Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Venlo of directe omgeving.

438 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Venlo:

Voordeur vermaken

Eiken voordeur met enkel glas dient vermaakt te worden. Deze moet worden ge-upgrade naar HR triple + glas, eventueel nieuwe kozijnen en bovenlicht eveneens met triple + glas. Nieuw hang- en sluitwerk/raamwerk. Het zijn drie glazen panelen van ongeveer 60 x 40 cm.

Vloerbedekking trap plus overloop

Graag laat ik vloerbedekking leggen op de rechte trap plus overloop. De trap heeft 13 traptreden, de overloop is ongeveer 3 m bij 1 m. Er zit bij beiden tapijt op dat eerst weggehaald moet worden (het is in 1 stuk gelegd). Het afvoeren doe ik zelf.

Ramen op de zolder voor meer licht

Wij willen 3 rechthoekige ramen op de zolder realiseren. Het zou gaan om zwarte, kunststof kozijnen. De wens is dat het grote rechthoekige ramen worden met veel lichtinval, het zal waarschijnlijk gaan om de m aten +-60 × 120 cm.

Dakraam vervangen door nieuw kunststof raam

Wij willen ons bestaande oude velux raam ggl606 laten vervangen door een kunststof dakraam, merk onbelangrijk mits goed. Zonwering Hor Evt verduisterend gordijn mits niet te duur Belangrijk is prijs maar ook snelle plaatsing want huidige raam lekt dus als er een lange wachttijd is gaat t over.

Kozijnen en ramen vervangen voor dubbel glas

We wonen in een bovenwoning en zijn aan het overwegen om drie kozijen te vervangen. Het gaat om de twee kozijnen naast elkaar (zie foto) en een kozijn aan de tuinkant. Afmetingen zijn ongeveer 1.6m breed, 2m hoog. Daarnaast hebben wij nu enkel glas, wij willen dubbel glas. We overwegen weer houten kozijnen, maar horen ook graag wat de opties zijn qua materiaal en qua prijzen. Bij voorbaat dank. Het glas en loodwerk vinden wij wel erg mooi dat willen wij graag behouden als het kan.

Traprenovaties

Ik wil graag een traprenovatie laten uitvoeren, voor 2 dichte trappen ongeveer 13 traptredes, allebei de trappen zijn een kwartslag draaiend. Ik wil ze allebei laten renoveren met laminaat, inclusief de stootborden.

Nieuwe voordeur kopen en plaatsen

De huidige deur is lastig te openen met de huissleutel. Tevens is de deur oud. Daarom zou ik graag een offerte willen ontvangen en het plaatsen en kopen van een nieuwe voordeur.

Aluminium ramen en deuren afstellen

Ik heb een huis gekocht en daarvan moeten de ramen allemaal afgesteld worden. Het zijn twee deuren en zes ramen: het zijn kantelramen en gewoon te openen ramen van aluminium.

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zijn voornemens een vaste trap naar de zolder te plaatsen, een deuropening laten maken, een gat openen en het dichtstorten van de bestaande gat. Dit allemaal rond april/mei (uitloop juni) 2019.

Afdak als een carport maken

Ik wil graag een afdak laten maken, vergelijkbaar met een carport. Het gaat om een afdak bevestigd aan 2 muren. Maatvoering is 274 cm breed, 320 cm lang en ongeveer 250 cm hoog. Het werk moet plaatsvinden aan de voorzijde van mijn woning. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen met een afmeting van 267,5 cm hoog x 323 cm breed. Moet een geluidsisolerende wand zijn. Deze wand plaatsen tegen bestaande wand. Begane grond, parkeren voor de deur.

Hordeur in een kunststof schuifpui monteren

Wat zijn de kosten voor het op maat maken en monteren van een hor in een kunststof schuifpui op de begane grond?

Reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen

Entschuldigung, dass ich Ihnen in deutsch schreiben muss, ich lerne zur Zeit noch niederländisch. Wenn Sie wünschen schreiben Sie mir eine Email und ich übersetze auf Englisch. bitte machen Sie mir ein vorläufiges Angebot für 2 Türen und 6 Fenster, die Maße stehen weiter unten. Ich bräuchte allerdings jemanden, der die genauen Maße bis Donnerstag, dem 19. 07 nimmt und danach ein verbindliches Angebot macht, da ich ab Freitag im Urlaub bin. Folgende Türen & Fenster würde ich gerne erneuern: Tür Eingang: Breite: 90 cm, Höhe: 200 cm + 40 cm Lichtdurchlass oberhalb der Tür (240 cm) Gartentür: Breite: 90 cm, Höhe: 200 cm + 40 cm Lichtdurchlass oberhalb der Tür (240 cm) Fenster 1 OG: Breite: 72 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 72 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 40 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 40 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 167 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 70 cm, Höhe: 126 cm Ich hoffe, dass SIe bis zum 19. 07 einen Handwerker zu mir schicken können, damit die Fenster und Türen im Spätsommer eingebaut werden können.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb thuis een oude terrasoverkapping die vernieuwd mag worden. Het gaat om de afmeting van circa 2.75 x 7.50 meter. Materialen graag in overleg.

Kiepstand van ramen repareren

De kiepstand van de kozijnen in de slaapkamer en badkamer werken niet naar behoren. De ramen val uit de sponning als ik deze in de kiepstand wil plaatsen. Graag laat ik dit door de vakman repareren.

Binnentrappen realiseren

Wij zoeken iemand die twee budgetvriendelijke wenteltrappen kan realiseren. Eenmaal een trap voor in de woonkamer (hoogte 2.80 a 3 meter) en een trap naar de zolder (ongeveer 2.40 m hoog).

Tussenwand plaatsen

Graag willen wij een tussenwand laten plaatsen om een slaapkamer te creëren. De muur zal 3.56 meter breed en 2.60 meter hoog moeten gaan worden. De afwerking van de muur, stuken, willen wij graag separaat ontvangen.

Tussenwand plaatsen

Tussen woonkamer en slaapkamer een tussenwand plaatsen. Afmeting is ongeveer 2.50 bij 3.50 meter. Voor meer informatie heb ik een document met gegevens die ik u kan toesturen. Geen voorwerk nodig.

Kelderdeur opnieuw afhangen

Wij willen graag het volgende: De kelderdeur opnieuw afhangen. De draairichting moet aan de andere kant komen. Van een 3-luik raam/deur (waarvan 2 deuren reeds open kunnen) de/het 3e raam/deur ook open kunnen laten draaien. Opties bedenken kan alleen wanneer u dit gezien heeft.

Houten poort plaatsen

Ik moet een poort gemaakt hebben en moet geplaatst worden zie foto . Zelf heb ik een ijzerframe poort die eventueel opnieuw betimmerd moet worden met hout en gemonteerd aan een muur

Deuren voor schuine deel zolder

Graag wil ik deuren voor het schuine deel van de zolder (7 a 8 m²) om bergruimte te creëren.

Blokhut plaatsen en eventueel impregneren

Ik had graag een blokhut (bijv. bouwpakket tuinhuis Iris) geplaatst, medio april. Ook was ik benieuwd of het mogelijk is om deze te impregneren en wat dat allemaal zou kosten. Nog een gedetailleerde vraag: er zijn op twee zijden (links en achter) muren aanwezig. Is het ook mogelijk om (zonder of met bouwpakket) een tuinhuis op maat te plaatsen, gebruik makende van de muren aan de twee zijden? De gewenste maten zijn afhankelijk van mogelijkheden en prijs, in ordegrootte 5-6 m2. De tuin is erg goed toegankelijk.

Deur opmeten, bestellen en ophangen

Ik heb een binnendeurkozijn en daar wil ik graag een deur in. Dus opmeten, deur bestellen eventueel op maat maken en dan afhangen (inclusief deurkruk et cetera). Ik heb geen materialen in huis.

Binnendeuren afhangen

Ik wil 5 binnendeuren laten afhangen. Inclusief monteren van beslag.

Aanbrengen van een schuifdeurwand op zolder

Wij willen een schuifdeurwand (meubelpanelen) met geleiding van merk Storemax aangebracht hebben op zolder onder de kap (onder- en bovenrail). Hierbij komt ook wat timmerwerk voor de afwerking. Totaal 2 x 8 meter van 1,5 meter hoogte. Graag een eerst een uurtarief opgeven plus tijdsindicatie Materiaal gaat eventueel apart.