Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kast onder een schuin dak maken:

Kast onder een schuin dak maken

Knieschotten onder schuin dak. Afmetingen 390 x 150
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kast onder een schuin dak maken uit heel Nederland:

Maatwerk kast maken in de slaapkamer

We hebben een slaapkamer met schuin dak. Daar zouden we graag een kledingkast op maat laten maken. Graag ontvangen wij een offerte. Zoals te zien is op de foto's loopt er ook een balk.

Knieschotten en vaste kast op zolder maken

Ik wil graag knieschotten onder het schuine dak en een vaste kast op zolder (ook schuin). Ondergrond is al netjes afgewerkt met gipsplaten. De zolder is 5 meter breed en de knieschotten moeten ongeveer 1 meter hoog worden.

Fix my wardrobe

In welke stijl heb je interesse? Klassiek. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dear sir/madam, I have a technical drawing from the wardrobe which I wish to be made. Also I would like to have an offer for Kast schuin dak. Thank you!

Kast voor washok maken

We hebben een wasruimte op zolder (onder een schuin dak) waar nu een droger en wasmachine in staat. Graag willen we er een meubel op maat omheen maken zodat we een werkblad hebben. Tevens graag een kast ernaast zodat we daar een aantal wasmanden in kwijt kunnen. Totale breedte betreft ongeveer 2.40 meter.

Kast op maat onder een schuin dak maken

Kast op maat onder schuindak, 1 muur, andere kant geen muur

Nieuwe badkamer, toilet en verlaagd plafond maken

Wij hebben een nieuwe woning gekocht in Boskoop. Daar hebben we een aantal dingen die we willen laten doen: - nieuwe badkamer - nieuw toilet beneden - verlaagd plafond met spotjes bij de keuken Badkamer - afmetingen ongeveer 2.08 x 4.28 meter, waarbij aan 1 korte zijde het plafond schuin loopt - douche willen we op dezelfde plek, maar zonder douchebak en met klapdeur, evt met glazen windje om de breedte te overbruggen - toilet en badkamermeubel willen we van plek wisselen, dus er moeten leidingen worden verlegd - we willen een zwevende kast van 150 cm breed met 2 wasbakken, een spiegelkast en een hoge smalle kast - radiator met mogelijkheid om handdoeken aan te hangen - nieuw inbouwbad, zelfde plek - nieuwe tegels grote vierkante zwarte/antraciet tegels op de vloer, rechthoekige grote witte tegels op de muren - plafond spuiten, zitten nu schrootjes op Wij zullen zelf de oude badkamer verwijderen, inclucief de schrootjes. Nieuw toilet beneden, plattegrond beschikbaar - afmetingen 160 x 99 cm, deels schuin plafond boven toilet - nieuw zwevend toilet - nieuwe wasbak - opnieuw tegelen, vloer en muren - opnieuw tegelen Verlaagd plafond, plattegrond beschikbaar - oppervlakte ongeveer 256 x 460 cm

Klussen in en rondom het huis

Ik wil een aantal klussen in en rondom het huis laten doen door een professionele klusser: - Mijn houten buitenkast op het balkon repareren; het scharnier van de deur is gebroken. - Op buitenkast duivenpinnen plaatsen (deze kast loopt schuin). - Spiegel ophangen, deze was in eerste instantie niet goed gemonteerd (er zitten gaten in muur). - Het dichten van een oude schoorsteen op het dakterras tegen regen en vocht, schoorsteen blijft staan. - Ik heb vlekken op 2 verschillende muren door vochtschade (regen) vanaf het dakterras, deze vochtplekken graag herstellen en mooi maken op professionele wijze Graag een goede, betrouwbare klusser in de week van 12 februari of 26 februari! Koffie staat klaar :)

Zolder isoleren en aftimmeren

Schuin dak van de zolder isoleren (ongeveer 60-65 m2) en aftimmeren/afwerken, waarbij de spanten en gordingen in het zicht blijven. Eventueel ook timmeren van een ruime kast met deuren aan de kopzijde van de zolder, waarin wasmachine en wasdroger kunnen worden geplaatst. De kopse kant is in de breedte 5 meter aan de onderkant. De kast tot een twee meter hoogte maken. De kast graag apart opnemen in de offerte.

Kastenwand timmeren in schuin dak op zolder

Op onze zolder willen wij een slaapkamer maken. Echter door 2 schuine daken kan er geen gewone kast geplaatst worden. Daarom zoeken we hulp bij het maken van een kastenwand. De wand waar de kast moet komen is tussen de twee en drie meter breed. De hoogte afhankelijk van wat mogelijk is. Wellicht 1 kant met hang- en leg mogelijkheid en eventueel bureautje ernaast.

Buitenkast maken voor waterpomp

Ter bescherming voor een waterpomp aan de buitenmuur willen wij graag een houten kast laten maken. Wij willen die kast over de pomp heen zetten. Er hoeft zodoende geen bodem in. Het 'dakje' van de kast moet schuin aflopen en een waterdichte afdeklaag hebben. De binnenafmeting moet zijn: hxlxb: 40 cm x 70 cm x 35 cm. Kunt u de materialen ook leveren? En wanneer zou u dit kunnen uitvoeren?

Partners

Partners van Casius