Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

3002 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: keralit op boeiboorden en dakkapellen aanbrengen, een badkamer maken en een vaste trap en dakkapel vervangen, kozijnen vervangen, vervangen deurkozijnen binnendeuren in hele woning, stenen garage geheel slopen en nieuwe bouwen, standaard trap wijzigen, golfplaten/houten overkapping plaatsen, deel muur verwijderen en schuifpui of vouwwand plaatsen, storemax schuifdeur maatwerkkast, basistrap plaatsen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, vernieuwen van 4 deuren, binnen afwerking dakkapel, schuurdeur verbreden voor een motor, pendel glasdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

woensdag 13 februari 2019

Kozijnen vervangen

Ik wil graag kozijnen/ramen vervangen. De afmetingen heb ik niet, dus er moet iemand langskomen om dit ook op te meten.
woensdag 13 februari 2019

Vernieuwen van 4 deuren

Ik wil een nieuwe entree. Dus alle deuren die uitkomen op mijn (piep kleine) gang wil ik vernieuwen. 1 x standaard deur garage, 1 x schuifdeur voor garderobe en meterkast 2 x deur tot aan plafond (nu bovenlichaam) voor deur woonkamer en toilet. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur, kamerhoge deuren (tot het plafond), schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 4
dinsdag 12 februari 2019

Plaatsen van een vouwdeur

Ik wil een vouwdeur die ik al reeds in bezit heb laten monteren.
dinsdag 12 februari 2019

Veiligheidsslot op een binnendeur laten monteren

Ik wil een veiligheidsslot op een binnendeur laten monteren
dinsdag 12 februari 2019

Schuifdeur plaatsen en houten deur verwijderen

Ik wil graag een schuifdeur in de hal naar de woonkamer laten ophangen, de materialen haal ik zelf. De bestaande deur moet ook verwijderd worden.
maandag 11 februari 2019

Plafond onder overkapping met vide

Wij willen graag onder onze bestaande overkapping een nieuw plafond met vide laten maken. Bestaand plafond moet verwijderd (en afgevoerd) worden wat heel eenvoudig kan, omdat dit losse platen zijn. Daaronder zit de schuine kant van het dak die we graag netjes afgetimmerd willen hebben met de balken in het zicht. Omdat het natuurlijk een flinke hoogte heeft willen we de ruimte graag gebruiken voor een vide. De afmeting is ongeveer 3 x 4 meter.
zondag 10 februari 2019

Deuren in grondverf afleveren en monteren in 3 tuinpoorten

We hebben 3 tuinpoorten waarin deuren geplaatst moeten worden. Hoogten en breedtes van de openingen waarin hardhouten deuren moeten worden geplaatst zijn: 214x106 - 200x94 - 195x94 cm.
zaterdag 9 februari 2019

Aanpassingen voordeur dorpel

Ik wil graag de hardhouten dorpel bij de voordeur vervangen. Daarvoor in de plaats een onderhoudsarme en mooie oplossing, van hardsteen of kunststof composiet. De dorpel loopt onder de voordeur en een zijraampje door. De oude moet dus worden verwijderd en een nieuwe geplaatst.
zaterdag 9 februari 2019

Standaard trap wijzigen

Onlangs hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht die nog gebouwd moet worden. We willen de standaardtrap van de begane grond naar de eerste verdieping wijzigen. Wensen: - Een halfopen trap met daar onder een trapkast. - Een leuning met een industriële look. - De houten vloer / pvc van de begane grond wordt door gelegd over de trap. - Het is de bedoeling dat de traptreden vanaf de zijkant zichtbaar zijn. Het is mogelijk om de tekeningen op te sturen zodat u een beter beeld krijgt van de woning. Indien dat gewenst is om de offerte te specificeren hoor ik dat graag.
dinsdag 5 februari 2019

Vervangen van tuimel-dakraam

Het houten tuimel dakraam moet vervangen worden en liever geen hout meer maar kunststof.
maandag 4 februari 2019

Dakraam aan voorzijde zolder plaatsen

Een nieuwe dakraam plaatsen op zolder er is nog geen dakraam en moet een leefruimte worden
zaterdag 2 februari 2019

Voordeur inkorten

In verband met een nieuwe vloer zal de voordeur van ons huis moeten worden ingekort.
donderdag 31 januari 2019

Stalen deurkozijn laten repareren of paumelle vervangen

Stalen deurkozijn laten repareren of paumelle vervangen. De onderste paumelle scharnier is uitgebroken uit een stalen deurkozijn. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie. Het betreft een binnendeur.
woensdag 30 januari 2019

Leveren en monteren moderne Z-trap hardhout

Wij zijn een huis aan het bouwen en zijn op zoek naar een moderne Z-trap in hout uitgevoerd. Het liefste hebben wij een dichte trap die aan de muur wordt gemonteerd, dus vrij hangend. De hoogte is ongeveer 2,99 en er zijn 16 treden nodig.
zaterdag 26 januari 2019

Buitendeur afhangen en monteren

Wij hebben een cando deur die we willen laten plaatsen. Met tochtvaldorpel en glazen.
vrijdag 25 januari 2019

Trap bekleden met vinyl

Het bekleden van 2 luie trappen van 15 treden met vinyl traprenovatie (alleen de trede stootbord heb ik al geschilderd)
donderdag 24 januari 2019

Dakraam laten plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakraam op zolder te laten plaatsen inclusief materiaal. Het moet in een schuin dak gezet worden. Het dakraam zal ongeveer 50 bij 70 cm.
donderdag 24 januari 2019

Schuurdak vervangen en overkapping bouwen

Het stro dak van het schuurtje wil ik graag laten vervangen. Het dak is 4.75 meter lang en 2.90 meter breed. Naast de schuur wil ik een overkapping laten plaatsen van 3.35 bij 2.90 meter. Het nieuwe kunststof dak en de houten overkapping krijgen 1 groot kunststof dak.
woensdag 23 januari 2019

Draairichting van raam wijzigen van buiten naar binnen draaiend

Wij willen een rolluik hangen alleen wij hebben 2 ramen die nu naar buiten open gaan die zou dan veranderd moeten worden naar een binnen draaiend raam.
maandag 21 januari 2019

Sponzen van een Velux dakraam vervangen

Er moeten nieuwe sponzen komen voor mijn velux dakraam. Het betreft een elektrisch dakraam van circa 85 cm breed en 130 cm lang. Het gaat om een schuin dak.
maandag 21 januari 2019

Traptreden plaatsen

Ik heb een standaard houten trap waar ik traptreden van eikenhout op wil laten zetten. De trap heeft een standaard draai en 14 treden.
maandag 21 januari 2019

Bestaande carport verbreden

De oorspronkelijke carport is 8 jaar geleden ingekort. Ik wil deze weer terugbrengen in oude staat. De houten balken moeten worden verlengd en/of vervangen, uitbreiden richting voorgevel, verplaatsen staander, bijplaatsen staander en vervangen transparante golfplaten. Er zal een deel van 1 meter breed en 7 meter lang bijgebouwd worden.
zondag 20 januari 2019

Stenen garage geheel slopen en nieuwe bouwen

Ik wil de verzakkende garage laten slopen omdat deze op een plaat is geplaatst. Daarna wil ik een nieuwe garage laten bouwen van ongeveer 6 x 3 meter. Ik wil een stenen garage. Er moeten palen worden geboord om het op te vijzelen.
zaterdag 19 januari 2019

Binnendeur vervangen

Vervangen van kapotte stompe binnendeur inclusief hang- en sluitwerk. Deur is rechtsdraaiend. Maat is niet standaard. Binnenkant kozijn 72,6 x 199,5 cm. Oude deur maat 71,8 x 199,2 cm met 3 scharnieren. Wat we willen hebben is een nieuwe vlakke deur gemonteerd met bovenstaande maten, liefst zo snel mogelijk.
donderdag 17 januari 2019

Vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras

Wat zijn de kosten voor het dicht laten maken van een vide? Betreft een vide in de tuin, boven de (bewoners)parkeergarage. Afmetingen van de vide zijn ongeveer 3,95 x 3,00 meter. Benieuwd naar mogelijkheden, prijzen, advies voor opties houten loopdelen, beloopbaar glas en beton.

Partners

Partners van Casius