Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie met vinyl:

Traprenovatie met vinyl

Ik wil onze beide trappen laten bekleden met vinyl. Het gaat om gesloten trappen met zo'n 13 treden per stuk. Vinyl mag door de vakman geleverd worden.
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie met vinyl uit heel Nederland:

Traprenovatie

Ik wil een traprenovatie doen met CanDo traptrede vinyl van Praxis. De trap heeft 13 treden. De meesten zijn recht en hetzelfde van formaat op ongeveer 5 treden na, dan begint de trap een draai te maken. Graag zou ik willen weten wat deze klus gaat kosten en wat het zou kosten als we 2 trappen lieten doen. De 2e trap heeft 12 treden en draait iets meer dan de eerste trap.

Traprenovatie uitvoeren

Ik wil mijn trap laten renoveren met vinyl en/of overzettreden. Het gaat bij elkaar om 14 treden. Ik zorg zelf voor het materiaal, hoeveel kost het om uit te laten voeren?

Vinyl leggen op trap en vloeren

Open trap met 13 treden renoveren met traprenovatie vinyl van Cando en aluminium trapneusprofielen. Vloeren van 2 Kamers 16 en 10 m2 en 1 overloop van 2.50 m2 leggen met vinyl zijkanten vast met plakstroken. Trap en kamers zijn schoon en materialen zijn aanwezig.

Trap renoveren

Traprenovatie van CanDo. Bestaande uit: 16 treden, 2 x bocht naar rechts. Montage inclusief alle materiaal. Graag vinyl overzettreden in de kleur zilvergrijs eiken met de afmeting: 100 cm x 30 cm.

Traprenovatie met vinyl

De houten traptreden renoveren met vinylstroken enz.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie van PVC/vinyl

Wij willen onze dichte houten trap met 12 treden helemaal kaal maken en voorbereiden, zodat er CanDo vinyl/PVC op kan worden geplaatst inclusief trapneuzen. We willen dit zowel op de treden als op de stootborden en een geschroefde strip. We kopen alle materialen hiervoor zelf bij Praxis. Graag ontvangen wij uw offerte.

Traprenovatie met vinyl

Wij willen vinyl op onze trap laten leggen. De spullen hebben we in huis dus het hoeft alleen gelegd te worden. Er zitten nu halve maantjes op. De trap heeft 13 treden.

Traprenovatie met vinyl

Traprenovatie met vinyl. De trap is helemaal kaal. De treden en stootborden plakken. Het zijn 13 treden. De materialen zijn al in huis.

Traprenovatie van vinyl aanbrengen

Ik wil mijn 13 trede dichte trap met een kwart draai met vinyl laten renoveren.

Traprenovatie

Wanneer kan je onderstaande opdrachten uitvoeren en wat kost dit? 1) Prioriteit: Ik heb een open trap van 26 treden, waarvan de lijm op waterbasis, aan alleen de onderkant afgehaald moet worden. De treden + zijwanden + tralies moeten geschuurd worden. Eventuele oneffenheden moeten weggewerkt worden. Hierna moeten alleen de zijwanden + tralies van de trap geverfd worden. Note: heb tapijt al zelf van de treden gestript. Ook de lijm aan de bovenkant van de treden al zelf verwijderd. 2) Tapijt op de overgang moet ook tegelijkertijd verwijderd worden. Schatting 2 x 3 meter. 3) Bij tevredenheid, na resultaat boven genoemde 2 punten: afhankelijk van de prijs, ook meteen de trappen + overgang voorzien van pvc of vinyl. Voorkeur gaat ook uit, om de traptreden te voorzien van LED verlichting.

Partners

Partners van Casius