Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Munstergeleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Munstergeleen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Munstergeleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Munstergeleen of directe omgeving.

40 klanten uit Munstergeleen bevelen een bij Casius in Munstergeleen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Munstergeleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken, garage na stormschade vervangen/ herstellen, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Munstergeleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Munstergeleen:

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Wij hebben een huis gekocht en willen graag de garagedeur vervangen door een pui met een deur en bovenlicht. De deur moet naar buiten toe open gaan en mag alleen van binnenuit geopend kunnen worden. (Dus alleen een deurklink met slot aan de binnenkant) In de deur alleen melkglas aan de bovenzijde en de rest van de pui panelen met aan de bovenkant een smal raam (bovenlicht met melkglas) dat open kan om te luchten. (alleen kantelen)

Lichtschacht afdekken met glas

In de kelder was een koekoek (lichtschacht). Deze is dichtgemaakt (gemetseld en volgegooid), maar we willen die weer geopend hebben en vooral daarna ipv een rooster bovenop een vast glas erop (met ventilatie). Hiervoor zal dus in een soort frame gemaakt moeten worden.. In de kelder blijft de opening dan open. Zie foto voor idee.

Houten trap

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zwevende houten trap tussen begane grond woonkamer en aan te leggen vide. Hoogte 250-260 cm.

Velux dakramen vervangen

Ik wil graag 2 Velux dakramen laten vervangen, zie bijgevoegde foto. Het houtwerk is rot en in principe moeten alleen de dakramen vervangen worden en niet het gehele frame, een specialist kan dit het beste bepalen of alles direct vervangen moet worden of alleen de ramen. Graag willen wij dan ook direct verduistergordijnen laten monteren + horren voor beide ramen.

Boeiboord en geveldelen vervangen

Ik wil graag 54 meter boeibord vervangen en eventueel 15 vierkante meter geveldelen. Het is nu allemaal hout, ik wil hier graag trespa voor terug.

Deuren aanbrengen bij schuine kant van de zolder

Ik wil op zolder schuifdeurtjes om het uiteinde van het schuine dak mooi af te werken, zodat ik hierachter nog spullen kan opslaan. Het betreft ongeveer 10 strekkende meter, hoogte ongeveer 1 meter.

Vurenhouten open trap plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een vurenhouten open trap met 2 kwarten. Ook zal er een nieuw trapgat gezaagd dienen te worden in het betonnen dek. De oude trap zal ik zelf verwijderen en het oude trap gat zelf dichten.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur van aluminium met glas laten plaatsen tussen mijn woonkamer en de keuken. Mijn voorkeur gaat uit naar een afmeting van 2 meter breed bij 2.45 meter hoog. Ik ontvang hiervoor graag advies en een prijsindicatie.

Boeibord van aanbouw vervangen

Ik wil graag ons boeiboord van de aanbouw vervangen: lengte 9.50 m. en 0.40 m. hoogte met 1 hoek erin.

3-puntsluiting in de voordeur vervangen

Ik wil graag de 3-puntsluiting van een voordeur laten vervangen, de huidige is defect. De huidige deur blijft behouden.

Vaste zoldertrap laten plaatsen

Ik wil graag een vaste zoldertrap laten plaatsen. Het gaat om een open trap van vuren hout. Twee keer kwart en inclusief het maken van het trapgat in de houten vloer.

Vaste trap naar zolder maken en plaatsen

Wij willen een offerte en wat informatie over het maken van een vaste trap naar de zolderverdieping. Er zit momenteel een vlizotrap. Nieuwe trap moet ook geleverd worden.