Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Brabant.

3031 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Brabant:

maandag 28 mei 2018

Hordeur

Hordeur monteren in balkon deur
zaterdag 26 mei 2018

Trapleuning laten maken en monteren

Ik zoek een timmerman die een houten trapleuning kan maken in ons nieuwe huis. Aan 1 kant zit namelijk geen ballustrade en leuning. Daarnaast de vraag om stootborden te plaatsen en onder de trap een trapkast. Graag zsm.
zaterdag 26 mei 2018

Montage van deuren

Montage deuren 3 stuks een in hal, tweede bij de trap, derde in toilet.
donderdag 24 mei 2018

Schuur met overkapping laten maken

Wij willen een schuur gedeeltelijk afbreken en daar een klien schuurtje van maken en vervolgens daar een overkapping tegen plaatsen. Schuur nu 2,5 bij 5,5 meter. Dit wordt dan schuur van 2,5 bij 2 meter en daaraan vast overkapping van 4 bij 3 meter. Hoogte ca. 2,5 meter. Het is redelijk goed toegankelijk allemaal.
woensdag 23 mei 2018

Trap renovatie

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige trap kraakt piept komt iemand voor kijken wat de opties zijn. Kijken wat nieuwe kost. Van beneden naar boven twee kleine draaien.
woensdag 23 mei 2018

Boeiboorden vervangen

Boeiboorden vervangen op in Eindhoven. Op korte termijn. Graag offerte?
woensdag 23 mei 2018

Blokhut Fresia laten plaatsen

Ik wil een tuinhuisje genaamd Fresia laten plaatsen met afmeting 2,95 x 1,95 in de kleur blank.
woensdag 23 mei 2018

Schuur met prieel laten maken

De schuur en prieel met dak erop zal 4 bij 7 meter worden. Dus 5 meter hoog in totaal.
dinsdag 22 mei 2018

Dakramen plaatsen

Het plaatsen van twee 9 panse dakramen en het dichtmaken van 1 dakraam en het verwijderen van 1 dakdoorvoer. Materiaal is aanwezig.
maandag 21 mei 2018

Velux dakraam laten plaatsen

Wij willen in ons nieuwbouwhuis een velux dakraam laten plaatsen op zolder. Het raam willen we zelf kopen maar we zoeken iemand die hem kan plaatsen.
zondag 20 mei 2018

Houtwerk laten repareren

1. De verbindingen raken los of zijn al los. Tafel en met name 5 stoelen ndienen bij de verbindingen opgeschuurd te worden en verlijmd, denk ik. Kwalitatief uitstekende teakhouten tuinset. (Je moet het zien om te offreren. Denk ik) 2. Een traptrede is los geraakt van de stalen bout en er zit nu teveel speling op. Ik krijg het niet opgelost.
zaterdag 19 mei 2018

Afdak tegen een schuur realiseren

Ik zou graag in de achtertuin een afdak laten maken. Deze zal tegen de schuur aankomen. De afmeting zal ongeveer 4 bji 3 meter moeten worden waarbij de constructie van hout is en het dak van golfplaten. De tuin is goed te bereiken.
zaterdag 19 mei 2018

Houten trap stralen en afwerken

Eiken houten trap na eerste en 2e verdieping met houten zijpanelen bij eerste trap, in gang beneden en balustrades. Werk is zonder foto's moeilijk uit te leggen. Ik wil deze gestraald hebben en eventueel afgewerkt.
dinsdag 15 mei 2018

Stijlvolle trap maken

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor een winkel in Breda zoek ik een stijlvolle trap die qua kwaliteit ook voldoet als winkeltrap. Beetje lichte houtkleur passend bij de wanden van western red ceder. En graag iets dat toch betaalbaar blijft. Zou graag offerte van jullie ontvangen zodat ik weet of jullie voor mij de beste optie zijn. Ik ben een belegger en doe mijn best mijn voordeel te halen aan de inkoopkant. Hopelijk hebben jullie daar iets voor. Wanneer u mij een mail stuurt kan ik de maten van de trap direct doormailen plus tekening.
maandag 14 mei 2018

Voordeur hangen en glas eromheen vervangen

Wat zijn ongeveer de kosten voor het plaatsen van een voordeur en glas plaatsen boven en onder de voordeur? Zo snel mogelijk laten uitvoeren, materialen in overleg.
zaterdag 12 mei 2018

Trapgat zagen in betonnen vloer en trap plaatsen

Wij hebben momenteel een vlizotrap en willen graag een vaste trap naar de zolder. Wij zouden graag een offerte hiervoor willen aan aanvragen. Betreft het zagen van een gat in de betonnen vloer, het dichtmaken van het huidige gat van de vlizotrap en het plaatsen van de vaste trap. Betreft rijtjeshuis. Schatting plafondhoogte is 2.50 m.
zaterdag 12 mei 2018

Buitendeurslot vervangen

De veer van ons 3 punts buitendeurslot is kapot: de klink blijft half naar beneden hangen waardoor de deur niet meer in het slot valt. Daarnaast sluiten de bovenste en onderste punten niet helemaal, die blijven op de eerste stand steken. Wij zoeken iemand die dit zo spoedig mogelijk kan repareren.
vrijdag 11 mei 2018

Mechanisme van draai-/kiepramen repareren

Het mechanisme van 2 draai-/kiepramen zijn op dezelfde manier kapot. De kiepstand gaat nog wel redelijk. Maar bij het opendraaien komt het raam bij de bovenhoek los en valt het er bijna uit. Het sluiten gaat ook moeizaam/stroef.
donderdag 10 mei 2018

Voordeur afhangen

Wat gaat het ons kosten een nieuwe voordeur erin te laten hangen. Standaard deur montage incl.
woensdag 9 mei 2018

Bovenraam vergroten

In ons recent aangeschaft huis zit een bestaand bovenraam van circa 187 x 55 cm. Deze willen wij graag naar onder vergroten tot circa 187 x 140 cm, zodat we meer zicht naar buiten krijgen. Het betreft buitenmuur en is een houten raamkozijn. Graag een indicatie qua kosten om dit te realiseren en indicatie van nieuw houten kozijn met HR++ glas.
woensdag 9 mei 2018

Terras maken op het balkon en rond de blokhut

Graag willen wij een vlonder terras laten maken op het balkon en in tuin rond blokhut. De oppervlakte is totaal 40 m2 en er zal gebruik gemaakt moeten worden van Vuren of Douglas geïmpregneerd hout. Verder moet er een looppad van 6 meter naar de blokhut gelegd worden en wil ik een bloembak met stapel blokken laten maken. De grasmat van 25 m2 dient aangepakt te worden of vervangen. De tuin is goed bereikbaar.
zondag 6 mei 2018

Voordeur afhangen

De voordeur klemt in verband met het uitzetten van het hout. Of de deur moet opnieuw afgehangen worden en/of nieuwe scharnieren of een andere oplossing.
zondag 6 mei 2018

Dorpel van voordeur vervangen

De dorpel is rot en moet vervangen worden. Graag wil ik weten wat dit gaat kosten; de oude dorpel weghalen en vervangen door een nieuwe stenen of kunststof dorpel. De dorpel is rond de
zaterdag 5 mei 2018

Voorzetwand plaatsen met isolatie en deur

Ik wil graag mijn zolder gerenoveerd hebben. Dit betreft een wand plaatsen met daarin een deurkozijn en deur. De gehele zolder moet geïsoleerd worden. Daarnaast wil ik een kunststof dakkapel (2 meter breed) met een kiepraam en een airco. Er zit momenteel al een klein dakraampje. Het betreft een hoekwoning met een zadeldak (45graden) en 2,70 meter hoog. Ook wil ik dat de gehele zolder netjes afgewerkt word. Er is een achterom.
vrijdag 4 mei 2018

Dakraam plaatsen

Ik wil mijn huidige Velux GGL-M04 dakraam met kozijn laten vervangen door een ander Velux GGL-M04 dakraam. Het vervangende dakraam is een tweedehands dakraam.

Partners

Partners van Casius