Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

2943 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

woensdag 12 augustus 2020

Een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte

Wij zouden een bovenkwart trap willen plaatsen. Hoogte plafond is 250 cm en lengte trapgat +/-200 cm. Hier zit momenteel geen trap, het is een loze ruimte. Graag een houten trap (eventueel in combinatie met staal). De trap mag open zijn. lloze ruimte houten trap of in cominiar met staal open
dinsdag 11 augustus 2020

Houtrot onder een aluminium pui repareren

Dorpel van de schuifpui vervangen (eventueel betonnen stukken) Onze aluminium schuifpui naar de tuin heeft houten kozijnen. Door de jaren heen is er houtrot ontstaan aan onderdorpel. De schuifpui is 250 cm breed en 235 cm hoog. Graag wil ik de onderdorpel laten vervangen (evt. door een betonnen exemplaar).
dinsdag 11 augustus 2020

Plaatsen van een velux dakraam

Voor het plaatsen van 2 velux dakramen en handmatige rolluiken voor deze ramen. Het betreft de GGU pk06.
maandag 10 augustus 2020

Vlizotrap repareren

Mechanisme vlizotrap is afgebroken. Vervanging mechanisme zodat trap weer veilig gebruikt kan worden.
maandag 10 augustus 2020

Kattenluik in kunststof deur plaatsen

Kattenluik in kunststof deur plaatsen.
maandag 10 augustus 2020

Rvs trapleuning laten monteren

Ik wil graag een stalen trapleuning laten monteren van 3.75 lang. De stalen trapleuning is al aanwezig
maandag 10 augustus 2020

Trap dichtmaken

Ik wil graag een open trap dicht maken en er een kast onder laten maken. het betreft een houtentrap met 1 kwart draai 15 treden.
vrijdag 7 augustus 2020

Draaiende delen raamkozijnen vervangen + 2 buitendeuren

Van het kozijnwerk van onze achtergevel zijn verschillende delen aan vervanging toe (voorgevel is recent vernieuwd door vorige bewoners). Kozijnwerk waar het om gaat: - Draaiende delen van 2 houten kozijnen, hoofdslaapkamer (ca 128*65): liefst te vervangen door draai/kiep ramen met roedeverdeling en dubbel glas - Balkondeur op de kleine slaapkamer (200*77): liefst te vervangen door een raamkozijn ipv deur (draai/kiep, dubbelglas). Afhankelijk van mogelijkheden/advies. - Achterdeur bijkeuken (212*78): vervangen door buitendeur met dubbel glas en veiligheidsbeslag
donderdag 6 augustus 2020

Vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn

Vervangen van twee kozijnen met draai/kiepraam inclusief glas van 144 breed bij 113 hoog. Plaatsen van een nieuw kozijn inclusief glas van 186 breed en 200 hoog. Deze ook met draai/kiepraam. Dit kozijn wordt geplaatst om balkon bij badkamer te trekken.
maandag 3 augustus 2020

Garage afbreken en vervangen

Graag de oude schuur/garage afbreken en een nieuwe plaatsen. Met beperkt budget.
maandag 3 augustus 2020

Een afdak boven terras bouwen

Ik wil graag een afdak van +/- 2 x 4 meter boven de deur - van muur naar de overkant. Zie foto. Ik hoor graag advies over materiaal.
zondag 2 augustus 2020

Schuifdeur schuin dak zolder

Ik heb op zolder een schuin dak, en daar wil ik schuifdeuren plaatsen. De schuifdeuren worden ongeveer 2,60 meter lang.
zaterdag 1 augustus 2020

Trappen schuren en voorzien van nieuwe lak

Wij zijn begonnen de lijm van de trap te halen maar is nog niet klaar. Graag de kosten van lijm verwijderen, schuren en lakken. En een open trap die in de grond verf zit. Het gaat dus om een dichte trap met 15 treden en open trap 13 treden.
vrijdag 31 juli 2020

Rechte trap door luie trap vervangen

Bestaande steile, rechte trap graag vervangen door nieuwe, luiere trap. Nieuwe trap start met kwart draai. Inclusief leuning aan linkerzijde tegen de muur en deels rechts los en tegen de muur (bovenste helft).
dinsdag 28 juli 2020

Kiep/kantelraam vervangen

Onze twee kiep/kantelramen zijn versleten en we willen ze vervangen. Ze zijn ongeveer 100 cm breed en 110 cm hoog. Eentje draait naar links binnen en de ander naar rechts. Klus houdt in: Meten, bestellen en plaatsen
dinsdag 28 juli 2020

Knieschotten met deurtjes plaatsen

Ik wil op zolder 3 knieschotten met ieder 2 scharnierdeuren realiseren. Daar bovenop moet er bij 1 schuine zijde een groter schot komen met schuifdeuren.
dinsdag 28 juli 2020

Vaste ramen vervangen voor tuindeuren

Op dit moment hebben we 2 vaste grote ramen. Samen 210 cm hoog en 170 cm breed, Hier wil ik graag 2 openslaande tuindeuren in laten monteren. In de bijlage heb wat foto's met de maten.
dinsdag 28 juli 2020

Trapleuning en spijlen plaatsen

Wij hebben een trap zonder leuning/spijlen. We willen graag spijlen laten plaatsen, zowel voor ons zelf als voor de kleine. De trap is laatst dichtgemaakt en wordt na de bouwvak bekleed, dus over een maand kan de klus worden uitgevoerd. In de bijlage staat een foto hoe het er nu uit ziet. De uitstekels per trede worden nog afgezaagd. Zodat het gelijk is met de rand. In de bijlage heb ik tevens een voorbeeld gezet hoe het eventueel eruit kan komen te zien. Andere opties/alternatieven zijn uiteraard ook welkom. Met vriendelijke groet
dinsdag 28 juli 2020

Reparatie stalen kozijn binnendeur

Bij mijn metalen deurpost is er een scharnier uit en er zit een gat in. Ik zou dit graag gerepareerd willen hebben.
maandag 27 juli 2020

Openslaande tuindeuren

Ik wil graag mijn openslaande tuindeuren laten vervangen in bestaand kozijn (dus alleen de deuren, kozijn is nog goed en ben bang voor schade want betreft jaren 30 huis) Is dat mogelijk?
maandag 27 juli 2020

Deur inkorten - dorpel verhogen

Het gaat om het inkorten van de (naar binnen draaiende) dubbele voordeur ivm verhoogde vloer binnen (vloerverwarming + houten vloer). De ruimte tussen de houten vloer en de deur is te klein voor een droogloopmat. Behalve het inkorten moet dan ook de dorpel verhoogd worden. De deur is van hout, de dorpel is hardsteen De deur moet ongeveer 1 a 2 cm ingekort worden aan de onderzijde Het resultaat moet dan zo worden, dat er voor de deur aan de binnenzijde een mat komt te liggen op de houten vloer dat de voordeur daar gewoon over heen open kan. Uitvoering kan per direct. Foto's bestaande situatie volgen.
zaterdag 25 juli 2020

Draairichting raam wijzigen

Draairichting raam wijzigen van buiten naar binnen i.v.m plaatsen rolluiken.
donderdag 23 juli 2020

Dear afhangen

Ik wil een Merbau Java voordeur zo snel mogelijk willen laten afhangen. De deur is nog kaal, dus geen driepuntsluitng in gemonteerd, maar ik heb al wel deurbeslag (muv scharnieren). Het is dus de bedoeling dat dit slot er ook in wordt gerealiseerd.
dinsdag 21 juli 2020

Veranda aan stacaravan laten bouwen

Wij hebben een stacaravan gekocht van 11,70 meter lang. Komend voorjaar willen wij graag een houten veranda/terrasoverkapping hieraan laten bouwen. Afmeting: circa 12 meter lang en 3 meter breed.
dinsdag 21 juli 2020

Tuindeuren maken en plaatsen

Houten tuindeuren maken en plaatsen in bestaande opening. Het gaat dus om het leveren en het maken van de houten deuren op maat. De Ongeveer 68 cm bij 73 cm. Om ervoor te zorgen dat het allemaal juist verloopt, zou ik graag iemand langs willen hebben die dit precies kan meten.

Partners

Partners van Casius