Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Weert of directe omgeving.

386 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Weert:

Boeiboord vervangen door trespa

Ik zoek een vakman die ongeveer 50 meter aan boeiboord kan vervangen door trespa gevelpanelen.

Tochtstrip laten vervangen van een glazen schuifpui

Ik heb een glazen schuifpui die grenst aan de tuin en wil graag de huidige tochtstrip laten vervangen zodat ik geen last meer heb van de tocht.

Zolderraam vergroten

Ik wil een groter zolderraam laten plaatsen op mijn zolder, er zit nu een klein raampje en er moet een groter raam inkomen voor meer licht en frisse lucht. Het raam is nu 40 bij 40 cm en ik wil dat het minimaal 80 bij 80 cm wordt.

Deuren afhangen

Ik wil twee deuren laten vervangen. Die wil ik laten afhangen en het oude sluitwerk overzetten.

Lundia schuifdeursysteem installeren

Ik zou graag 3 schuifdeuren willen laten installeren van Maatwerk Lundia. Het gaat om de standaarddeuren van de Gamma die misschien nog ingemeten moeten worden. Daarvoor moet even gekeken worden.

Blokhut plaatsen

Ik ontvang graag een indicatie voor het plaatsen van een Kapschuur Hawaii van de Gamma. De overkapping is 400 bij 320 cm in een antraciete kleur. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving en zal in de achtertuin boven de bestrating geplaatst moeten worden. Het adres is net over de grens in België.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil de traptreden van onze dichte trap (12 a 13 trede bij elkaar) laten bekleden met laminaat. Het gaat om een nieuwbouw woning dus geen voorwerk nodig. Ik haal zelf de materialen, graag zou ik de prijs willen weten voor het leggen.

Eiken trap zandstralen

Trap bestaat uit 14 losse treden, deze zijn gedemonteerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit eiken traptreden. We willen deze laten stralen om zo meer profiel en structuur in de treden te krijgen waardoor de glimmende lak uitstraling verdwijnt.

Rotte deur vervangen

Ik wil graag dat een van de twee openslaande deuren wordt vervangen in verband met houtrot.

Kozijn

Opening is 230 cm hoog en 150 breed. Weet ik nog niet

Taatsdeur van hout met glas installeren

Ik wil een taatsdeur tussen de hal en de kamer 2.360 x 1.015 meter Graag ook een voorstel voor hout met glas Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen deur

Ik wil graag een 4 vlaks stalen deur van 93 x 230 cm. We zijn benieuwd wat een stalen deur gaat kosten.

Dubbele taatsdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een dubbele taatsdeur met een rank profiel. Afmeting 2 x 90 cm breed en 231 hoog. We zijn er nog niet uit wat voor materiaal het gaat worden.

Zolderraam op zolder plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen op zolder. Er zit nu een heel klein raampje en er moet een groter raam in komen. Een soort tuimel raam en ik wil vragen wat het kost een vaste trap te laten plaatsen naar de zolder toe waar nu een vlizotrap is. Ik wil vrijblijvende offerte voor dakraam en vaste trap dus eigenlijk 2 offertes maar vrijblijvend.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Heer/mevr. , Momenteel hebben we een zolder met vlizotrap (trapgat midden op overloop) Mogelijk willen we onze zolder gaan ombouwen als extra kamer, maar daar is wat werk voor nodig. Niet alleen qua trap, maar ook qua dakopbouw. We willen in dat geval dus het trapgat verplaatsen (en oude dus constructief goed dichtmaken) en een vaste trap realiseren. Vloer/plafond is hout. Trap zou recht worden (in einde van overloop) met afmetingen: H (vloer tot vloer) 260cm B 98cm 12 treden 17cm diep Dan houden we 70cm over voor muur van buren om draai om trapgat te kunnen maken. We hebben geen idee van kosten en zouden graag een grofweg prijs ontvangen zodat we weten of we hier budget voor hebben. Alvast bedank.

Geleiders van de aluminium schuifpui repareren

Ik heb een grote schuifpui waarvan de geleider op een bepaalt punt inzakt. Ik wil weten of deze te repareren valt.

Achterdeuren vervangen

Na een inbraakpoging wil ik wil mijn 2 achterdeuren inclusief ramen laten vervangen. De deuren zijn 201 x 78 cm. Dubbele openslaande deur.

Voordeur op maat laten maken en monteren

Ik wil een voordeur van Gamma op maat laten maken en door jullie laten monteren. Het gaat om de: Belevenis met mat glas blanke bies vanaf € 820.00. Ook brievenbus, glas en deurknop erin laten zetten. Licht grijs voorbehandeld. Ik wil de deur wit laten verven. Ik ben benieuwd wat dit gaat kosten en op welke termijn het mogelijk is. Mijn afmetingen zijn 201 cm en 92 cm. Inmetern en later de deur inhangen.

Stompe binnendeuren afhangen

Graag willen we weten wat de prijs is voor 4 stompe deuren af te hangen.

Binnendeur inmeten en plaatsen

Ik heb een mooie opdek binnendeur gezien met glas-in-lood. Ik wil die deur graag laten inmeten en na levering laten monteren. Ik weet niet of het glas-in-lood al gemonteerd is, maar zal dat bij de bestelling navragen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boeiboorden met Plastisol laten bekleden

Bekleding van bestaande boeiboorden (58 meter) aan zij- en onderkant plus vervanging van de bekleding van de topgevel. De 3 topgevels zijn nu bekleedt met hout en dit wil ik graag met onderhoudsvrij materiaal (Keralit). Dit betreft ongeveer 30 m2.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Toiletraampje met kozijn moet worden vervangen door kunststof raampje dat kan kiepen. Maat 30 cm breed en 40 cm hoog. Liefst aankomende week, anders pas in juli plaatsen.

Dolle zoldertrap laten repareren

I.v.m. problemen met onze vlizotrap merk Dolle type 4570 wens ik graag een beroep te doen op een monteur om het probleem op te lossen. De scharnieren staan scheef. Ik ben woonachtig in de Belgische grensstreek op 5 km vanaf Nederland.

Buitenmuur openbreken voor groter raamkozijn

Twee kleine ramen moeten verwijderd worden en dat moet 1 groot raam worden ter grootte van een afgeronde garagepoort. Maar de muur is ongeveer 45 cm dik.

Een viertal opdek binnendeuren plaatsen

We hebben 4 opdek binnendeuren gekocht bij Praxis en willen deze door een vakman laten plaatsen. De deuren zijn bestemd voor 3 slaapkamers en 1 douche. Alle materialen zijn inmiddels in ons bezit. We ontvangen graag uw offerte.