Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

3011 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

vrijdag 23 februari 2018

Glazen tafel repareren

Ik heb een glazen tafel van 70 x 130 cm, hoog 39 cm, met onder en bovenblad (zie foto's). Aan 1 kant zitten beide poten los. Wat kost het om deze weer aan het blad vast te maken/verlijmen? Het is een erfstuk en heeft dus betekenis voor ons.
donderdag 22 februari 2018

Slanke aluminium deur plaatsen

Gaarne informatie over stalen deuren. Aluminium met slank profiel (met glas)
donderdag 22 februari 2018

Stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen

Ik wil een stalen binnendeurkozijn met zijlichten laten plaatsen. De dagmaat 2300 mm breed 2600 mm hoog met een scharnierende deur (1000 mm) met aan allebei de zijkanten zijlichten. Het kozijn wordt in de hoogte opgedeeld in 4 vlakken(ook de deur). Alles voorzien van beglazing en inclusief plaatsing. Staal uitvoering gepoedercoat in de kleur antraciet.
woensdag 21 februari 2018

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85 x 85 cm. Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpan is door de dakkoepel van de garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden. Het betreft een kunststof dakkoepel met de buitenmaat 85 x 85 cm. Het is een plat dak. Graag met op kort termijn.
maandag 19 februari 2018

Schrootjesplafond door strakke gipsplaten vervangen

Ik ga waarschchijnlijk de woning in oosterhout kopen. (zie funda) 3 slaapkamers en woonkamer schrootjes laten vervangen voor strakker gipsplaten of als het kan gipsplaten ertegen aan monteren. De woning is van 1953
zondag 18 februari 2018

Lundia maatwerkkast plaatsen

Kastinterieur en schuifdeursysteem van Lundia laten monteren.
zaterdag 17 februari 2018

Schotten op zolder met roldeurensysteem maken

Ik wil graag de schotten op zolder dicht laten maken met een een roldeuren systeem. Het gaat om 2 schotten van 2.92 meter breed en 2 schotten van 2.12 meter breed. Zie ook bijlage ter verduidelijking. Graag apart in de offerte vermelden hoeveel het kost met en zonder materiaal.
zaterdag 17 februari 2018

Plexiglas deur plaatsen in de gang

Gang is 1. 17 m breed, graag een deur in die breedte of is dat onmogelijk? Dan zou er een soort schuifdeur idee kunnen komen bestaande uit evt. 2 stukken? Deze zou dan weggeschoven kunnen worden in de nis (zie foto waar de kapstok hangt) helaas is deze maar 1. 05 dus zal er een stukje uit steken van ong 12 cm. We staan ook open voor andere ideeën.
zaterdag 17 februari 2018

Extra deur in de gang plaatsen

Gang is 1. 17 breed, graag een "extra" deur plaatsen, graag een deur met glas voor het licht. Tegen het weglopen van katten door de voordeur.
zaterdag 17 februari 2018

Houten trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een zolder trap twee keer rechts draaiend
vrijdag 16 februari 2018

Klapdeur met glas in een gang plaatsen

Ik wil graag een klapdeur met glas in de gang plaatsen, tegen het weglopen van de katten. De gang is 1. 17 meter breed, graag mogelijkheden bekijken en we staan open voor andere ideeën. Liefst zonder teveel aanpassingen, het mag openblijven naar het plafond.
vrijdag 16 februari 2018

Buitendeur met kozijn in garage laten maken

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een buiten deur met raam, afmetingen 83 bij 202 cm inclusief plaatsen, exclusief kozijn.
donderdag 15 februari 2018

Gat in de binnendeur laten repareren

Gat in deur repareren (zie bijgevoegde foto's). Deur is tegen de klink van een andere deur aangekomen, waardoor er een gat/deuk is ontstaan in de deur. Vullen / schuren / lakken
woensdag 14 februari 2018

Deuren laten inkorten

Ik wil graag 5 deuren in laten korten van wegen het leggen van laminaat.
woensdag 14 februari 2018

Houten boeidelen door trespa boeidelen vervangen

Ik wil van mijn vrijstaande bungalow de boeidelen vervangen. De totale lengte van de boeidelen is ongeveer 48 meter. Ze zijn nu van hout en moeten vervangen worden door trespa boeidelen. Deze is ongeveer 4 meter hoog.
woensdag 14 februari 2018

Plaatsen van Velux dakramen

Wij willen 2 dakramen laten plaatsen. De dakramen zijn van Velux mk04 GGU + Velux uk04. Wat zijn de kosten voor het arbeidsloon om de dakramen te plaatsen?
woensdag 14 februari 2018

Steigerhouten bureau met stalen buizen maken

Lengte 95Cm Breedte 60Cm Hoogte 76Cm Zie afbeelding
woensdag 14 februari 2018

Bureau van steigerhout maken

Nieuw Stegerhout bureau Lengte 95 Cm Breedte 60 Cm Hoogte 75 Cm Kastje aan de rechterkant (gezien vanaf de voorzijde) Dus niet zoals op de afbeelding
woensdag 14 februari 2018

Traprenovatie aan laten brengen

We willen onze trap renoveren met laminaat of PVC. De materialen willen we aanschaffen bij Praxis. We zoeken een vakman die dit kan leggen. Het gaat om 14 treden.
maandag 12 februari 2018

Lekkend houten kozijn vervangen

Ik zoek iemand die mijn lekkende houten kozijn van 150 x 110 cm, kan vervangen voor een nieuw kozijn door 2 (liefst) kantelramen met dubbel glas en van hout, geen kunststof.
maandag 12 februari 2018

Deuren afhangen

Ik wil 2 deuren afhangen... 1deur met ruitjes sluit niet goed... 1 deur is halve cm te breed
zaterdag 10 februari 2018

Tussenwand plaatsen

Ik zou graag een wandje willen laten plaatsen tussen keuken en eetkamer. Van vloer tot plafond (+/-2,60m) en 3 meter lang. In de wand wil ik graag een opening van 1m60 x 1m20, zodat het daglicht erdoor kan, er hoeft geen raam in. Aan de kant van de keuken kan het op 2 plaatsen aan de keuken bevestigd worden (parallel opstelling). Ik zou het wel fijn vinden als de constructie zodanig is dat de houten vloer niet beschadigd wordt, voor het geval ik het wandje over een paar jaar zou willen verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
vrijdag 9 februari 2018

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2. 75 bij 3. 50 meter Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande vlonders verwijderen en nieuwe houten vloer aanbrengen.
dinsdag 6 februari 2018

Buitendeur met raam monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een standaard buitendeur met raam incl plaatsing
maandag 5 februari 2018

Deur en deurkozijn laten plaatsen

Het gaat om een huurwoning, dus een zo goedkoop mogelijke deur en een deurkozijn laten plaatsen (ter vervanging van een bestaande deur). Gewoon standaard. Bij tevredenheid kan er ook een serre-aanbouw gerealiseerd worden in de toekomst.

Partners

Partners van Casius