Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berlicum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Berlicum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Berlicum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Berlicum of directe omgeving.

59 klanten uit Berlicum bevelen een bij Casius in Berlicum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Berlicum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Berlicum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Berlicum:

Houtwerk laten repareren

1. De verbindingen raken los of zijn al los. Tafel en met name 5 stoelen ndienen bij de verbindingen opgeschuurd te worden en verlijmd, denk ik. Kwalitatief uitstekende teakhouten tuinset. (Je moet het zien om te offreren. Denk ik) 2. Een traptrede is los geraakt van de stalen bout en er zit nu teveel speling op. Ik krijg het niet opgelost.

Enkel door dubbel dakraam vervangen

Klant wil graag een enkel dakraam vervangen voor 2 Fenstro dakramen. 1 van de nieuwe dakramen is 45x73 en de ander is 45x55 cm, deze moeten op de huidige plek van het oude dakraam komen en afgewerkt worden.

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in februari of maart worden opgeleverd. We willen daar in een opening tussen de woonkamer en hal 2 taatsdeuren van 2350 x 830 mm per stuk laten plaatsen met een roedeverdeling en 4 vlakken met glas. We willen graag uw offerte ontvangen voor de uitvoering in aluminium of staal, want dat heeft onze voorkeur. Daarnaast willen we een offerte ontvangen voor de uitvoering in hout.

Trappen renoveren met houten treden

Ik wil graag onze 2 trappen laten renoveren.. 1 open en 1 dichte trap. Laten bekleden met houten treden en dan de trap achterkant wit(bij de dichte trap)

Slaapvide met een kinderkamer maken

Ik wil een slaapvide bouwen van 2 meter bij 150 cm breed, van hout en met trapidee. Tussen 2 muren en over 2 ramen. Verven hoeft niet.

Afmonteren van tuinkast Montevideo

Graag zou ik mijn tuinkast willen laten afmonteren. Dak moet bevestigd worden; gaten moeten geboord worden om deuren aan zijwanden te bevestigen, deurgrepen te bevestigen, magneet snappers en magneetjes te bevestigen en tenslotte moet het dakleer worden bevestigd.

Vlizotrap repareren of nieuwe plaatsen

Wij hebben een vlizotrap van 7 of 8 jaar oud, waarvan het sluitwerk defect is. De trap wil niet open. Van de ophanging is bovendien 1 veer defect. Ik laat graag beoordelen of de vlizotrap gerepareerd kan worden. Als dat niet kan wil ik de trap laten vervangen. Graag ontvang ik uw advies en prijsopgave

Stalen taatsdeur tussen keuken en woonkamer

Ik wil graag een stalen taatsdeur tussen de woonkamer en keuken. Afmeting 2 bij 2,5 m. Onderste deel mag dicht. Aluminium met slank profiel (met glas)

Houten taatsdeur plaatsen

Ik wil een taatsdeur tussen gang en kamer van 0.90 of 1 meter breed bij 2.10 meter(?). Geheel van hout gemaakt. Wit en strak zodat hij niet opvalt cq wegvalt in de muur. De vloer heeft een stenen vloerbedekking. Het plafond is van beton wat gespoten is.

Deuren en ramen laten stellen

Ik wil graag alle deuren (binnen en buiten) en ramen van mijn woning laten stellen en deurklinken vast laten zetten. Betreft een grote vrijstaande woning met houten deuren en ramen.

Stalen deur naar woonkamer

Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor 2 stalen deuren. Ik zou willen vragen of u mee wilt denken over het volgende: We willen 2 stalen schuifdeuren tussen ons eetgedeelte en de huiskamer. Hebben een uitsparing van 200 cm. De hoogte van het plafond is volgens mij 2700 cm, de hoogte van de uitsparing is 2400 cm. Wat ik mooi vind is als de rails is weggewerkt en de deuren langs de muren schuiven. Kan de rails dan achter een koof verwerkt worden, hebben jullie hier ervaring mee? Ben erg benieuwd naar de mogelijkheden en het advies wat hierin gegeven kan worden.

StoreMax inbouwkast met schuifdeuren monteren

Storemax schuif (inbouw) kast (4-deurs). Maandag (10-10) krijgen we de sleutel van ons nieuwbouw woning en volgend weekend zullen we meteen de vloer leggen in onze slaapkamer. We zijn naar iemand opzoek die in week van 17 oktober de maten voor de kast komt opmeten en deze komt monteren als de kast geleverd/opgehaald is.

Stalen taatsdeur plaatsen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, welke naar verwachting in oktober zal worden opgeleverd. Wij willen daar tussen de hal en de woonkamer een stalen taatsdeur laten plaatsen. De woning wordt opgeleverd met een stalen kozijn dat gemakkelijk kan worden verwijderd, ofwel zonder dat kozijn, dus met een opening in de muur. De breedte is ongeveer 95 cm en de hoogte ongeveer 270 cm. Wij willen een deur in de kleur antraciet of zwart met een lange greep en vier ruiten. We willen geen nostalgische maar een strakke en moderne uitstraling. We ontvangen graag een offerte voor de levering en plaatsing.

Kunststof harmonicadeur leveren en plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor een binnen vouwwand van ongeveer 2.3 meter hoog en 3 meter breed (2 x 1.5 meter). Dit ter vervanging van de bestaande versleten vouwwand in een oude voormalige spouwmuur.

Velux dakraam op zolder plaatsen

Ik wil 1 Velux dakraam laten plaatsen op zolder aan de achterkant van het huis. Tevens graag met hor en zonnescherm.

Velux GGL 2050 SK06 dakraam plaatsen

Ons huidige dakraam is een oud plastic, naar buiten klappend, klapraam. Deze zouden wij willen laten vervangen door een groter raam. Het nieuwe raam wat gemonteerd moeten worden is een Velux dakraam, type GGL 2050 SK06. Het nieuwe dakraam is dus groter dan het huidige dakraam en het gat in het dak zal daarom ook groter gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Carport aan huis bouwen

Wij willen een carport aan huis laten bouwen. Deze wordt dan 2.5 meter hoog en 5 meter breed, uitlopend tot 5.5 meter. De diepte is ook 5 meter. Het moet op een schuine oprit komen. We willen graag een fatsoenlijke carport met lichtpunt zoals een koepel of iets dergelijks.

KERALIT GEVELBEKLEDING

Vervangen van rabatdelen door keralit bij 2 dakkapellen en tegen de gevel van het huis. Dit betreft de bovenverdieping (achterzijde huis) van een aanbouw basis 6 meter; nokhoogte 6 meter idem aan voorzijde maar dan basis 3 meter. In beide gevels zit een raam. Tevens tegen gevel (oudbouw) in nok bovenste 2 meter. Ook boeiboord moet vervangen worden door Keralit. Ervaring met werken met Keralit heeft de voorkeur.

Schuurtje isoleren met dupanel 4 cm ...

Schuurtje isoleren met dupanel 4 cm dik. Afmeting 27*13.5 m (440m2)

Zowel m ijn buren als wij willen beiden ...

Zowel m ijn buren als wij willen beiden een carpoort. Qua prijs weten we nog niet echt waar we aan moeten denken. Bedankt Met vriendelijke groet Robert

In slaapkamer moet een wandkast worden ...

In slaapkamer moet een wandkast worden gebouwd. Tevens verven en behangen.

Het platdak op de garage moet vernieuwd ...

Het platdak op de garage moet vernieuwd worden. Er zitten 2 lichtkoepels die eruit moeten, en dan moeten de gaten dichtgemaakt worden. De opp. is 3x6m. En op een van de hoeken zitten wat losse stenen die vastgemetseld moeten worden.