Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen :

Ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen

Ik heb 2 schuifpuien. In de vaste delen zou ik graag het raam vervangen door een raam met een ventilatierooster. De afmeting van het raam is ongeveer 2 meter lang en 86.6 cm breed. Het zijn houten schuifpuien met dubbel glas.
Onze klant uit Bavel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen uit heel Nederland:

Vervangen dubbelglas door HR++ glas

Woonkamer In woonkamer 5 ramen vervangen door HR++. Klapraam (1) vervangen door niet open raam. Afmetingen ca. 90 cm x ca. 175 cm. Gelaagd glas? In twee ramen een ventilatierooster opnemen. In woonkamer 4 ramen vervangen door HR++. Afmetingen ca. 90 cm x ca. 35 cm. In twee ramen een ventilatierooster opnemen. In woonkamer 1 raam vervangen door HR++. Afmeting ca. 90 cm x ca. 28 cm. In woonkamer 2 ramen vervangen. Klapraam (1) vervangen door niet open raam. Afmetingen ca. 120 cm x ca. 75 cm. In twee ramen een ventilatierooster opnemen. In woonkamer 1 raam vervangen door HR++. Afmeting ca. 170 cm x ca. 210 cm. Gelaagd glas. Meerprijs opgeven voor schuifpui. Schuifpui is optie. Keuken In keuken vijf ramen vervangen door HR++. Klapraam (1) vervangen door niet open raam. Afmetingen ca. 85 cm x ca. 150 cm. In twee ramen een ventilatierooster opnemen. Bijkeuken In de bijkeuken drie ramen vervangen door HR++. De drie klapramen vervangen door drie ramen die niet open kunnen. Afmetingen ca. 77 cm x ca. 120 cm. In elk raam een ventilatierooster opnemen. Dit aanbieden als optie. Eerste verdieping Twee klapramen vervangen door HR++ inclusief ventilatierooster. Afmetingen ca. 15 cm x 90 cm. Te bereiken vanaf balkon. Dit aanbieden als optie.

Raam van de schuifpui vervangen

Betreft het vervangen van een raam (dubbelglas) in één deel van de schuifpui. Schuifpui heeft aluminium kozijnen. Afmeting glas (alleen zichtbare deel) ca 120 x 228 cm. In het nieuwe raam moet een ventilatierooster komen (is er nu niet).

HR ++ glas in aluminium schuifpui in combinatie met ventilatierooster aanbrengen

Wij willen graag het huidige extra dikke glas in onze aluminium schuifpui laten vervangen door HR++ glas in combinatie met ventilatieroosters. Afmetingen glasoppervlak 2 x ca. 1,35 x 1,85 meter. Wij weten niet of de schuifpui geschikt is voor het aanbrengen van HR++ glas.

Ventilatierooster vervangen in dubbel glas schuifpui

Een ventilatierooster in een dubbelglas-raam in de schuifpui is kapot. Ik wil er graag een nieuwe in laten zetten. Graag uw offerte met uitsplitsing installatiekosten en kosten voor het ventilatierooster. Het rooster is circa 1.5 meter breed en 15 cm hoog.

Aluminium schuifpui repareren

De deuren van onze aluminium schuifpui lopen erg stroef. De pui zat er al in toen wij hier 19 jaar geleden kwamen wonen. Wij denken dat de rollers vervangen moeten worden. Bovendien is het ventilatierooster in één van de deuren niet meer bruikbaar. Het staat nu open en we kunnen het niet meer afsluiten. Verder willen we bij uw bezoek ook graag een binnendeur beter sluitend laten maken. De deur valt niet goed meer in het slot. We ontvangen graag vooraf een prijsopgave.

Aanbouw laten plaatsen

Ik wil een aanbouw van 3 x 3 meter, met een plat dak, lichtstraat, een schuifpui op een hoek, 2 stenen muurtjes van 1 meter want 2 muren zijn reeds aanwezig. Ook: de verwarming aanpassen, lichtpunten aanpassen., vloertegels leggen, het ventilatierooster kruipruimte aanpassen, pleisterwerk binnen. De gevel doorbreken en een steunbalk in de achtergevel plaatsen. De fundering maken. Er is ook nog geen reken- of tekenwerk. Ik wil graag een of meer referenties waar ik kan kijken hoe daar een aanbouw door u geplaatst is.

Schuifdeur repareren

Wij hebben problemen met onze houten schuifpui. De hendel van de schuifdeur lift niet meer. Ik heb dit even vast gezet maak zal door de vakman gerepareerd moeten worden. Verder is het ventilatierooster kapot. Deze wil ik ook graag laten repareren.

Ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen

In het vaste deel van de schuifpui wil ik een raam laten vervangen door een raam met ventilatierooster. De afmeting van het raam is 132 x 183 cm.

Schuifpui repareren

Aan de ene kant van mijn schuifpui van aluminium gaat het ventilatierooster niet meer dicht. Het plastic deel, welke tussen de binnen- en buitenkant ligt laat zich niet meer bewegen. Kunt u zoiets repareren?

Ventilatierooster in de schuifpui plaatsen

Ik heb 2 schuifpuien die bovenin over de hele breedte een ventilatierooster hebben, die open en dicht gingen met een knop. Nu is de schroef in die knop afgebroken, maar waarschijnlijk niet te vervangen zonder het rooster uit elkaar te halen. Wat kost het om dit te repareren of eventueel te vervangen?