Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

2963 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

maandag 6 april 2020

Afscheiding schutting op dakterras plaatsen

Het dakterras is 5,5 meter diep en 5 meter breed. In het midden willen de buren en wij graag een manshoge houten afscheiding (van 5 meter). Het houtsoort willen we budgetvriendelijk.
zondag 5 april 2020

Glaslatten van 4 ramen vervangen

Wil graag boven de glaslatten vervangen 4 ramen Raam 1 : 1.00 met Raam 2: 215 totaal incl openslaand raam Raam 3 1.78 Totaal incl openslaand raam Raam 4 : 1.40 totaal incl openslaand raam
zondag 5 april 2020

Reparatie kunststof draaikiepraam winkhaus beslag

Heb een draaikiepraam welke alleen nog in de kiepstand open staat. Ik kan deze niet in de draaistand zetten of de kiepstand zelf sluiten. Raamkruk is niet te draaien. Draaikiepbeslag is winkhaus
vrijdag 3 april 2020

Nieuwe voordeur en achterdeur leveren en plaatsen

Wij willen graag de voordeur en achterdeur laten vervangen. Voordeur: Waarschijnlijk inclusief kozijn vervangen zodat voortzet boven de deur mee verwijdert kan worden. Probleem: De vloer binnen heeft een uitsparing voor de deur en is dan verhoogt. Dit zouden we graag gelijksvloer laten maken (zie foto). (deur inkorten en dorpel verhogen?). Afmetingen voordeur momenteel: 2.11 hoog en 92 breed. Dit Achterdeur: Waarschijnlijk alleen deur vervangen. Afmetingen: 2.01 hoog en 82 breed.
vrijdag 3 april 2020

Draai kiepraam repareren / 2 kozijnen aanpassen naar draai-/kiep

We hebben een drietal houten draai-/kiepramen die niet meer fatsoenlijk functioneren. Graag willen we dit opgelost hebben. Het betreft een deur (2,40mx0.80), een groot raam (1,55x1.60m) en een kleiner raam (1.10 bij 1.15m) Daarnaast willen we een oplossing voor 2 ramen die 5 hoeken hebben (1 in top) (0,85 breed, 1.10m hoog) doe nu halverwege scharnieren zodat we er horren in kunnen gaan plaatsen.
vrijdag 3 april 2020

Poort plaatsen in de tuin

Plaatsen van een hardhouten poort incl kozijn incl deurbeslag (sloten). Verwijderen van de oude poort. (185x99 cm) binnenmaat 90 cm. De poort zit tussen twee muren. (eventueel inclusief aanschaf poort)
vrijdag 3 april 2020

Een klemmende tuindeur herstellen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn klemmende tuindeur kan herstellen/vervangen. Het betreft een houten deur in een houten kozijn. Gedurende het winterseizoen klemt ie.
donderdag 2 april 2020

Afhangen deuren

We hebben 11 deuren die afgehangen moeten worden bij een renovatie. Kozijn en scharnieren zitten al op de juiste plek.
donderdag 2 april 2020

Binnendeuren hangen

Ik heb 15 binnendeuren die ik graag geplaatst heb. Het zijn 4 massieve deuren en 11 board deuren. Alle 201 hoog maar verschillende breedtes en allemaal stomp. Deze deuren komen op de plaats van de huidige deuren. Er zijn een aantal ijzeren kozijnen en een aantal houten kozijnen.
woensdag 1 april 2020

Veranda realiseren met plexiglas dak

Wij willen graag een veranda aan de schuur van ongeveer 5.50 x 4.00 m. Dit mag goedkoop met plexiglas dak. De veranda zelf mag van aluminium, kunststof of hout zijn. Beide buren hebben een aanbouw gemaakt. Daardoor willen wij een veranda laten maken. Door het dak moet gekeken kunnen worden, daardoor zijn wij naar opties opzoek gegaan en kwamen uit op plexiglas. Veranda kan direct geplaatst worden. De tuin is ongeveer 8 m diep, schuur staat dus 8 m van het huis af. De hele tuin is gelegd met grote tegels van 60 bij 60 cm, voor de rest zit er niets in de weg.
zondag 29 maart 2020

Dubbele houten garagedeur ontzet en sluit niet meer

Wie kan mijn garagedeur weer sluitend krijgen? Het gaat om grote, houten dubbele deuren.
donderdag 26 maart 2020

Vervangen binnendeuren

We willen 5 nieuwe binnendeuren met glasopening (melkglas). tevens nieuwe binnendeur sloten, rvs scharnieren en deurbeslag (IND basis). Graag offerte inclusief montage en afvoer oude deuren.
woensdag 25 maart 2020

Nieuwe schuifdeur plaatsen

Het gaat om een en-suite schuifdeur die keuken van kamer scheidt. Hoogte 220 breedte 170 cm.
maandag 23 maart 2020

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil de brievenbus laten vervangen, van de kunststof voordeur.
dinsdag 17 maart 2020

Ventilatiegat/ raam in badkamer maken

Ik heb in mijn badkamer geen raam of ventilatie gat deze wil ik graag erin laten plaatsen. Als het een raam wordt, dan zal gaan om ongeveer 30 x 40 cm of 30 x 50 cm, ik denk aan een tuimelraam. Ik zou graag het prijsverschil tussen houten kozijnen en kunststofkozijnen willen weten. Gaat het om ventilatie dan zal de diameter ongeveer 20 cm moeten worden. Het gaat hier wel om een bestaande badkamer dus helemaal betegeld. Badkamer staat tegen de vrije buiten muur
maandag 16 maart 2020

Buitendeur van schuur vervangen

In onze schuur/hobbyruimte is een oude buitendeur geplaatst. Deze is volledig rot en moet vervangen worden. De maat van deze oude voordeur is ca. 84 x 101,5 cm. De deur is linksdraaiend naar buiten en voorzien van 3 scharnieren.
zondag 15 maart 2020

Spoedklus: raamdorpel vervangen en trespa platen aanbrengen

Kozijn voorzijde van 300 cm breed onderdorpel vervangen en 5 x plaat onder de ramen vervangen door trespa. Graag morgen komen kijken en deze week komen maken ivm met het bestraten van de voortuin.
zondag 15 maart 2020

Terrasoverkapping voor de veranda realiseren

Wij hebben een groot terras en willen heel graag een overkapping, alleen weten we niet hoe! (Zie foto). Heel graag ontvangen wij advies en offerte van wat er mogelijk is.
vrijdag 13 maart 2020

Een dichte trap renoveren en leuning plaatsen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn dichte trap kan renoveren. Het is een trap met 13 treden en 1 draai. Ik wil graag dat er iets over de bestaande trap gezet wordt. Ik vind de combinatie zwarte bovenkant witte zijkant en witte rechtopstaande kant heel mooi. Materiaal zal in overleg kunnen. Zit niet vast aan een bepaald materiaal. Ook heb ik geen leuningen die zou ik er eventueel graag bij laten plaatsen (ligt aan de prijs)
woensdag 11 maart 2020

Schuifdeuren schuine zijden zolder en klein dakraam op voorzolder

Ik wil graag onder de schuine zijdes van de zolder afgesloten opbergruimte realiseren d.m.v. schuifdeuren. lengte 405, hoogte +/- 80.(dus 2x) Er zijn geen horizontale balken. Tevens een klein Velux dakraam op de voorzolder.
woensdag 11 maart 2020

Schuifpui, serredak + deuren

Wij willen een schuifpui in een bestaande draagmuur laten plaatsen en een serredak (2,5 x 4 m) vervangen voor kunststof + glas met daarvoor een soort keukendeur met zjjraam. Ik hoor graag wat dit kost.
woensdag 11 maart 2020

Dorpel voordeur vervangen

De houten dorpel bij onze voordeur is geheel verrot en dient vervangen te worden. Behalve de dorpel zijn ook de eerste onderste centimeters van de deurstijlen verrot. Graag zou ik een offerte willen voor een stenen of houten dorpel, inclusief montage. Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.
maandag 9 maart 2020

Achterdeur plaatsen en slot overzetten

Ik wil graag een nieuwe achterdeur met glas in de keuken laten plaatsen. De klink met het slot wil ik laten overzetten van mijn oude deur in de nieuwe deur. Er moeten wel nieuwe scharnieren komen. De deur is 199,5 cm bij 82 cm.
zaterdag 7 maart 2020

Grosfillex vouwdeur plaatsen

Ik wil een Grosfllex vouwdeur laten plaatsen.
donderdag 5 maart 2020

Pvc trapleuning vervangen

Graag wil ik een passende offerte voor het vervangen van een pvc trap leuning kleur zwart. Lengte ca 5 m1 recht.

Partners

Partners van Casius