Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning:

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in februari of maart worden opgeleverd. We willen daar in een opening tussen de woonkamer en hal 2 taatsdeuren van 2350 x 830 mm per stuk laten plaatsen met een roedeverdeling en 4 vlakken met glas. We willen graag uw offerte ontvangen voor de uitvoering in aluminium of staal, want dat heeft onze voorkeur. Daarnaast willen we een offerte ontvangen voor de uitvoering in hout.
Onze klant uit Berlicum (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Ik adviseer als interieurontwerper een klant waar in Zeist een nieuwe woning voor gebouwd gaat worden. De klant wil in een opening tussen 2 vertrekken graag stalen kozijnen met 1 of meer deuren laten monteren. Het gaat om een breedte van 200 cm en hoogte van 270 tot 300 cm. We denken aan 1 of 2 taatsdeuren of 1 taatsdeur met een zijpaneel en bovenpaneel met glasverdeling. Ik wil graag uw advies en prijsopgave ontvangen voor de mogelijkheden die u kunt bieden.

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Wij willen tussen de woonkamer en slaapkamer graag 2 dubbele stalen taatsdeuren laten monteren van elk ongeveer 120 cm breed en 300 cm hoog. In de deuren willen we een roedeverdeling met 6 ruiten per deur. Er is op die plek momenteel geen kozijn aanwezig. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Stalen taatsdeuren en ensuite-deuren in een nieuwbouwwoning

In het nieuwbouwproject De Leidsche Straet in Vleuten wordt binnenkort gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting rond november 2018 zal worden opgeleverd. We zijn nu verschillende kosten van de afwerking aan het begroten. We willen in de woning 2 stalen taatsdeuren van ongeveer 90 cm breed laten plaatsen. Verder willen we 2 stalen stalen ensuite-deuren van elk 75 cm breed. We ontvangen graag uw productinformatie en prijsindicatie.

Kozijn met taatsdeuren plaatsen in een dakopbouw

Wij willen volgend voorjaar een dakopbouw laten maken op de 3e verdieping van ons huis en zijn nu de kosten aan het berekenen. De voorzijde van die dakopbouw meet 250 cm hoog en ongeveer 350 cm breed. We willen daar graag taatsdeuren met pivoterende scharnieren laten plaatsen als toegang naar de buitenruimte. We willen de gevelopening zo groot mogelijk. We ontvangen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Kozijn met pendeldeuren plaatsen

2 aparte stalen taatsdeuren in een keuken. Ivm rolstoel onderkant staal dicht . Vanaf 1 meter hoogte veiligheidsglas. Hoogte globaal 2200 Breedte 1200.

Kozijn met taatsdeuren en glaspanelen plaatsen

Wij wonen sindskort in een oude woning en zijn die aan het verbouwen. We hebben er al nieuwe openslaande tuindeuren in laten zetten. Aan de andere kant van de kamer willen we tussen de keuken en kamer graag een stalen kozijn laten plaatsen met taatsdeuren en aan de zijkanten glaspanelen. We willen een verdeling met 4 glasvakken. We willen de deuren op dezelfde hoogte als de tuindeuren, omdat we dit optisch mooi vinden. Dat zou betekenen dat er aan de bovenzijde ook nog een 'bovenlicht' met glas komt. De opening is 260 cm hoog en 295 cm breed. We laten de klus hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag uw advies.

Zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht uit bouwjaar rond 1900 en krijgen daarvan op 1 maart de sleutel. We onderzoeken nu of we tussen de eetkeuken en de hal en tussen de woonkamer en de hal zwarte stalen taatsdeuren kunnen gaan plaatsen. De hoogte per deur is ongeveer 280 cm en de breedte 95 cm. We willen een roedeverdeling met 8 ramen per deur, verticaal geplaatst. De breedte van de hal is 205 cm. We willen een slanke profilering. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave. Voor een indruk van bedoelde ruimtes verwijs ik u naar de foto's en plattegronden op Funda.

Kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen

1 x taatsdeur enkel 1 meter breed, 2 glazen ramen erin 2 x dubbele taatsdeur 2 meter breed iedere deur 2 glazen ramen erin Hout (met glas)

Drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en momenteel is de stukadoor die aan het afwerken. We willen daarna graag 3 taatsdeuren laten plaatsen en daarvoor offertes ontvangen. Het gaat om 1 deur vanuit de entree naar de woonkamer en om 2 deuren vanaf de overloop naar de slaapkamers. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die de deuren kunnen leveren en monteren. Ik kan u de maten dan ook even doorgeven.

Taatsdeuren plaatsen tussen de hal en eetkamer

Ik wil in onze woning uit bouwjaar 2011 tussen de hal en eetkamer 2 taatsdeuren laten plaatsen. De opening is 144 cm breed en 257 cm hoog. Ik laat mij graag adviseren over zowel houten als stalen deuren. Ik wil graag weten wat het verschil is, zowel in prijs als in kwaliteit.

Partners

Partners van Casius