Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Posterholt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Posterholt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Posterholt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Posterholt of directe omgeving.

12 klanten uit Posterholt bevelen een bij Casius in Posterholt aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Posterholt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Posterholt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Posterholt:

Een vlizotrap monteren in een garage en het benodigde gat groter maken

Ik zoek een trappenspecialist die een vlizotrap kan monteren in mijn garage. De trap moet in een bestaand gat van een luik komen, maar moet iets groter gemaakt worden. Dit is een houten vloer. De trap is nog niet aangekocht.

Traprenovatie

Graag zou ik willen informeren naar de mogelijkheid een trap renovatie te laten uitvoeren door een klusjesman. Het gaat om een gesloten trap met 2 kwartslagen en 13 tredes.

Trap laten renoveren

Ik wil een trap laten overleggen

Driepuntssluiting op achterdeur aanbrengen

Graag wil ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanbrengen van een driespunt sluiting op mijn hardhouten achterdeur.

Nieuwe tuindeuren plaatsen en afwerken

Oude raam verwijderen, radiator verplaatsen, muur onder bestaande raam wegkappen, rolluik verwijderen en een bestaande deur dichtmetselen, stucen en gedeeltelijk betegelen.

Schoenenkast maken in de berging

Ik wil graag een schoenenkast in onze berging laten maken. De afmeting is circa 260 cm hoog, 120 cm breed en 35 cm diep. Het binnenwerk dient te bestaan uit legplanken die ik zelf kan verstellen. Twee deuren boven en twee beneden, alle vier met greep.

Taatsdeur in een nieuwbouw woning plaatsen

De precieze grootte weet ik nog niet. We gaan een nieuwbouwhuis bouwen en we zijn op zoek naar een mooie deur die wel betaalbaar is. Een deur met een vlakverdeling, met en vlakverdeling in staal, maar zonder kozijn. Wat kunt u aanbieden en wat zou het kosten?

Nieuwe trapleuning en een balustrade voor de overloop

Ik had graag een nieuwe trapleuning en een balustrade voor de overloop. Tevens zou de trap afgeschuurd en weer op nieuw gelakt moeten worden

Verlaagd plafond van gipsplaten

Ik wil graag een verlaagd plafond in mijn woonkamer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2.

Velux of Fakro dakraam laten plaatsen

We need to make one new wooden (blank lak) dakraam - 66x98 - (Velux or Fakro) with complete montage including 10 years of warranty for work and reiskosten. Can you make some offer for us please?

Salonkast korter maken

Prachtige noten salonkast 3 breed en ik wil hem laten versmallen. Had graag de kast naar 2m breed gemaakt.

Het maken van een terrasoverkapping, van ...

Het maken van een terrasoverkapping, van hout, het mag een platdak zijn. Of hellend met zg. dakpanplaten. Of een combinatie met bv een lichtstraat of licht koepel. Het is niet de bedoeling om een volledige overkaping te hebben met polycarbonaatplaten. De breedte is ong 8meter en 2,5 meter diep