Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

2968 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

zondag 19 november 2017

Deur met inbraakschade vervangen

2 weken geleden is er poging tot inbraak bij ons geweest. Onze deur is vernield met een koevoet. Dit moet hersteld/vervangen worden. Deur is van stevig hout materiaal. De precieze afmetingen weet ik niet.
zondag 19 november 2017

Onderste deel van een houten buitendeur vervangen

Ik moet op 5 januari mijn huurwoning opleveren. Voor die tijd wil ik door een timmerman 3 houten delen in de onderkant van mijn buitendeur laten vervangen. Op die plek heeft een kattenluik gezeten en ik moet de deur naar de oorspronkelijke staat laten terugbrengen. Ik wil de nieuwe delen dan ook even laten schilderen. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs, zodat u de klus kunt inmeten.
zaterdag 18 november 2017

Kozijnen vervangen en deuren afhangen

Volgend jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar 8 stalen kozijnen vervangen voor houten kozijnen, stomp. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het plaatsen van houten kozijnen en het afhangen van 8 deuren, de deuren worden zelf geleverd. Ten tweede willen we weten wat het kost als er alleen 8 deuren hoeven te worden afgehangen, allen stomp.
woensdag 15 november 2017

Achterdeur met 3-puntssluiting afhangen

Ik wil bij praxis een achterdeur kopen. Maten 0,78 breed, 201 cm hoog en 4 cm breed. Graag met 3 puntsluiting en kerntrek slot. Deur moet met dubbelglas. Deze moet ook afgehangen worden. Graag prijsopgave hiervoor, inclusief deur plus afhangen.
woensdag 15 november 2017

Vast dakraam plaatsen

Graag de prijs van een vast dakraam, maat 78 x 118 cm. Ook wanneer deze leverbaar is.
dinsdag 14 november 2017

Buitendeur vervangen

Buitendeur moet vervangen worden, sloten overzetten en glas erin plaatsen. Deur moet geplaatst worden in een houten kozijn. De nieuwe deur is een van het merk CanDo (type 559 plus glas nr. 557). Deze deur is 201 cm hoog en 83 cm breed. De deur zal waarschijnlijk iets smaller gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 14 november 2017

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.
dinsdag 14 november 2017

Dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in bouwplan 'de Meander' in Bergen op Zoom. Wij willen na de oplevering eind 2018 een dakraam laten plaatsen van 78 x 140 cm. We kopen dat dakraam zelf. We willen graag een prijsopgave ontvangen voor de montage.
maandag 13 november 2017

Kunststof buitendeur afhangen

De bestaande kunststof buitendeur die valt op een kunststof kozijn dient afhangen te worden in verband met te veel doorlaten van tocht. De deur hangt al twintig jaar.
zaterdag 11 november 2017

Kastenwand timmeren in schuin dak op zolder

Op onze zolder willen wij een slaapkamer maken. Echter door 2 schuine daken kan er geen gewone kast geplaatst worden. Daarom zoeken we hulp bij het maken van een kastenwand. De wand waar de kast moet komen is tussen de twee en drie meter breed. De hoogte afhankelijk van wat mogelijk is. Wellicht 1 kant met hang- en leg mogelijkheid en eventueel bureautje ernaast.
zaterdag 11 november 2017

Garage / berging laten bouwen

In de achtertuin zouden wij een ruimte willen creëren als berging en garage. Het zal een driehoek moeten gaan worden daar het perceel in een punt loopt. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 10.50 meter en zal geïsoleerd moeten worden en een betonnen vloer krijgen.
dinsdag 7 november 2017

Kattenluik of nieuwe deur installeren

For my kitchen door leading to the garden, I need a cat flap (kattenluik). The door is a reinforced aluminium one. If we cannot install a cat flap the we should install a brand new door with a cat flap.
dinsdag 7 november 2017

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 6 november 2017

Cilinderslot vervangen in metalen kanteldeur

Ik heb een (metalen) kanteldeur met slot waar geen sleutel bij zit, deze is wel van binnenuit te openen. Ik wil graag het cylinder(slot) laten vervangen zodat deze weer van de buitenzijde te openen is en af te sluiten. Gaarne prijsopgave van vervangen cilinderslot zonder bij komende kosten! Uit te voeren op een woensdagmiddag tussen 13. 30 en 17. 30 uur in overleg.
maandag 6 november 2017

Containerombouw voor drie kliko's maken

De gemeente Uden gaat binnenkort over op een afvalverzamelingssysteem met drie kliko's. Voorheen waren dat er twee. Nu zou ik graag in mijn tuin een ombouw willen voor drie kliko's. Een ombouw die aan de bovenkant én aan de voorkant open kan. Van geïmpregneerd hout, zodat ik er voor jaren niets aan hoef te doen. Ik ben heel benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn.
zaterdag 4 november 2017

Kastinterieur maken

Kastinterieur dat de gehele wand vult als kledingkast met 1 schuifdeur van ongeveer 75cm ten behoeve van een spiegel die over de gehele breedte te schuiven is. Kastmaat is ongeveer 300cm breed tussen 2 muren, bij 240cm hoog van vloer tot plafond. Kast gelieve in 4 gelijke segmenten van 75cm breed en 50/60cm diep. Exacte indeling in overleg.
vrijdag 3 november 2017

Twee ramen vervangen in de badkamer

Wij zijn onze badkamer aan het verbouwen en willen daar ook graag 2 houten ramen laten vervangen. We willen er ruiten in die voor de helft gematteerd zijn of melkglas en voor de andere helft helder glas. We laten de ramen en ruiten hier graag inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.
woensdag 1 november 2017

Binnendeuren laten plaatsen

Binnendeuren. In totaal Paneel deur 11 stuks 930x 1 stuks 830x 2 stuks 880x2320 wit gegrond, stompe paneeldeur. Omlijsting. Enkel de deur - niet het kozijn.
woensdag 1 november 2017

Videbed maken in kleine kamer van dochter

Videbed maken in kleine kamer van dochter. Afmeting van de kamer is ongeveer 2.85 x 2.35 meter. Graag wil ik overleggen wat de mogelijkheden zijn qua materiaal. De foto is een idee van het eindresultaat.
woensdag 1 november 2017

Traprenovatie met Flexxstairs

Ik zou graag 2 trappen willen laten renoveren met Flexx stairs stick. Het betreft een dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien, beide met 12 treden. De wangen van de trap worden in deze klus niet meegenomen. De onderzijde van de open trap wordt geschilderd, dus voor deze klus, alleen bekleden van de zichtzijde. Wij zullen zorg dragen voor de benodigde materialen. De trap is momenteel geschilderd en nog in goede conditie. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 31 oktober 2017

Vlizotrap vervangen

Mijn vlizotrap is kapot en moet vervangen worden door een nieuwe vlizotrap. Afmetingen van het gat: breedte 100 cm lengte 76 cm. Wij willen graag geadviseerd worden hierin.
maandag 30 oktober 2017

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur van staal tussen de gang en de woonkamer. De breedtemaat is 150cm en de hoogte is 240cm. Elke deur is dus 75cm breed. De deuren zijn uitgevoerd in 4 glasvlakken. Weet ik nog niet
maandag 30 oktober 2017

Plaatsen van een dakkoepel

Graag wil ik een dak-koepel laten plaatsen. Een die open kan (handmatig) met afmeting 1m bij 1m. Het dak is van hout (waarbij de dakbekleding dan dient te worden aangesloten aan de dakkoepel daar het een platdak betreft). Graag verneem ik uw richtprijs.
maandag 30 oktober 2017

Hardhouten vlonder laten maken in loggia

Ik woon in een appartement met een loggia waarin ik voor het einde van het jaar een hardhouten vlonder met profiel wil laten leggen op hardhouten onderliggers. Bankirai of Kapur zolang de kleur maar wat meer naar het rood neigt dan naar het geel. De loggia is niet geheel rechthoekig omdat de open voorzijde enigszins schuin loopt. De afmetingen zijn ca. 3.80 meter x 2.10 / 2.30 meter. Het appartement werd destijds opgeleverd met stenen straattegels in de loggia, die niet gelijkmatig gelegd zijn, hier en daar wat hoogteverschil. Het is de bedoeling dat de vlonder op de tegels gelegd wordt. De tegels mogen niet verwijderd worden. Het liefst wil ik een vlonder die uit 3 of 2 delen bestaat, zodat ik indien nodig bladeren of andere rommel die onder de vlonder verdwijnt kan verwijderen, zeer zeker in de herfst als de bladeren en naalden van de terrasplanten die er nu staan, afvallen. Ik heb de plattegrond van het appartement bijgevoegd. Het gaat om appartement type E. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Ik verwacht nog geen gedetailleerde offerte, maar wel een onderverdeling naar verwachte manuren en materiaal.
zondag 29 oktober 2017

Kozijn met houtrot repareren of vervangen

80 cm dorpel aan raam eerste verdieping heeft houtrot en moet vervangen worden. Kunt u per mail een prijs geven?

Partners

Partners van Casius