Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kast onder een schuin dak maken:

Kast onder een schuin dak maken

Knieschotten onder schuin dak. Afmetingen 390 x 150
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kast onder een schuin dak maken uit heel Nederland:

Klussen in en rondom het huis

Ik wil een aantal klussen in en rondom het huis laten doen door een professionele klusser: - Mijn houten buitenkast op het balkon repareren; het scharnier van de deur is gebroken. - Op buitenkast duivenpinnen plaatsen (deze kast loopt schuin). - Spiegel ophangen, deze was in eerste instantie niet goed gemonteerd (er zitten gaten in muur). - Het dichten van een oude schoorsteen op het dakterras tegen regen en vocht, schoorsteen blijft staan. - Ik heb vlekken op 2 verschillende muren door vochtschade (regen) vanaf het dakterras, deze vochtplekken graag herstellen en mooi maken op professionele wijze Graag een goede, betrouwbare klusser in de week van 12 februari of 26 februari! Koffie staat klaar :)

Zolder isoleren en aftimmeren

Schuin dak van de zolder isoleren (ongeveer 60-65 m2) en aftimmeren/afwerken, waarbij de spanten en gordingen in het zicht blijven. Eventueel ook timmeren van een ruime kast met deuren aan de kopzijde van de zolder, waarin wasmachine en wasdroger kunnen worden geplaatst. De kopse kant is in de breedte 5 meter aan de onderkant. De kast tot een twee meter hoogte maken. De kast graag apart opnemen in de offerte.

Kastenwand timmeren in schuin dak op zolder

Op onze zolder willen wij een slaapkamer maken. Echter door 2 schuine daken kan er geen gewone kast geplaatst worden. Daarom zoeken we hulp bij het maken van een kastenwand. De wand waar de kast moet komen is tussen de twee en drie meter breed. De hoogte afhankelijk van wat mogelijk is. Wellicht 1 kant met hang- en leg mogelijkheid en eventueel bureautje ernaast.

Buitenkast maken voor waterpomp

Ter bescherming voor een waterpomp aan de buitenmuur willen wij graag een houten kast laten maken. Wij willen die kast over de pomp heen zetten. Er hoeft zodoende geen bodem in. Het 'dakje' van de kast moet schuin aflopen en een waterdichte afdeklaag hebben. De binnenafmeting moet zijn: hxlxb: 40 cm x 70 cm x 35 cm. Kunt u de materialen ook leveren? En wanneer zou u dit kunnen uitvoeren?

Bedstee onder schuin dak laten maken

Ik wil graag een bedstede + kast op zolder laten maken.

Inbouwkasten in slaapkamers op zolder maken

In 2 kamers willen we onder het schuine dak inbouwkasten laten maken over de gehele breedte en hoogte. Dak loopt schuin in hoek van circa 50 graden. Zie ook de doorsnede tekening in de pdf. Voor zowel kamer 1 en 2 geldt: - Max hoogte kast 170cm (voorzijde kast) - Min hoogte kast circa 50cm (achterzijde kast, hier zit ook een gording in van 20x7cm) - Beschikbare diepte is circa 83 cm bij hoogte 170 cm Beschikbare breedte kast in kamer 1 is 315 cm Beschikbare breedte kast in kamer 2 is 342 cm Voor de kast komt nog een vloer te liggen met ondervloer hier graag rekening houden met een dikte van 3-4 cm. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor inbouwkasten gegeven deze afmetingen en suggesties voor de indeling. Kunt u ons adviseren over het materiaal? Wat is het prijsverschil tussen verschillende materialen? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

Kast onder schuin zolderdak maken

Ik wil een kast over de gehele wand, op zolder. Schuin dak is van toepassing. Hoor graag van u, wat u nodig heeft en wat de geschatte kosten zijn.

Inbouwkast maken op zolder

Heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons een inbouwkast kan maken op zolder. Wij hebben een schuin dak. De kast komt op de helft van de zolder, waar we niet slapen. Ongeveer 4 meter lengte. Tot een hoogte van circa 2 meter. We hebben zelf al een tekening ervoor gemaakt. Die kan ik mailen.

Kastenwand en kasten in slaapkamer maken

Onze slaapkamer is onder schuin dak. Over een breedte van ongeveer 300 cm zou ik een vierdeurige kasten wand willen maken in landelijk stijl. Zie foto's voor indruk. Deze komen van het internet, om een indruk van de stijl die we in gedachten hebben te geven. De wand zou ongeveer 2 meter hoog (onder een gording) en 300 cm breed moeten worden, met vier deuren in “opklamp stijl”. Achter de wand de kasten (mogen van goedkoop plaat materiaal want buiten zicht) ongeveer 80 cm diep. Een van de vier kasten wordt hangkast en tevens doorgang naar ruimte ACHTER de kast, die ik voor opslag wil gebruiken. Voorwand kast is is ongeveer 2 meter hoog, achter wand ongeveer 1 meter hoog (waar normaal knie schoten zitten). Sorry als niet duidelijk, hier een paar krabbels die het misschien kunnen verhelderen Hout van de voorwand mag redelijk “goedkoop” geen eiken maar ook geen steigerhout, plank breedte dacht ik ongeveer 12 cm? Wordt uiteindelijk wit geschilderd. Hang en sluitwerk zwart ijzer/smeed.

Balkonkast voor CV ketel maken

Het bouwen en plaatsen van een geïsoleerde en waterdichte balkonkast voor onze cv ketel (inclusief opbergruimte). Specificaties: - Afmetingen: Breedte 123 cm Hoogte 166 cm Diepte links 30 cm Diepte rechts 40 cm De nis die wij hebben is aan de rechte kant wat dieper en wij willen graag de gehele ruimte gebruiken, dus zal het heel fijn zijn als de kast iets schuin is (zie foto). - 2 deuren, zijpanelen en achterwand (waar de cv ketel in gemonteerd dient te worden) - dak iets aflopend i.v.m. water - interieur: linkerdeel (opbergruimte) met 3 planken, rechterdeel (cv ketel) : geen planken nodig - materiaal in overleg, onze voorkeur gaat uit naar wit kunststof i.v.m. duurzaamheid (het moet wind- en waterdicht zijn) - kleur wit - planning oplevering week 37

Partners

Partners van Casius