Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Asten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Asten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Asten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Asten of directe omgeving.

17 klanten uit Asten bevelen een bij Casius in Asten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Asten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, garderobekast maken met twee schuifdeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Asten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Asten:

Vier kozijnen/raam vervangen

ik heb vier vensters met frames om te vervangen. badkamer en slaapkamer aan de voorzijde, kastruimte en slaapkamer aan de achterzijde. Eemand om te de-installeren en de vensters te installeren. badkamer momenteel: houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, matglazen matglas. badkamer voorkeur: kunststof of houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, mat hr ++ glas met buitenscherm voor slaapkamer momenteel: houten frame met massief paneel en zijpaneel met naar binnen draaiende beide enkele ruit. 115 cm hoogte 150 cm b

Trap met pvc bekleden

Ik wil mijn trap bekleden met pvc. Het is een trap met 13 treden. Geen materialen in huis. Inmeten is nodig. Graag een offerte.

Schuifdeur plaatsen

Bij een nieuwbouw woning zou ik graag tussen de woonkamer en de keuken een stalen schuifdeur willen laten plaatsen met 4 glasvlakken. De deur zal 2.40 meter hoog en 2.54 meter breed moeten worden.

Kunststof kozijnen met houtlook monteren

Kosten indicatie voor 5 x kunststof kozijnen draai-kiepraam, houtlook, gebroken / ivoor wit en met dubbel glas. Inclusief de oude kozijnen verwijderen. Zie bijlage voor alle specifieke afmetingen.

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een houten taats deur tussen de hal en de kamer. Breedte 1. 20 lengte 2. 50 m Hout (met glas)

Sectionaaldeur uitdeuken na inslag van hagel

Onze nagenoeg nieuwe sectionaaldeur in de garage heeft flinke deuken opgelopen tijdens de hevige hagelbuien van donderdag 24 juni jl. Wij willen graag laten beoordelen of dit gerepareerd kan worden door de delen uit te deuken. Het gaat om een dubbelwandige deur met vermoedelijk een kunststof buitenzijde. We maken graag een afspraak en laten als het mogelijk is een offerte maken voor de verzekering.

Dakraam van hout plaatsen

Ik wil graag een gat van een loggia dicht laten maken op de 1e verdieping. Ik wil dit gat laten dichten met een groot raam van 1.6 x 1.2 meter groot. Het raam mag eventueel ook opgedeeld worden in 2 ramen.

Aluminium kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen

Ik wil graag een aluminium kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen in een bestaande serre. Het gaat om 3 gedeeltes, van elk 3 meter hoog.

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen; - Een garage met spouwmuur van 5.50 meter x 4.50 meter x 2.40 meter met bergzolder/vliering met puntdak, vloeistof dichte vloer, systeem plafond met 10 licht armaturen van 50 x 50 en een elektrisch bedienbare garagedeur. De gevel met een gebakken steen aan de buitenzijde, de binnenzijde mag een betonsteen zijn. Het dak hoeft niet geïsoleerd te zijn. - Een berging enkelsteens van 3.78 meter x 2.90 meter met plat dak en 2x raam enkel glas van 1.20 meter x 0.45 meter. En een loopdeur van de berging naar de garage toe. - Aan de berging vast een overkapping van 3.78 meter x 2.65 meter met plat dak en een houten toegangspoort. Alle 4 de ruimtes voorzien van elektra. De fundering is al aanwezig. Graag per mail een indicatie van kosten met een opsplitsing van uren en materialen.

Spanplafond aanbrengen om galm te verminderen

Het betreft een aanbouw met een lichtstraat. Het plafond is nu gestuc maar we hebben last van galm. De afmeting van het plafond is 4.30 x 7.30 meter minus een lichtstaat van 4.50 x 1 meter en een koof van een afzuigkap van 1 x 0.60 meter.

Houten kozijn met houtrot repareren

De onderdorpel van het kozijn onder de houten schrootjes is rot. Dusdanig rot dat de stijl niet meer te herstellen is, maar vervangen moet worden. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het herstellen van de onderdorpel. Ik heb voor de duidelijkheid een 3tal foto's toegevoegd.

Houten boeidelen door trespa vervangen

De houten boeidelen vervangen van een garage met een afmeting van 8,5 bij 3 meter. Graag nieuwe trespa delen plaatsen.

Kastenwand maken

Een kast die 2.40 m hoog, 2.80 m breed en 0.65m diep moet worden. Daarin moer ruimte zijn voor de pc. Ik zoek een timmerman die dit compleet kan realiseren, inclusief de levering van het hout.

Vervangen van 5 stalen kozijnen tot aan ...

Vervangen van 5 stalen kozijnen tot aan het plafond door houten kozijnen en tot het plafond dicht gezet. Vervangen houten ombouw meterkast wand door gasbeton. Stukadoren van dichtgezette gedeelte boven de kozijnen en de ombouw van de meterkast. Hangen van 6 nieuwe deuren inclusief nieuw hang- en gedeeltelijk sluitwerk.

Het maken van een kast te gen de muur in ...

Het maken van een kast te gen de muur in de berging. Het veranderen van 2 kozijntjes op de slaapkamer. zodat de raam open kan.

Ik zoek een timmerman die de slaapkamers ...

Ik zoek een timmerman die de slaapkamers in onze nieuwbouwwoning wil uitstroken. Als dit goed gebeurd is de volgende stap het maken van de wandkasten in de slaapkamers.