Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor aluminium of stalen dubbele taatsdeur monteren:

Aluminium of stalen dubbele taatsdeur monteren

Op zoek naar aluminium of stalen dubbele (pendel) taatsdeur of enkel met een vast deel voor de afmetingen 2 breed x 2,40 hoog. Aluminium met slank profiel (met glas)
Onze klant uit Wijlre (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium of stalen dubbele taatsdeur monteren uit heel Nederland:

Stalen/aluminium glaswanden in L-vorm leveren en plaatsen

Ik wil graag een stalen/ aluminium glaswand plaatsen bovenop 1. 40m muur in L vorm, met aan lange zijde een enkele draaideur. Afmetingen glaswand: Zijde A: 2. 50m breed, 1. 90 hoog Zijde B: 3. 50m breed, 1. 90 hoog (verlaging plafond op 1/3) incl. Enkele draaideur Mocht er met standaard afmetingen worden gewerkt, kan de ondermuur worden aangepast. Bijgevoegd impressie ruimte en impressie gewenst lijnen spel (open ter discussie/inspiratie).

Taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur voor de afscheiding keuken en woonkamer met de afmetingen van 4 meter breed en 260 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Zonnescherm op laten hangen

Ik ben in het bezit van een zonnescherm, Deze wil ik graag gemonteerd hebben aan de achtergevel van mijn woning. Het betreft een elektrisch zonnescherm waarvan ik de elektra zelf zal aansluiten. Het zonnescherm zal voor 2 regenpijpen moeten komen (ongeveer 115mm van de muur af). Op de locatie zijn al draadstangen in de muur bevestigd. Aan het zonnescherm zit een afneembaar aluminium hoekprofiel van 70x70, en er is een dik stalen hoekprofiel van 65x65. Deze kunnen eventueel gebruikt worden voor de bevestiging, echter hoeft dit niet perse. Graag ontvang ik een prijsopgave om de zo snel mogelijk te laten realiseren

Stalen taatsdeur laten plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur om de keuken van de woonkamer te scheiden (soort van ensuite). Opening van muur tot muur is ongeveer 3.11 meter. Aluminium met slank profiel (met glas).

Aluminium taatsdeur plaatsen

We zouden graag een stalen taatsdeur willen plaatsen tussen de ruimte van de hal en woonkamer in. De afmeting is circa 1mtr breed bij 2,5mtr hoog. We zijn erg benieuwd naar de prijs hiervoor. Aluminium met slank profiel (met glas)

Stalen taatsdeur tussen keuken en woonkamer

Ik wil graag een stalen taatsdeur tussen de woonkamer en keuken. Afmeting 2 bij 2,5 m. Onderste deel mag dicht. Aluminium met slank profiel (met glas)

Luxe binnendeuren laten monteren

Deze zomer wordt onze bouwkavel gereed gemaakt voor de bouw van onze nieuwe woning. De woning zal naar verwachting in juni 2018 worden opgeleverd. We willen in de hal van de woning 4 stalen of aluminium deuren laten plaatsen van 2300 x 1000 mm in de kleur zwart/antraciet. De deuren moeten worden verdeeld in 3 vlakken middels 2 horizontale liggers. De deur naar het toilet moet dichte vlakken krijgen en de deur naar de slaapkamer zwart glas. De overige deuren moeten helder glas krijgen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

In doorgangen taatsdeuren plaatsen

Wil graag 1 keer dubbele taatsdeuren in een opening van 160 x 201 cm. En 1 keer grote taatsdeur in een opening van 120 x 201 cm. De openingen moeten nog gemaakt worden. De vloer is beton, zonder vloerverwarming. Aan de bovenzijde is een doorgang een betonnen latei die is afgewerkt met een houten balk. De andere doorgang is met een stalen balk, ook afgewerkt met hout. We zijn geïnteresseerd in aluminium met slank profiel (met glas). We zijn nog met een verbouwing bezig, dus dit staat gepland voor oktober of mogelijk iets later.

Zwart stalen taatsdeuren plaatsen

Enkele taatsdeur van zwart staal. Afmetingen 265x93cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Aluminium harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren. Afmeting circa 3 x 2.50 meter en een stalen kozijn met glas van circa 1.50 × 1.50 meter.

Partners

Partners van Casius