. De lengte is ongeveer 220 cm, de breedte is ongeveer 40 cm en de dikte is 20 mm. Materiaal: Kersenhout gefineerd.

Openslaande poort aanpassen

Ik heb nu een poort die bestaat uit 1 vast deel en een openslaand deel. Het vaste deel moet ook open kunnen, dus hier moeten scharnieren op worden geplaatst. De gehele poort is 3.05 meter breed. Het te scharnieren deel is 1.50 meter breed.

Rotte plekken garagedeuren en daklijst herstellen

Verwijderen van rotte en slechte delen van garagedeuren en de daklijst. Twee dubbele garagedeuren en daklijst in een knik. Er is een foto bijgevoegd. Planken op de deuren zijn rot en moeten vervangen worden. Ik wil ze meteen allemaal laten vervangen. Met geïmpregneerd hout of het hout dat u adviseert.

Kunststof vlonderplanken leggen

Ik wil graag kunststof vlonderplanken laten leggen. De kunststof planken en onderliggers heb ik zelf liggen. Het gaat om 15 m2. Eventueel kan ik nog banden kopen om onder de vlonders te leggen voor de stevigheid. Het is net over de grens bij Boxmeer in Duitsland (Weeze).

Traprenovatie

Bestaande trap renoveren met overzet treden( 12 treden, 2 keer draaien). Materiaal door uitvoerder. Ben er nog niet over uit of het hout, laminaat of iets anders moet worden. Graag advies hierover van de vakman.

Repareren van 8 eiken houten eetstoelen

Eiken eetstoelen met rieten zitting wiebelen. Moeten weer zit veilig worden gemaakt. Een en ander moet weer vastgelijmd worden.

Groeven in trap freezen

In de trap, 2 groeven freezen voor anti slibrubbers, voor veigheid. Heb alles in huis, freezapp. rubbers, mal en (lijm)klemmen.

Tekening van Architect kunt u opvragen ...

Tekening van Architect kunt u opvragen op mail. Het betreft een monumentaal pand uit 1809 waar alle buitenkozijnen, ramen en deuren vervangen moeten worden. Gewenst is dubbel glas HR++ met een waarde van 1.1 + geluidsisolatie. Deur en raam kozijnen dienen vervaardigt te worden van Meranti. In Duitsland, vlak over de grens in Pfalzdorf.

Van de kamer naar de aanbouw moet een ...

Van de kamer naar de aanbouw moet een kozijn met schuifdeuren komen (deuren hebben we) de wand moet uit glas bestaan vanwege het licht inval!

Het gaat om een TV-meubel dat voorziet ...

Het gaat om een TV-meubel dat voorziet in een opbergplek voor decoder en DVD-recorder, alsmede twee surrounspeakers en een subwoofer. En natuurlijk ook voor DVD's. Om goed waterpas te stellen moeten de poten voorzoen zijn van stelschroeven. De LCD TV is 46" Wit MDF; kleur RAL 9003 (hoogglans of halfmat - nog te bepalen).

We willen graag de vlizo trap vervangen ...

We willen graag de vlizo trap vervangen voor een vaste trap naar de zolder. Er moet eerst een trapgat gemaakt worden in een betonvloer. Graag zou ik iemand hebben die dat voor me wil uitvoeren en die me kan vertellen wat dat gaat kosten. bvd Sophia

Houtenconstructie platdak ...

Houtenconstructie platdak carport(tekening is beschikbaar). Verwerken 2 lichtkoepels. EPDM afwerking.