Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Stein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Stein heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Stein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Stein of directe omgeving.

115 klanten uit Stein bevelen een bij Casius in Stein aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Stein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Stein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Stein:

Grotere uitsparing voor schuifpui plaatsen

In de aanbouw met plat dak moet het raam (dubbelglas) vervangen worden door een schuifpui. Hiervoor zoek ik iemand die de buitendeur op maat kan maken en de latei of balk plaatst. Afvoeren van oude materiaal doe ik zelf.

Vervangen van de buitendeur

Wij willen graag de achterdeur laten vervangen. Er dient een deur met glas en hang- en sluitwerk geleverd te worden en afgehangen. De precieze maat dient door de vakman geleverd te worden.

Overkapping met stormschade repareren

De schrootjes van de overkapping zijn losgelaten. Deze hebben wij gedeeltelijk vastgeschroefd in verband met verdere beschadigingen. Ook het houtwerk onder het plafond zal opnieuw moeten.

Achterdeur vervangen

Ik wil graag onze achterdeur vervangen, maar zou ook graag willen weten wat wij zelf moeten doen. Als ik een deur koop met standaard maten, doet u dan het af vlakken? Of moeten wij dat zelf doen? En wordt het hang en sluit werk ook geleverd en verricht?

Voordeur afhangen

Ik wil mijn voordeur afhangen. Met scharnieren en slot infrezen en bevestigen. De afmetingen van de deur zijn 2.20 meter bij 88 cm breed.

Draai/kiepraam repareren

Ik heb 9 jaar geleden mijn woning laten bouwen door mijn Belgische aannemer Eijssen. Daarbij zijn kunststof kozijnen geplaatst. Deze firma bestaat niet meer, de kozijnen komen van Belisol België. Ongeveer 4 jaar na de plaatsing heb ik problemen gehad met één van de draaikiepramen. De monteur heeft toen een onderdeel eruit gehaald en zou nog terug komen. We hebben al die jaren geen problemen gehad, maar nu kan het raam niet meer kiepen (wel gewoon open, maar dan voel ik dat het mechanisme onder druk komt te staan);het beslag is van klasse 2. Het kozijn is op de verdieping in de slaapkamer. Mogelijk moet het draaikiepbeslag geheel vervangen worden. Ik laat dit graag even beoordelen en ontvang daarna een prijsopgave voor de reparatie.

Bruynzeel Plus kunststof vouwdeur monteren

Ik wil graag een vouwdeur laten plaatsen. Er is een houten kozijn aanwezig maar helaas geen deur. Het gat om een slaapkamer deur (tussen de slaapkamer en de hal). Zou het liefs zo snel mogelijk.

Tuinhuis bekleden met hout

Wij willen graag ons bestaande tuinhuis laten bekleden met hout. Het tuinhuis heeft 2 zijdes van 3.3 x 1.95 meter en een voorzijde inclusief deur van 2.6 meter x 2.2 meter groot.

Schuifdeurenkast repareren

De middelste schuifdeur van een slaapkamerkast is omgevallen en hierbij is het glas en de spaanplaat kapot gegaan. Maat deur is 220 x 84 centimeter. Graag en offerte om de gehele deur te vervangen inclusief glasplaat.

Vaste trap plaatsen naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Wij hebben onlangs de badkamer verplaatst naar een andere ruimte en willen graag de oude badkamer ruimte gebruiken als trappenhalletje. De huidige vlizotrap hangt op een andere plek maar deze mag weg en dan moet het gat netjes worden dicht gemaakt. Het huis heeft houten verdiepingsvloeren.

Houten vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een houten trap van 1ste verdieping naar de zolder. Er zit nu een vlizotrap, maar de nieuwe trap willen we graag op een ander plek. De eerste verdiepingsvloer is van beton en de zoldervloer is van hout.

Niet sluitende kunststof kozijnen repareren

In ons huis zijn veertien kunststof kozijnen geplaatst waarvan het grootste deel draai-kiep. Deze zijn ongeveer tien jaar oud. Bij het openen en sluiten maken ze een knarsend geluid. Hoogstwaarschijnlijk moeten de kozijnen bijgesteld worden. Ook laten sommige kozijnen kou en geluid door.

Dakkoepel opmeten, bestellen en vervangen

We hebben een scheur in onze dakkoepel van de overkapping. We weten niet hoe we dit moeten meten en waar we deze moeten bestellen. Hij zal ook geplaatst moeten worden.

Tuinhuis plaatsen

Ik vroeg mij af of het mogelijk is om via de Gamma montageservice een tuinhuisje te laten plaatsen. Ik zag deze optie namelijk niet op site erbij staan.

Rond zolderraam vervangen

Ik zou graag mijn ronde zolderraampje laten vervangen. Het raampje is rond, 75 cm diameter, een ingemetseld raam. In de gevel, aan de binnenzijde, zit een vierkant frame van hout (ingemetseld), daarin zit een rond kozijn met glas. Er kan/moet van binnenuit gewerkt worden. Kunt u een prijsopgaaf voor het vernieuwen van het frame met zowel enkel als dubbel glas. Of een andere constructie, mogelijk kunststof. Mogelijk kan ik u een foto sturen.

Dakkapel en boeiboorden opnieuw bekleden

De boeiboorden rondom het huis en de dakkapel dienen bekleed te worden. 24*1.5 voldoende ruimte voor een steiger.

Trap voor een loopkruk plaatsen

Maken van een trap van 2.10 meter lang en 0.82 meter breed. De hoogte van trede 1 is 6,2 cm. Trede 2 is 12,4 cm. Trede 3 is 18,6 cm. Ieder trapplateau is dus 70 cm diep en 82 cm breed. Deze afmeting is nodig daar er een loopkruk op geplaatst dient te worden. Het betreft een dichte trap, deze ook graag bekleden met vloerbedekking en de randen afwerken met aluminium lijsten.

Nieuwe elektrische aandrijving op de garagepoort monteren

Een stalen kantel-garagepoort voorzien van een nieuwe elektrische motor. Graag een offerte voor een nieuwe motor en apart een prijs voor een gehele nieuwe garagedeur.

Boeiboord met houtrot vervangen

Vervangen van een stuk houten boeiboord welke verrot is op de naad. Het is een stuk schuin omhoog van ongeveer 30 cm breed, 244 cm lang en 9 mm dik (spits). Aansluitend op dit boeiboord nog een kort horizontaal deel.

Dressoir vermaken

We willen graag een offerte hebben om een bestaande dressoir om te bouwen naar een hangend TV meubel. Werkzaamheden zijn het huidige dressoir door midden te verdelen en zodanig te vermaken dat deze als zwevend kan worden gemonteerd. Hout soort is eiken. Indien interesse is het mogelijk om een foto van het dressoir aan te leveren

Voordeur voor appartementencomplex

Graag ontvang ik een offerte, uit naam van vve, voor een centrale deur voor een appartementencomplex in Stein (LB). Nu is het een kunststof deur waar het slot van kapot gaat. Er zitten 20 appartementen in het complex dus ook zoveel mensen gebruiken deze deur minimaal. Wij ontvangen graag de mogelijkheden en advies om wellicht de gehele deur te vervangen.

Standpijp vernieuwen

De standpijp van de regenpijp is rot. Er zit een groot gat in. Graag vernieuwen van de standpijp.

binnendeur

afhangen

Houten tuinpoort maken

Houten tuinpoort maken. Naar buiten draaiende houten tuinpoort in twee segmenten; totale breedte ca 3,5 meter en hoogte ca.1.80 meter; beslagen met schrootjes en inclusief scharnieren.

Divers timmerwerk

(1) Klemmende deur. Door verwijdering van een afdak komt hier nu regen tegenaan. Deur klemt nu behoorlijk. (2) Houtrot in kozijn, ongeveer 15 cm lang, door slagregen.