Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Roermond of directe omgeving.

401 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, zoldervliering bouwen, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, fundering leggen garage, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Roermond:

Traprenovatie met vinyl

Ik wil onze beide trappen laten bekleden met vinyl. Het gaat om gesloten trappen met zo'n 13 treden per stuk. Vinyl mag door de vakman geleverd worden.

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.

Tuinhuis plaatsen

Ik wil u vragen wat het kost een tuinhuis te plaatsen. Ik denk dat de afmeting 275 x 300 cm. Is met 1 deur met slot en 1 raam.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 14 treden licht stralen

Dakraam vervangen

Ik wil graag mijn Velux dakraam laten vervangen voor een nieuw dakraam. Het gaat om een oud model GGL606 114 x 118 cm.

Binnendeur met staallook plaatsen

Graag uw offerte voor identieke glazen, moderne zwarte staallook binnendeur als in de landelijke villa met modern interieur tussen eetkamer en zithoek. Daarbij graag dezelfde handgreep maar met deurafmeting van 237 cm hoogte x 160 cm breedte en pivoterend. Indien u nog bijkomende vragen heeft mag u mij steeds contacteren.

Reparatie aluminium balkon balustrade

Paneel van de balkon balustrade met draadglas en aluminiumomlijsting is los gewaaid bij de storm. Verbindingen verbroken, omgebogen, paneel is intact.

Trap naar zolder laten plaatsen

In maart 2018 kunnen wij terecht in ons nieuw koophuis. Wij willen hierbij graag een vaste zoldertrap laten aanleggen (houten vloer) graag willen wij dit laten inmeten bezorgen en plaatsen, wat zijn ongeveer de kosten? Ik hoor graag van u.

Dorpel vervangen bij voordeur

Graag wil ik de dorpel bij de voordeur laten vervangen.

Badkamerdeur plaatsen

Wij willen graag een nieuwe badkamer deur laten opmeten, scharnieren laten infrezen en de reeds door ons gekochte deurklink inclusief sluitslot erop laten zetten. Dus de deur kopen bij Gamma, scharnieren kopen plus infrezen en afhangen van de deur. De deur moet tevens ingekort worden, circa 12 centimeter. De deur moet ongeveer 2 meter bij 85 centimeter worden maar dit is een schatting.

Nieuwe voordeur afhangen

Ik heb een nieuwe buitendeur gekocht, een voordeur van het merk Weekamp. Deze deur wordt over ongeveer 10 dagen bij mij afgeleverd. Ik wil de deur graag laten afhangen, inclusief een driepuntssluiting en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Louvreluiken leveren en plaatsen

Ik heb een pand waar aan 1 zijde louvreluiken op de buiengevel zitten. Aan de andere zijde hebben die er nooit gezeten. Ik wil daarvoor graag een prijsopgave voor de levering en montage van 2 louvreluiken van 215 x 53 cm naar bestaand model.

Bed van hout laten repareren

Het houden bed van mijn moeder is stuk gegaan. Het frame van een zijde is afgebroken waardoor het lattenbodem nu tot de grond ingezakt is. Graag zou ik een offerte voor de reparatie hiervoor willen ontvangen. Ik hoor het graag van u.

Vaste trap naar de zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. Ik heb nu een vlizotrap.

Deuren monteren

Wij willen graag 2 deuren veranderen en vervangen in ons huis. De wc deur en de badkamer deur. De wc deur is eigenlijk een kwestie van oude eruit, nieuwe op maat maken en erin. De badkamerdeur is iets gecompliceerder. Deze draait nu naar binnen, maar willen we graag andersom hebben, dus naar buiten draaiend. In allebei willen we een nieuwe deur.

Gleuven in traptreden frezen en anti-slipstrips plaatsen

Voor twee trappen, in totaal 38 treden, wil ik graag een offerte voor het infrezen van de traptreden en het plaatsen van zwarte antislip-strips.

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Momenteel heb ik een vlizotrap, die ik graag zou willen vervangen door een vaste trap naar zolder. Het dek is van beton. Graag zou ik hier meer informatie over krijgen.

Trap vervangen

Ik wil de huidige rechte trap naar de zolder laten vervangen door een trap met een kwart draai. Wij vinden de huidige rechte trap te steil. De huidige trap is open en de treden liggen op een stalen frame.

Taatsdeuren plaatsen

De deur heeft waarschijnlijk de afmeting van 4mtr hoog en 3 mrt breed.

Taatsdeuren monteren

Hoogte 4 mrt breedte 3 mtr (sorry verkeerd email adres)

Voordeur inkorten en nieuwe dorpel plaatsen

Er is een nieuwe cementdekvloer met daarboven tegelvloer geplaatst maar deze valt hoger uit dan verwacht. Daardoor moet de houten voordeur met een hoogte van 201,5 cm aan de bovenkant met 2,5 centimeter worden ingekort. Er moet een nieuwe dorpel worden geplaatst die 2,5 centimeter hoger is dan de huidige dorpel. De ingekorte deur moet opnieuw ingehangen worden.

Meerpuntsluiting in de voordeur aanbrengen

Ik wil graag een meerpuntsluiting laten frezen en plaatsen in mijn voordeur.

Overzettreden op maat maken en monteren

Het betreft een offerteaanvraag voor het op maat maken en plaatsen van overzettreden. Het betreft een dichte trap met 2 bochten en 12 treden.

Dubbele houten tuindeuren maken

We zoeken een bedrijf dat op korte termijn 2 houten tuindeuren kan maken. 2 originele tuindeuren zitten nog in de garage. Ze moeten exact hetzelfde zijn qua grootte aangezien we het originele kozijn willen laten zitten. Dus alleen de deuren vervangen. Hoe ze er precies uitkomen te zien kunnen we bespreken. Het moet op korte termijn en een scherpe prijs zijn. Ik kan een een afbeelding meesturen van de oude deuren. Dus eigenlijk moet er gewoon een kopie van de 2 deuren gemaakt worden, de oude eruit en de nieuwe erin. De maten zijn als volgt: twee deuren (dus zonder het kozijn) die ook alle twee open kunnen en plaatsen in het bestaande kozijn. Elke deur is 1,07 meter breed, 1,98 meter hoog en 4 cm dik. De raamafmeting is 75 cm breed en 90 cm hoog. We willen in de linkerdeur een draai kiep raam om te luchten. De deuren mogen van een goedkopere houtsoort gemaakt worden (wel geschikt als buitendeur), en in grijze grondlak. Deur moet wel stevig worden. Ze liggen overigens uit de regen en wind onder een schuine dakoverstek.

Vurenhouten trap renoveren

Het betreft een recht-toe-recht-aan vurenhouten trap. Vakman gezocht voor de montage van 14 overzettreden (eik, 100x30 cm) en 14 stootboorden (laminaat wit). De werkzaamheden zijn: het op maat zagen en lijmen. De zijkant van de trap wordt vooraf gelakt. En het kitten van kieren.