Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Roermond of directe omgeving.

414 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, schuurdeur zonder glas vervangen, gehele achterpui vervangen, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen, dakraam verplaatsen en vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Roermond:

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op de zolderverdieping. De maten zijn nog niet echt bepaald, we willen een doorsnee, relatief goedkope maat dus dit is nader te bepalen.

Het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het plaatsen van 5 enkele deuren, 1 dubbele deur en een kozijn inclusief raam. Het moeten houten kozijnen en deuren worden. Momenteel zijn dit loze gaten, want het is allemaal nieuwbouw.

Kleine dakkapel vervangen door een Velux dakraam

Dakkapel van +/- 1 meter breed verwijderen en een groot Velux dakraam plaatsen.

Buitendeur vervangen in de garage

De loopdeur van de garage (van tuin naar garage, niet in elektrische garagepoort), is van oud rot hout en gescheurd glas. Deze heeft geen standaard maat daardoor lastig passende deur te vinden. Ik had hier graag een betaalbare en passende oplossing voor.

Zolderdakraam vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn zolder dakraam (plastic, oud,lelijk en dun) kan vervangen. De wens is een standaard dakraam van kunststof, bv van Velux. 60x60 cm.

Vlonder laten aanleggen op helling

Wij willen een zwevend terras op een helling. Totale oppervlakte . 5.60 x 4.30. Hoogte verschil 1.80 cm.

Slot vervangen van voordeur

Ik wil een nieuw deurslot in de voordeur plaatsen. Kan ik enkel de cilinder vervangen, of moet het hele slot vervangen worden?

Dakraam plaatsen en dakconstructie aanpassen

Het gaat om het verwijderen van een gording en het plaatsen van 2 ravelingen en het plaatsen van een dakraam van Velux. De maat van het dakraam is 114 x 118 cm. De afwerking aan de binnenzijde zal ik zelf verzorgen.

Vlizotrap naar zolder herstellen of vervangen

Wij willen de vlizotrap laten repareren. Het ijzerwerk is versleten. De trap heeft ongeveer 15 treden denk ik.

Plafond verlagen

Momenteel hebben wij een houten balk plafond in de woonkamer en keuken. Dit plafond willen we verlagen en strak maken door middel van gipsplaten zodat het een strak geheel is. Het plafond is ongeveer 35-40 m2. Ik wil geen spotjes in het plafond maar het mag eventueel wel in de offerte.

Traprenovatie met vinyl

Ik wil onze beide trappen laten bekleden met vinyl. Het gaat om gesloten trappen met zo'n 13 treden per stuk. Vinyl mag door de vakman geleverd worden.

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.

Tuinhuis plaatsen

Ik wil u vragen wat het kost een tuinhuis te plaatsen. Ik denk dat de afmeting 275 x 300 cm. Is met 1 deur met slot en 1 raam.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 14 treden licht stralen

Dakraam vervangen

Ik wil graag mijn Velux dakraam laten vervangen voor een nieuw dakraam. Het gaat om een oud model GGL606 114 x 118 cm.

Binnendeur met staallook plaatsen

Graag uw offerte voor identieke glazen, moderne zwarte staallook binnendeur als in de landelijke villa met modern interieur tussen eetkamer en zithoek. Daarbij graag dezelfde handgreep maar met deurafmeting van 237 cm hoogte x 160 cm breedte en pivoterend. Indien u nog bijkomende vragen heeft mag u mij steeds contacteren.

Reparatie aluminium balkon balustrade

Paneel van de balkon balustrade met draadglas en aluminiumomlijsting is los gewaaid bij de storm. Verbindingen verbroken, omgebogen, paneel is intact.

Trap naar zolder laten plaatsen

In maart 2018 kunnen wij terecht in ons nieuw koophuis. Wij willen hierbij graag een vaste zoldertrap laten aanleggen (houten vloer) graag willen wij dit laten inmeten bezorgen en plaatsen, wat zijn ongeveer de kosten? Ik hoor graag van u.

Dorpel vervangen bij voordeur

Graag wil ik de dorpel bij de voordeur laten vervangen.

Badkamerdeur plaatsen

Wij willen graag een nieuwe badkamer deur laten opmeten, scharnieren laten infrezen en de reeds door ons gekochte deurklink inclusief sluitslot erop laten zetten. Dus de deur kopen bij Gamma, scharnieren kopen plus infrezen en afhangen van de deur. De deur moet tevens ingekort worden, circa 12 centimeter. De deur moet ongeveer 2 meter bij 85 centimeter worden maar dit is een schatting.

Nieuwe voordeur afhangen

Ik heb een nieuwe buitendeur gekocht, een voordeur van het merk Weekamp. Deze deur wordt over ongeveer 10 dagen bij mij afgeleverd. Ik wil de deur graag laten afhangen, inclusief een driepuntssluiting en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Louvreluiken leveren en plaatsen

Ik heb een pand waar aan 1 zijde louvreluiken op de buiengevel zitten. Aan de andere zijde hebben die er nooit gezeten. Ik wil daarvoor graag een prijsopgave voor de levering en montage van 2 louvreluiken van 215 x 53 cm naar bestaand model.

Bed van hout laten repareren

Het houden bed van mijn moeder is stuk gegaan. Het frame van een zijde is afgebroken waardoor het lattenbodem nu tot de grond ingezakt is. Graag zou ik een offerte voor de reparatie hiervoor willen ontvangen. Ik hoor het graag van u.

Vaste trap naar de zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. Ik heb nu een vlizotrap.

Deuren monteren

Wij willen graag 2 deuren veranderen en vervangen in ons huis. De wc deur en de badkamer deur. De wc deur is eigenlijk een kwestie van oude eruit, nieuwe op maat maken en erin. De badkamerdeur is iets gecompliceerder. Deze draait nu naar binnen, maar willen we graag andersom hebben, dus naar buiten draaiend. In allebei willen we een nieuwe deur.