Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor ventilatiegat/ raam in badkamer maken:

Ventilatiegat/ raam in badkamer maken

Ik heb in mijn badkamer geen raam of ventilatie gat deze wil ik graag erin laten plaatsen. Als het een raam wordt, dan zal gaan om ongeveer 30 x 40 cm of 30 x 50 cm, ik denk aan een tuimelraam. Ik zou graag het prijsverschil tussen houten kozijnen en kunststofkozijnen willen weten. Gaat het om ventilatie dan zal de diameter ongeveer 20 cm moeten worden. Het gaat hier wel om een bestaande badkamer dus helemaal betegeld. Badkamer staat tegen de vrije buiten muur
Onze klant uit Berghem (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatiegat/ raam in badkamer maken uit heel Nederland:

Ventilatiegat maken in buitenmuur of raam van keuken

Het gaat om het maken (boren en leveren) van een niet-afsluitbaar ventilatiegat vanuit de keuken van een woning naar buiten. Woning uit 1916, baksteen. Wij willen graag meer frisse lucht naar binnen krijgen.

Badkamer renoveren en plafond herstellen

In de badkamer moet de douchecabine worden weggehaald en een nieuwe douchewand, douchebak en deur moeten geplaatst worden. Achter de douchecabine is het betegeld. Tevens een ventilatiegat/rooster maken in het raam van de badkamer. Lekkage in de woonkamer: verwijderen en afvoeren van ongeveer 2 m² plafond en opnieuw aanbrengen. Tevens aangetaste wand van gipsplaten herstellen.

Wij zoeken een all-round vakman die de ...

Wij zoeken een all-round vakman die de volgende zaken voor ons uit kan voeren: In woonkamer en slaapkamer: - Verven van raam- en deurkozijnen (ook in de hal) - Wegwerken van verwarmingsbuizen - Plaatsen van nieuwe vensterbanken - Radiatorombouw - Plaatsen van koplatten om 'kieren' tussen pas geplaatste gipsplaten en kozijnen netjes weg te werken Keuken: - Plaatsen van latten tussen keukenblok en plafond - Plaatsen van extra stopcontacten WC: - Oplossing aanbieden voor het door de vorige bewoners geplaatste verlaagde plafond die nu het ventilatiegat in het oorspronkelijke plafond afdekt