Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

3036 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, vliering maken in de zolder, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, stalen frame met deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

zondag 15 juli 2018

Verzakte trap herstellen

Onze trap is "verzakt". Hij is vooral bij de onderste treden scheef. Wij willen de trap graag iets rechter laten zetten.
vrijdag 13 juli 2018

Trapkast bouwen

Ik wil graag een trapkast onder mijn trap laten maken. Ik zou graag meer informatie willen over de prijs en dergelijke.
vrijdag 13 juli 2018

Taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een aluminium of stalen deur. De afmetingen zijn circa 90 cm breed en 2,10 meter hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).
donderdag 12 juli 2018

Ramen en deuren tegen tocht isoleren

Wij willen graag ons huis uit 1865 tochtvrij maken. Hierbij denken wij aan het aanbrengen van tochtstrips bij ramen en deuren en het plaatsen van voorzetramen bij glas in lood. De rest van de ramen heeft al dubbel glas. Wellicht zijn er ook nog andere plaatsen in huis die geïsoleerd kunnen worden.
donderdag 12 juli 2018

Kunststof erker met houtlook plaatsen

We willen bij de koop van een bestaand huis graag een erker plaatsen van 3x1 en zijn benieuwd naar de kosten. We willen graag een houtlook kunststof erker met meerdere ramen (jaren 30 look), met rechte hoeken en zijn benieuwd naar de kosten. Verder zouden we graag de meerprijs van een draai/kiepraam aan de zijkant weten. Telefoonnummer heb ik niet ingevuld, ik zou graag eerst meer weten.
woensdag 11 juli 2018

Achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen

In de achtergevel willen we graag 2 openslaande tuindeuren laten plaatsen op de plek waar nu een raam in de gevel zit (raam ca. 1 meter breed met metselwerk eronder). In de bijlagen is de huidige situatie en gewenste situatie weergegeven met schetsen en foto's. De binnenmuur bij de keuken willen we ook deels laten afbreken (hoeft niet meegenomen te worden in deze offerte). Werkzaamheden zouden vanaf 15 augustus kunnen worden uitgevoerd.
zaterdag 7 juli 2018

Lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen

Ik wil graag twee (of drie) lichtkoepels in een betonnen plat dak laten plaatsen. De lichtkoepels moeten open kunnen in verband met ventilatie. De lichtkoepels moeten 1 bij 1 meter worden.
donderdag 5 juli 2018

Hor monteren in houten kozijn

Graag laat ik een rolhor monteren voor een draaikiepraam op de eerste verdieping. Het is een houten kozijn en de rolhor koop ik apart bij de Gamma.
woensdag 4 juli 2018

Een of meerdere dakramen plaatsen

Wij willen graag een of meerdere dakramen laten plaatsen in een werkruimte met een zadeldak. Op dit moment zitten er veel ramen in het dak waardoor de zon de ruimte al gauw verhit en de lucht niet weg kan.
woensdag 4 juli 2018

Velux dakramen laten vervangen

Wij willen onze dakramen vervangen zit nu velux ggl606 000 in .
woensdag 4 juli 2018

Dakraam plaatsen in een huurwoning

Graag wil ik een dakraam laten plaatsen op een vliering. Liefst zo goedkoop mogelijk, omdat het geen koopwoning is. Ik wil graag in overleg bepalen wat een mooi formaat zou zijn en hoop van harte dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Graag zie ik uw reactie tegemoet.
woensdag 4 juli 2018

Plinten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 16 meter plint laten plaatsen. Ik heb geen materiaal in het bezit. De plint moet minimaal 9 cm hoog zijn, en mag gewoon een recht model zijn, RAL 9010.
woensdag 4 juli 2018

Garderobekast monteren

Kim garderobekast 3-deurs gelamineerd spaanplaat 201x146x50 cm
dinsdag 3 juli 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 3 hordeuren plaatsen in 3 vakantiehuisjes. Deze hebben openslaande tuindeuren. De deuren zijn ongeveer 198 bij 155 cm. Dit zijn dubbele deuren.
dinsdag 3 juli 2018

Dakraam in een zolderdak plaatsen

Dakraam van 120 x 120 cm plaatsen in het dak. Dit wordt een geheel nieuw raam, dus ook met mooie afwerking binnen en buiten.
maandag 2 juli 2018

Kunststof schuurdeur plaatsen

Onze schuurdeur is aan vervanging toe. Hij is 2.12 meter, bij 62 cm en we zouden graag een off white houtlook kunststof deur willen.
zondag 1 juli 2018

Plaatsen van een nieuwe trap

Ik zoek een partij die een trap kan realiseren van de begane grond naar de eerste verdieping. Het moet een gesloten budget-trap worden. De trap krijgt in ieder geval één draai.
zondag 1 juli 2018

Deurkozijn repareren

Onderin een deurkozijn is reparatie nodig om het daarna te schilderen.
vrijdag 29 juni 2018

Dubbele tuindeurhor monteren

Wij hebben een dubbele tuindeur. Hiervoor hebben we bij Gamma aangeschaft 2 plissedeuren 900 serie 96x200-203 (wit). En een opbouwkader te behoeve van S900 t/m 200 cm breed.
vrijdag 29 juni 2018

Vast raam ombouwen tot draaikiepraam

We willen graag een draai kiepraam in de keuken, er zit nu vast raam. Kozijn is hout, mogelijkheden bekijken voor plaatsen in bestaand kozijn of kozijn vervangen door kunststof kozijn met draai kiepraam. Afmetingen kozijn 2.25 meter breed, beide kleine ramen 50 cm breed, hoogte 1.20 meter.
donderdag 28 juni 2018

Houten trap plaatsen

We hebben nu een vlizo trap naar zolder en willen graag een vaste trap (afstand 2.40 meter), boven de bestaande trap die er al zit. Het plafond-vloer gedeelte is van hout. Eventueel kunnen we het gat naar zolder zelf maken. Dus dan hoeft hij alleen geplaatst te worden.
woensdag 27 juni 2018

Looppoort in tuin plaatsen

Ik heb met spoed iemand nodig die een looppoort kan maken en plaatsen in mijn tuin inclusief alle toebehoren zoals slot, stabilisatiepalen, tussenstuk et cetera. De afmetingen zijn pakweg 130-140 cm bij 180 cm.
woensdag 27 juni 2018

Velux-raam plaatsen

Ik wil graag een Velux raam laten plaatsen op zolder. Het Velux raam heb ik al in mijn bezit. De afmeting van het Velux-raam is ongeveer 1.50 x 1.25 meter.
dinsdag 26 juni 2018

Kozijn vervangen

Het gaat om het vervangen van een kozijn door openslaande deuren en zijlichten. De totale afmeting is 3750 x 2240 mm. Het huidige kozijn heeft dezelfde afmetingen.
maandag 25 juni 2018

Trap dichtmaken

Ik wil graag mijn open trap naar de zolder dicht hebben. De trap heeft 15 treden waarvan er 14 open zijn. Het dicht maken kan met MDF platen, de afwerking hierna ga ik zelf verzorgen.

Partners

Partners van Casius