Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bergen op Zoom:

Plaatsen van Velux dakramen

Wij willen 2 dakramen laten plaatsen. De dakramen zijn van Velux mk04 GGU + Velux uk04. Wat zijn de kosten voor het arbeidsloon om de dakramen te plaatsen?

Dakraam plaatsen

Het gaat hier om het plaatsen van een Rooflite dakraam M4A met blanken grenenhouten kozijnen. Met een hoogte van 98 centimeter en een breedte van 78 centimeter.

Deuren afhangen

Ik wil graag 2 deuren laten afhangen van "Doors 4 life". Het zijn 2 stompe binnendeuren. Ik heb de deuren thuis. Er moet wel het een en ander aan geschaafd worden.

Dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in bouwplan 'de Meander' in Bergen op Zoom. Wij willen na de oplevering eind 2018 een dakraam laten plaatsen van 78 x 140 cm. We kopen dat dakraam zelf. We willen graag een prijsopgave ontvangen voor de montage.

Traprenovatie met Flexxstairs

Ik zou graag 2 trappen willen laten renoveren met Flexx stairs stick. Het betreft een dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien, beide met 12 treden. De wangen van de trap worden in deze klus niet meegenomen. De onderzijde van de open trap wordt geschilderd, dus voor deze klus, alleen bekleden van de zichtzijde. Wij zullen zorg dragen voor de benodigde materialen. De trap is momenteel geschilderd en nog in goede conditie. Graag ontvang ik een offerte.

Taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur voor de afscheiding keuken en woonkamer met de afmetingen van 4 meter breed en 260 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Oplegslot in de voordeur vervangen

Oplegslot vervangen in voordeur. Ik weet niet of hier elk slot in kan? Materiaal voor de vakman.

Dakraam opnieuw plaatsen

Een jaar geleden ongeveer heb ik een dakraam laten plaatsen. Dit dakraam lijkt een beetje scheef te zitten en zou moeten worden aangepast. Het dakraam sluit niet goed als het dicht zit en dan lekt er een klein beetje water naar binnen. Het dakraam zelf is dus 1 jaar oud.

Reparatie hang- en sluitwerk kunststof deuren

Ik heb 2 kunststof deuren naar de balkons die niet meer sluiten. Het hang- en sluitwerk is nog goed, maar de deuren zijn ietwat verzakt, zodat zij niet meer eenvoudig dicht gaan.

Boeiboorden laten vervangen

De houten boeidelen van mij woning, begane grond, dienen te worden vervangen door een onderhoudsvrij materiaal. De lengte is 18 meter en de hoogte van de boeidelen 93.50 cm.

Dakraam in een schuin pannendak vervangen

Ik heb nu een klein dakraam, dit wil ik graag vervangen voor een raam van 1 bij 1 meter. Ik heb een schuin pannendak.

Schuifdeurenwand en 2-tal kasten maken

Ik wil een schuifwand (ongeveer 1.60 meter hoog) tussen de keuken en woonkamer laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning die 15 mei opgeleverd wordt. We willen deze wanden en kasten laten plaatsen in de periode tussen 23 mei en 1 juni. Zou je mij zo snel mogelijk een prijs kunnen opgeven voor het leveren en plaatsen? Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Zie bijlage voor de gegevens.

GU schuifpui repareren

Het hefmechanisme van de GU schuifpui is defect. Dit moet door een specialist gerepareerd worden.

Waterschade: plafond herstellen

Ik heb een waterschade gehad in de badkamer van de bovenbuurman. Het plafond bestaat uit gipsplaten die vervangen moeten worden en geschilderd. Wellicht is er achter de platen ook water schade welke veholpen zou moeten worden door vochtwering. Opervlakte van het plafond ca 3 m2, te schilderen oppervlakte van de badkamer ca 6 m2.

TV-meubel laten maken

Wij willen een tv meubel laten maken waarin de tv en open haard in kan en alle bedrading onzichtbaar is. Ook spotjes erin monteren. Van hout maken en eroverheen stuccen voor een steen effect! Zie toegevoegde foto!

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil 2 taatsdeuren. 1 van de hal naar de keuken AFM 85x203 en 1 van hal naar huiskamer AFM 95x203. Per deur 2 staanders en 3 liggers. Graag prijsopgave. M

Verlaagd plafond maken in woonkamer/keuken

Wij willen in onze woonkamer met open keuken graag een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 50 m², waar we dan spots in willen plaatsen. Het plafond kan maximaal 6 cm worden verlaagd. We willen er gipsplaten laten aanbrengen en de naden laten afwerken. We kunnen het zelf schilderen en ook de verlichting plaatsen. We willen deze klus graag in januari laten uitvoeren en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vaste zoldertrap laten monteren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder.

Houten deurkozijn en deur plaatsen

Ik wil graag een kunststof deurkozijn laten vervangen door een mooi houten kozijn. Wij willen graag een nieuwe binnendeur, maar ik vind het zonde als ze deze dan nog in het lelijke deurkozijn komt te hangen. Het betreft een opdekdeur. Graag wil ik weten wat de kosten zijn als een timmerman dit uitvoert en het materiaal voor het kozijn levert.

Kozijnloze taatsdeuren met helder glas plaatsen

Ik wil graag kozijnloze taatsdeuren met helder glas. Het betreft 1 enkele deur, 2.50 hoog, 0.90 meter breed. Dubbele deur, 2.50 hoog, totaal 1.80 meter breed (tocht en geluid vrij, van gang naar woonkamer, vlakbij de voordeur). We hebben een betonnen vloer en een stenen plafond.

Vaste trap plaatsen

Ik willen graag een faste trap die momenteel een vlisotrap is. De vloer is een betonvloer van 20 cm

Vaste trap door een betonvloer heen installeren

Ik wil een vaste trap laten maken waar nu een vlizotrap zit. Er moet in de betonvloer gezaagd worden. De dikte van het beton is 16-20 cm. Met vriendelijke groeten.

Deuren in laten korten

Mijn nieuwe vloer wordt over de oude heen gelegd. Dit betekent dat er tenminste 5 deuren korter gemaakt moeten worden. Het zijn allemaal standaard opdekdeuren waarvan een met glas. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren inhangen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het inhangen/ophangen van 2 binnendeuren. Het zal gaan om stompe deuren. Het zal gaan om houten deuren. Er hoeven geen ruitjes in geplaatst te worden.

Bruynzeel voordeur leveren en monteren

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten inmeten, leveren en monteren. Maat huidige deur is 83. 4 x 207,0cm geen brievenbus incl. Drie-puntssluiting en beslag (mat rvs)