Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

2987 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

maandag 18 november 2019

Metalen kozijn uitslijpen

Een muur met een metalen kozijn moet uitgeslepen worden zodat ik er een deur in kan plaatsen. Dus ik ontvang graag een offerte voor het uitslijpen en het plaatsen van de deur. De deur schaf ik zelf aan.
zondag 17 november 2019

Voordeur en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen. Ik weet de afmetingen niet, zou makkelijker zijn als de vakman langs komt om te kijken.
vrijdag 15 november 2019

Kozijn huiskamerdeur vervangen

De huiskamerdeur zelf is goed, maar de onderste scharnier is losgekomen van het kozijn. Het kozijn moet dus vervangen worden. Ik heb dit zelf nooit gedaan, dus zoek iemand die dit kan. Het is een aluminium kozijn en dit moet ook zo blijven. Het liefst van het merk Berkvens
donderdag 14 november 2019

Glazen deur afhangen

Na mijn vakantie loopt mijn glazen deur aan de onderkant aan. Hij heeft twee jaar goed gehangen. Misschien dat de plantenwatergever er te hard op geleund heeft en dat de deur daardoor scheef hangt. Ik wil de deur opnieuw goed laten stellen. (afhangen)
woensdag 13 november 2019

Brandwerende deur plaatsen in horeca zaak

Wij zijn een horecazaak en willen een dubbele houten, brandwerende deur plaatsen (WBDBO) met de welbekende rode logo en met kozijn. Reeds is er nu een opening zo groot als 2 normale deuren. De huidige houten bekisting mag er af en er moet een nieuw kozijn hiervoor komen. De deuren en materialen mogen door de vakman worden aangeschaft.
maandag 11 november 2019

Deur plaatsen

Ik wil een nieuwe standaard, houten binnendeur plaatsen met hang- en sluitwerk. Er zit nu geen deur in. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
dinsdag 5 november 2019

Raamkozijnen vervangen

Wij willen graag onze 4 raamkozijnen boven vervangen door kunststof draai-kiep kozijnen met hr+ glas en het dakkapel vervangen en ook voorzien met Hr+ glas. Zitten nu houten kozijnen in met enkel glas. Voorkant kan er een steiger worden opgebouwd, aan de achterkant niet hier staat namelijk een serre.
dinsdag 5 november 2019

Houten tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis met overkapping van douglashout. Totale afmeting van 5 x 6 m. Betonnen poeren staan al, staanders zijn ook al aanwezig. Het is de bedoeling dat dit tuinhuisje vanaf de rauwe materialen op maat worden gemaakt, het hiervoor benodigde materiaal mag ook terug komen in de offerte.
dinsdag 5 november 2019

Zolderraampje vervangen

Ons zolderraampje is kapot, de afmetingen zijn 42 bij 30 cm, en hij sluit niet goed af waardoor er een kier van zo'n drie centimeter tussenzit. Het liefste willen we hem gerepareerd hebben, als het niet anders kan vervangen.
zondag 3 november 2019

Louvredeuren voor garderobekast maken

Ik wil graag 2 Louvre deuren laten maken voor de garderobekast, van 2,14 meter hoog en 40,5 cm breed. Het gaat om het maken en het leveren. Het plaatsen kan ik eventueel zelf doen.
woensdag 30 oktober 2019

Deur met schuifsysteem monteren

Ik wil mijn deur met schuifsysteem van Praxis laten plaatsen. Alleen een rail boven. Materialen al in huis: boarddr 93x211,5 8711251205954 + shuifdeursysteem 8711251315578 + afwerkkoof 8711251315585 + slotgatstopper 8711251315516. Er is een deuropening met kozijn. Kozijn blijft, alleen de scharnieren verwijderen en netjes maken.
zondag 27 oktober 2019

Schuifdeuren plaatsen

Ik wil graag tussen de kamer en de serre een schuifdeur van 2.60 m breed en 2,30 m hoog met een boog. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Andere massieve houtsoort, MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 2
zondag 27 oktober 2019

Realiseren van ramen in blinde muren

Ik ben benieuwd of u mij kunt helpen. In de woonkamer hebben wij de schuifpui naar de tuin toe (3 meter breed). Daarnaast is nog +/- 4 meter blinde muur. Graag zou ik hier een vast raam in willen van +/- 1.50 meter hoog bij 2 meter breed. Verder is er nog een blinde muur. Hier is de wens een vaste raam van 1 meter breed bij 2 meter hoog. Ik wil graag advies over de mogelijkheden wat betreft een constructie. Dan is er nog een wens voor de keuken. De kasten zitten tegen de wand aan met links en rechts nog 80 cm ruimte. Wat kost het om hier ook blinde ramen in te maken van 50 cm breed en 2 meter hoog?
donderdag 24 oktober 2019

Plafond van afdak naast woning opnieuw van beplating voorzien

Onderkant overkapping opnieuw bekleden met plaatmateriaal bv okoume multiplex 12 mm. De plaat na inmeten, zoveel als mogelijk op maat en reeds voorzien van grondlaag leveren en aanbrengen opgeleverd en voorbereid voor de montage monteren Afmeting overstek/ oppervlakte onderkant afdak ca 3,3 x 3,3 meter. In het midden zit een lichtkoepel ca 1x1 mtr. Bestaande plafond nu voorzien van hardhouten schrootjes op rachelwerk. Schrootjes zullen gedemonteerd worden door ons, zodat op het bestaand rachelwerk aangevangen kan worden met montage.
donderdag 24 oktober 2019

Zachtboard plafonds verwijderen, isoleren en nieuwe plafonds plaatsen

Gaat om een jaren 50 huis met boven 3 slaapkamers, onder huiskamer en keuken. Momenteel ligt er een zachtboord plafond. Deze moet vervangen worden, graag met thermische isolatie. Het plafond is 5.12 x 9.90 meter, minus de hal en toilet. De slaapkamers zijn: 3.12 x 3.47 meter, 3.61 x 3.10 meter en 2.97 x 2.69 meter. De overloop hoeft niet gedaan te worden. Graag zo snel mogelijk uitvoeren. De sleutel krijgen we 7 november.
zaterdag 19 oktober 2019

Vensterbanken binnen vervangen

Graag laat ik 2 bestaande vensterbanken (beiden van ongeveer 256 cm bij 20-25 cm) vervangen. De huidige vensterbanken bestaan uit aaneengesloten tegels, deze wil ik vervangen door natuursteen of composiet (waarschijnlijk uit twee delen). De oude graag afvoeren door de vakman. De nieuwe vensterbanken kan ik zelf regelen.
zaterdag 19 oktober 2019

Houten aftimmering vloerverwarming op twee plaatsen

Houten aftimmering om de vloerverwarmingssysteem op twee plaatsen: Keuken Breedte ca 90 cm Hoogte ca 80 cm Diepte ca 18 cm Gang Breedte ca 55 cm Hoogte ca 70 cm Diepte ca 18 cm De aftimmeringen moeten vastgezet worden aan de muur zodat deze niet kan verschuiven
dinsdag 15 oktober 2019

Tuinhuis reparatie

Het betreft een tuinhuisje van 3 × 3 met een aantal rotte planken. Het zijn denk ik ongeveer 6/7 planken, graag deze planken vervangen voor nieuwe van hout. De oude planken kan ik zelf afvoeren.
zondag 13 oktober 2019

Vaste wandkast op maat in U-vorm maken

Voor in de woonkamer zoek ik een vakman die een vaste wandkast op maat kan maken. Het ontwerp is een U-vorm (linkerkant hoogte 195 mm, rechterzijde 250 mm tot aan plafond, breedte 230 mm, diepte 52 mm) met het middenstuk als zitvlak dus voldoende draagkracht nodig. Deels kastdeuren (allen wit), deels open vakken van eikenhout en 2 laden op de grond met wielen zodat het middenstuk ook gebruikt kan worden als kindertafel. De open kastjes wil ik graag van eikenhout, kastdeuren wit. Het ontwerp is nog niet volledig af. Hopelijk kan de vakman ons verder adviseren.
woensdag 9 oktober 2019

Trapleuning herstellen en muur stucen

Onze trapleuning zit los en moet vastgezet worden en ons lukt dat niet. Hij zit / zat vast met grote schroeven in de muur, maar de muur begint op bepaalde punten af te brokkelen, dit moet dus worden aangepast. Moet door een vakman worden gedaan. Het is een draaitrap met 13 treden.
maandag 7 oktober 2019

Vervanging van de garagedeur

De bestaande ijzeren garagedeur met loopdeur willen we vervangen voor een houten garage deur die uit twee gelijkwaardige helften kan bestaan. De ene helft een vast- en het andere deel een openslaande deur. De deur graag voorzien van een meerpuntsluiting. De garage deur is ongeveer 2,15 meter breed en 2,20 meter hoog. De oude garage deur mag afgevoerd worden door de vakman.
maandag 7 oktober 2019

Afdakje in tuin bouwen

Ik wil een afdakje gebouwd hebben in de achtertuin. Afmetingen zijn ongeveer 4.55 breedte x 2.75 diep. De hoogte aflopend van 2.50 x 2.10. We willen het gebouwd hebben met paalvoeten, osb tong en voeg en shingles.
zondag 6 oktober 2019

Negen binnendeuren leveren en afhangen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een leverancier voor in totaal 9 deuren incl. houten kozijnen. Het gaat om 2 x een kamerhoge taatsdeur met glas. En 7 x een (fineer)eiken kamerhoge binnendeur incl. binnendeurkozijnen. Alle deuren behoeven nog hang en sluitwerk.
zaterdag 5 oktober 2019

11 Binnendeuren vervangen

Ik wil in een bungalow 11 binnendeuren laten vervangen. Kunt u mij een aantal keuzes met prijs voorleggen inclusief montage
vrijdag 4 oktober 2019

Stalen poorten in de brandgang plaatsen

We willen als huiseigenaren in de wijk Haagsebeemden te Breda omwille Van de veiligheid onze achterom afsluiten met een poort. We zijn eigenaar van de grond, maar dienen wel rekening te houden met recht van overpad. We willen graag een offerte ivm het afsluiten van 3 ingangen achter onze Huizen Wie kan en wil daar mee aan de slag? Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius