Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schinveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schinveld heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schinveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schinveld of directe omgeving.

35 klanten uit Schinveld bevelen een bij Casius in Schinveld aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schinveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, uitbouwen houten schuur met metalen frame, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Schinveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schinveld:

Gips plafond maken

Ik ben op zoek naar iemand die een gips plafonds in een bungalow woning voor mij kan installeren van 130 m2.

Vaste trap naar zolder

Ik zoek een trappenspecialist/aannemer die mijn vlizotrap kan vervangen door een vaste trap naar zolder. Hiervoor dient een gat gemaakt/uitgebreid te worden in het betonnen plafond. Het plafond is 240 cm hoog. Daarnaast wil ik ook graag advies wat betreft de juiste aanpak hiervan.

Ventilatierooster plaatsen

De badkamer is erg vochtig er zit geen ventilatierooster in. De badkamer zit tegen de buitenmuur en heeft een oppervlakte van circa 15 m2.

HEBO draai-/kiepdeur repareren

Mijn draai-/kiepdeur naar het balkon kan niet meer draaien. Het kan alleen gekiept worden. Ik wil graag een offerte van een deskundige die het kan repareren.

Aluminium harmonicadeur laten plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een harmonica deur maren zijn ongeveer 5 meter breed en 230 hoog

Schuifpui gangbaar maken

De aluminium schuifpui gaat nauwelijks nog open en dicht. Het schuifbare gedeelte is 1.50 meter bij 2 meter. Graag laat ik de schuifpui controleren en daar waar mogelijk is repareren.

Gipsplaten en spotjes plaatsen

Er dienen gipsplaten over een bestaand plafond geplaatst te worden met spotlights erin. Het huidige plafond bestaat uit nepbalken en 2 plastic ramen, deze kunnen bedekt worden tenzij het er op een mooie manier in het plafond verwerkt kan worden. Het plafond in de keuken is ongeveer 4 x 6 meter en dient in januari 2016 uitgevoerd te worden.

Trapgat zagen en trap plaatsen

Het zagen van een trapgat in een betonvloer voor een vaste trap naar zolder. Verwijderen betonnen tussenmuur. Tevens plaatsen van de vaste trap.

Dievenklauwen monteren op raam- en deurkozijnen

Ik wil in totaal 5 dievenklauwen laten monteren, 3 op de houten deuren met houten kozijnen en 2 op de houten ramen.

Reparatie van een houten raamkozijn

Raamkozijn is op 3 plaatsen beschadigd omdat de 3 puntssluiting kapot was. Deze moet worden bijgemaakt en nieuwe sluiting erop.

2 nieuwe kozijnen op maat

Graag willen wij twee houten kozijnen op de begane grond vervangen door houten kozijnen opgedeeld in 4 horizontale vlakken. Het gaat hier om 2.70m x 2.00m en 1.50m x 2.00m. Alvast bedankt voor uw reactie.

Bestaande buitendeur vervangen door de ...

Bestaande buitendeur vervangen door de reeds bij Praxis aangekochte nieuwe buitendeur. (Merbau ML 660). Indien mogelijk de nieuwe hardhouten buitendeur wit schilderen. Opm: Deur wordt woensdag 12 aug a.s. afgeleverd.

Het afhangen van een glazen deur in een ...

Het afhangen van een glazen deur in een vurenhouten kozijn. Een deur van 90centimeter breed en twee meter hoog.