Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berghem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Berghem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Berghem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Berghem of directe omgeving.

40 klanten uit Berghem bevelen een bij Casius in Berghem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Berghem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Berghem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Berghem:

Ventilatiegat/ raam in badkamer maken

Ik heb in mijn badkamer geen raam of ventilatie gat deze wil ik graag erin laten plaatsen. Als het een raam wordt, dan zal gaan om ongeveer 30 x 40 cm of 30 x 50 cm, ik denk aan een tuimelraam. Ik zou graag het prijsverschil tussen houten kozijnen en kunststofkozijnen willen weten. Gaat het om ventilatie dan zal de diameter ongeveer 20 cm moeten worden. Het gaat hier wel om een bestaande badkamer dus helemaal betegeld. Badkamer staat tegen de vrije buiten muur

Rechte binnen trap maken en plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een rechte binnen trap met een ijzeren balk in het midden en de traptreden erop. Zonder leuning. Ik kan eventueel foto’s toesturen als dat duidelijker is.

Vervangen van gevelbetimmering met waterschade

Door water beschadigde gevel betimmering (1 hoog) + mogelijke onderliggende waterschade aan betimmering vervangen. Indien mogelijk ook opnieuw schilderen (RAL 7016).

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, er is voldoende ruimte. Nu is er een vlizotrap naar boven. Ik wil graag een nieuw gat laten maken voor de vaste trap, ik heb een betonnen vloer.

Trap opnieuw met vloerbedekking bekleden

Ik heb een pot verf laten vallen op mijn trap en nu moet deze opnieuw worden bekleed met tapijt. Het gaat om een dichte trap met halve draai, die volledig is bekleed met tapijt, inclusief de zijkanten. In het halletje op de 1e verdieping loopt het tapijt ook door, dat gaat om ongeveer 6 m². Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de vloerbedekking en rubberen ondervloer en het plaatsen van nieuw tapijt. Er mag ook materiaal worden aangeboden. Ik kan de offerte aanbieden aan mijn all-risk inboedelverzekering.

Louvredeuren voor ramen bevestigen

Voor drie ramen wil ik voor elk aan de buitenzijde een Louvre deur bevestigen (Bahama stijl). Per deur 85 cm breed x 100 cm hoog. Graag een prijsopgave.

Trap met laminaat renoveren

De vloerbedekking van de dichte trap met 13 treden en 2 draaien erin hebben wij verwijderd. Hier en daar zit nog wat resten van de lijm. Graag zouden wij hier laminaat op willen laten plaatsen. Kunt u aangeven wat daar de kosten en mogelijkheden voor zijn?

Inbouwkast en kasten op zolder maken

Begin december ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op zolder zouden wij graag opbergkasten willen maken in de knieschotten. De precieze afmeting hiervan is onbekend. Tevens willen wij op de eerste verdieping een inbouwkast laten maken. De kast zal zo'n 1 bij 2 meter moeten worden.

Oude schuurdeur laten vervangen

Ik ben met spoed op zoek naar kozijnen en deuren voor een oude schuur. Snelle levering en lage prijs zijn even belangrijk, uiterlijk en materiaal iets minder. Uiteraard zijn sloten wel belangrijk. Graag inmeten op locatie. Wat kunt u bieden op een zo kort mogelijke termijn?

Terrasbanken timmeren en kolommen aftimmeren

Terrasbanken timmeren en kolommen aftimmeren. Per direct!

Eikenhouten trap maken en plaatsen

Een eikenhouten trap maken en zetten. Ik wil graag een open trap met 14 treden. De onderste 5 treden bestaan uit een knik naar rechts.

Steektrap leveren en plaatsen

In onze nieuwe woning willen we graag een steektrap plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap in, deze moet vervangen worden door de steektrap. Zowel de trap als het gat waarin hij geplaatst moet worden moeten geleverd worden.

Kastdeur vervangen

Linker vitrinekastdeur vervangen van 50x100 met 4 sparingen. Graag de prijs ongeveer geschat. Betreft maken en plaatsen van de deur.

Deur plaatsen

Er dient een brandwerende deur tussen de hal en de garage geplaatst te worden. Hiervoor zal een gedeelte van de muur weggebroken moeten worden. Het is ons niet duidelijk of dit een dragende muur is.

Trapkast maken

Wij zouden graag in het trappengat een kast willen laten maken, wij hebben geen zolder dus opbergruimte te kort. Onze trap naar de 1e verdieping heeft erg veel ruimte en is hoog waardoor er een kast met eventueel er langs opberg ruimte mogelijk is. Het hoeft niet duur te zijn, het gaat om opbergruimte. Betreft dus een kast boven de trap. Kast van ongeveer 1 meter breed bij ongeveer 1.20 meter. Graag komen kijken.

Koof afzuigkap maken

Een koof maken voor de afvoer van de afzuigkap, welke naar buiten loopt.

Nieuw Dakraam; leveren en plaatsen ...

Nieuw Dakraam; leveren en plaatsen binnenmaat is 1,13 x 1,6.5.

Het aanbrengen van een koof (uit b.v. ...

Het aanbrengen van een koof (uit b.v. gipsplaten of hout) rondom een metalen afvoerbuis van de ventilatie van ons huis. De buis loopt door een slaapkamer op de zolder heen en we willen hem uit het zicht onttrekken (later zullen we de koof verven). Buis loopt schuin langs het dak en omhulsel moet ongeveer 3 meter lang worden in totaal. Koof moet er aan twee zijden omheen aan worden gebracht, 30 x 30 cm. Buis loopt tegen een wand en langs het dak. In het dak en in de vloer (vloerverwarming) mag niet geboord worden.

Garage te bouwen in trad metselwerk , ...

Garage te bouwen in trad metselwerk , dubbele deur, keramische dakpannen, plafondhoogte 3 m , toegankelijk voor caravan. kunststof kozijnen, gebruik van stenen alhier op voorraad voor buitenwerk.Oppervlak 70m2 volgens bestemmingsplan. Indien mogelijk kap voorkant door laten lopen , op pilasters laten rusten zodat er een carport ontstaat. Er is een vergunning verleend voor een garage van 50 m2 volgens het toenmalige bestemmingsplan, moet dus opnieuw getekend en aangevraagd worden. Moet ook door bouwer geregeld worden. Binnenmuren schoonmetselwerk betonblokken, uitvoering in spouw 10 cm met minerale wol geisoleerd. Stalen spanten gebruiken voor kapconstructie.