Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeiboord vervangen door trespa:

Boeiboord vervangen door trespa

Ik zoek een vakman die ongeveer 50 meter aan boeiboord kan vervangen door trespa gevelpanelen.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboord vervangen door trespa uit heel Nederland:

Schuurdak met lekkage herstellen en een sedum dak ervan maken

Dak van de schuur lekt en de boeiboord is hier en daar rot. Dak van bestaande schuur, gedeeld met de buren. Deze doen ook mee. Schuur is 3,5 x 4 m en wordt in 2-en gedeeld door een muur (over de lange zijde: schuur is dus 3,5 x 2 m per woning), die halverwege de dakbalken draagt. De overspanning van de dakbalken is 2 m. want deze liggen op de scheidingsmuur. De afmeting van de balken is 12 x 5,5 cm en liggen hoh 60 en 55 cm, dwz 60/60/55/55/60/60 (=3,5 m). Omdat eea aan het dak en de balken is bevestigd zou het fijn zijn als het dak intact kan blijven en alleen het boeiboord en de dakbedekking kan worden vervangen als groen dak.

Regenpijp en boeiboord vervangen

Het boeiboord aan de voorzijde van het huis is aan vervanging toe. Het betreft een jaren 60 doorzon woning met een plat dak, 2 verdiepingen. Het boeiboord is ongeveer 6.30 meter lang. Het liefst in kunststof indien mogelijk. Ook de regenpijp van pvc met een lengte van ongeveer 5 a 6 meter moet vervangen worden. Met een rolsteiger is deze klus uit te voeren.

Boeiboord plaatsen

Ik wil een bestaand boeiboord boven garage doortrekken boven woonkamer. De huidige boeiboord is van wit gespoten aluminium rabatdelen. Het deel dat nog bekleed moet worden is ongeveer 6 meter. Het huis is een patiobungalow dus slechts één verdieping en er is makkelijk bij te komen. Liefst wil ik hetzelfde materiaal voor de boeiboord van de woonkamer. Keralit kan evtueel ook een oplossing zijn, maar dan zou de bestaande boeiboord vervangen moeten worden. Afvoeren zou ik dan zelf kunnen. De rabatdelen moeten boven aan de dakrand onder een (nieuwe) aluminium dakrand komen.

Boeiboorden vervangen van hout naar trespa

Ik wil graag het overboord van de schuur vervangen. Met houten planken of een kunststof boeiboord. De kleur is groen. Is hooguit 5 m2 .

Boeiboord en dakgoot repareren of vervangen

We hebben voor en achter houten boeiboorden met zinken dakgoten. De dakgoot is vorig jaar nog geïnspecteerd, waaruit naar voren kwam dat het zink nog goed is, echter de beugels zijn versleten waardoor het geheel is door gaan hangen. We willen graag voor de start van het voorjaar de boeiboorden (en waar nodig) de dakgoot vervangen. We hebben foto's toegevoegd waarop zowel onze dakgoot als deze van de buren is opgenomen. We willen de dakgoot/ boeiboorden gelijk maken aan die van de buren. Voor de boeiboorden willen we daarom overstappen naar Trespa/ Keralit als een meer onderhoudsvrije variant. Mogelijk dat we ook de oversteek aan de zijkant ook hiermee willen dichtmaken (zie bijgevoegde foto). We willen graag offertes ontvangen met een open calculatie. Materialen en uurloon moet apart worden gespecificeerd. Graag ook apart vermelden wat de kosten voor het afdekken van de zij oversteek zou kosten (per meter). Vakman levert zelf de materialen en toebehoren en voert ook oude materialen af. We willen voor aangezicht en onderzijde van hetzelfde materiaal. Lengte is circa 2 x 8 meter.

Dakpannen vervangen en asbest verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een schuin dak op woonhuis waar nu een pannendak op ligt. Er dient asbest verwijderd te worden. Boeiboord dient met trespa betimmerd te worden. Vernieuwen van goten en HWA hemelwaterafvoer. Het dak is 65 m2. Ik heb nog geen inventarisatierapport.

Boeiboorden uitbouw vervangen

De boeiboord van onze uitbouw moet vervangen worden. de voorkant is 5 meter breed en de zijkant 2 x 3 meter. Er is makkelijk bij te komen, het is op de begane grond. Er hoeft niets afgevoerd te worden.

Buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping

Vanuit mijn VVE (3 woningen, 1 pand, 3laags) wil ik offertes aanvragen voor schilderwerkzaamheden/opknappen van het dakoverstek (boeiboord) van de voor- en achterkant van de woning en het vervangen van de gedeeltes met houtrot. De achterzijde zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, zo blijkt uit het MJOP. Daarnaast moeten de kozijnen van de 1e verdieping opgeknapt en geschilderd worden (Graag apart vermelden op offerte ivm kosten die buiten de VVE vallen). Verder is het buitenschilderwerk aan de gevelluifel in slechte staat en moet dit worden opgeknapt. Daarnaast is de gevel (voor- en achterzijde) in zijn geheel aan onderhoud toe (reinigen, herstel scheuren en opknappen enkele onderdelen). Is het mogelijk om een indicatie te geven van de kosten die het opknappen van de gehele gevel zouden opleveren? Op basis daarvan wordt bekeken of dit in een keer kan worden meegenomen met het onderhoud aan de daklijsten of op een later moment apart wordt uitgevoerd, in verband met de kas van de VVE. Indien nodig kan na contact voor verdere informatie het MJOP worden gedeeld. Wij willen de werkzaamheden voor het einde van het jaar realiseren.

Houten boeiboorden en zijwangen vervangen door trespa

Ik wil de houten boeiboorden op mijn twee dakkapellen alsmede de zijwangen van die dakkapellen laten vervangen door Trespa. Dakkapel is een hoekraam van 1 bij 1 ongeveer, met dus 1 schuine kant geheel uitvoeren in Trespa aub, en bij 2 ramen de boeiboord +/- 45 cm hoog. En dat dus twee maal , voor en achter kant woning

Dak van carport vervangen

Wij willen een platdak met bitumen bedekking op de carport laten vervangen door EPDM. Afmetingen 980 cm bij 365 cm. Gelijktijdig willen wij de boeiborden rondom laten vervangen. Het gaat om 19,6 meter boeiboord. Graag een kunststof boeiboord.

Partners

Partners van Casius