Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen:

Dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in bouwplan 'de Meander' in Bergen op Zoom. Wij willen na de oplevering eind 2018 een dakraam laten plaatsen van 78 x 140 cm. We kopen dat dakraam zelf. We willen graag een prijsopgave ontvangen voor de montage.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen uit heel Nederland:

Dakramen pkaatsen

Ik wil 3 dakramen plaatsen in nieuwbouwwoning. Van de 3 dakramen weet ik de afmeting van 1 dakraam. Dat is 1,14 bij 1,18. Op gamma staat alleen de prijs van een dakraam vermeld zonder de prijzen van de extra werkzaamheden. Ik wil graag hiervan de prijzen weten: Exclusief: Aftimmeren/schilderen Aanpassen/bevestigen van (dak)pannen Afvoeren van vrijkomende materialen De montage van bijpassende rolgordijnen Overige extra bewerkingen zoals het aanpassen van gordingen en/of het aanbrengen van ravelingen De montage van combinatie- en balkondakramen Deze handelingen kunnen indien gewenst wel door het klusbedrijf worden uitgevoerd, maar dergelijke werkzaamheden zijn niet in de montageprijs inbegrepen en dient u bij het maken van de montageafspraak kenbaar te maken.

Velux dakraam plaatsen

In een nieuwbouwwoning met hoge zolder een Velux dakraam plaatsen. Type Sk06. Er zit nu geen raam. Aftimmeren en rolgordijn plaatsen doen wij zelf.

Dakraam plaatsen in pannendak

Dakraam merk Velux GGL UK04 plaatsen. Maat: 134 x 98 cm. Plaatsing op zolder waar nu nog geen ramen zitten. Te plaatsen in een pannendak op de zolderverdieping. Nieuwbouwwoning. Het raam is besteld bij Gamma. Montage graag op een vrijdag.

HR dakramen plaatsen

Meneer/mevrouw, Ik wil graag een offerte ontvangen van 3 Velux dakramen, die geplaatst moeten worden op een zolder in een nieuwbouwwoning te Wateringen. Bouw moet nog starten in oktober. Er bevinden zich wel zonnepanelen op het dak. Ik heb de tekeningen tot mijn beschikking, die zou ik u voor het opmaken van een offerte kunnen toesturen. De binnenkant il ik graag afgewerkt hebben, in de vorm van omlijstingen. Het gaat om 3 maal een Velux GGU SK06/0050 wit kunststof dakraam van 114 x 118 cm, met HR++ glas. De levering van deze ramen mag worden opgenomen in de offerte.

Plaatsen van grote Velux dakramen

2x Velux dakraam van 114x160 cm monteren in het zolderdak op de 2e verdieping van een nieuwbouwwoning. Buren hebben soortgelijke ramen laten monteren. Montage is inclusief het maken van een opening voor het dakraam? Als het kan zo snel mogelijk maar de levertijd van de ramen is ongeveer 2 weken.

Twee dakramen op zolder plaatsen

In een nieuwbouwwoning twee velux dakramen (78x98cm) plaatsen. Vanuit binnen goed bereikbaar. Op het dak zitten boven en onder wel zonnepanelen maar er past een dakraam tussen. Dak is van hout, met dakpannen en geïsoleerd. Dakraam van buiten helemaal afwerken (met gootstukken etc), aftimmeren binnen kan ik eventueel zelf doen wel graag wel apart meenemen in de prijsopgave.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Wij wonen in een nieuwbouwwoning in Assen. Het dakraam zal 78 x 140 cm zijn of 114 x 118 cm.

Montage en aftimmeren van een GGL UK08 dakraam

Naar verwachting wordt in week 28 of 29 onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik ga bij Gamma een dakraam kopen, model GGL UK08 2070. Ik wil die graag op de zolderverdieping laten monteren en daarna ook de binnenzijde laten afwerken. Bij voorkeur laat ik dit vanaf eind juli verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.

Zolder indelen van een reeds bewoonde nieuwbouwwoning

We zijn pas onze nieuwbouw woning betrokken en willen toch graag de zolder indelen incl. Een dakraam laten plaatsen. Verder moet er licht en stroompunten worden aangebracht in de wandjes. Dakkapel is reeds aanwezig. Afmetingen: Breedte: 6060 Lengte: 6412 Hoogte tot nok +/- 4 meter. Zie tekening voor specifieke wensen. We hebben reeds 1 deur, 2e deur kunnen we ook zelf kopen. Muren van de te zetten wandjes graag glad afwerken. Hekwerk trap moet ook dicht worden gemaakt (dmv muurtjes? ) Aannemer zorgt voor materiaal. Prijs graag zo gedetailleerd mogelijk en fixed, dus zonder eventuele onvoorziene bijkomende kosten.

Partners

Partners van Casius