Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap dichtmaken en bekleden:

Trap dichtmaken en bekleden

Wij hebben op dit moment een open trap maar willen hem graag dicht laten zetten en vervolgens met tapijt bekleden. Wij vroegen ons af hoeveel het kost om een open trap dicht te zetten.
Onze klant uit Molenhoek (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap dichtmaken en bekleden uit heel Nederland:

Ruimte onder de trap dichtmaken

Ik wil het stuk onder de trap dicht maken. Met deur en een kunststof kozijn erin zodat de nutteloze ruimte wordt benut. Het gaat om een stuk van maximaal 2 meter breedte.

Open trap dichtmaken

Wij zouden graag onze open trap dicht willen laten maken. Het betreft een trap met 12 treden van de eerste verdieping naar de zolderverdieping. Graag zouden we hier een offerte van ontvangen.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil graag een open trap dicht laten maken en vervolgens een trapkast eronder, waarbij onder het laatste gedeelte een deurtje moet komen en onder het hoge gedeelte een kast op wieltjes welke je uit kan trekken .

Vaste trap naar zolder plaatsen

Heer/mevr. , Momenteel hebben we een zolder met vlizotrap (trapgat midden op overloop) Mogelijk willen we onze zolder gaan ombouwen als extra kamer, maar daar is wat werk voor nodig. Niet alleen qua trap, maar ook qua dakopbouw. We willen in dat geval dus het trapgat verplaatsen (en oude dus constructief goed dichtmaken) en een vaste trap realiseren. Vloer/plafond is hout. Trap zou recht worden (in einde van overloop) met afmetingen: H (vloer tot vloer) 260cm B 98cm 12 treden 17cm diep Dan houden we 70cm over voor muur van buren om draai om trapgat te kunnen maken. We hebben geen idee van kosten en zouden graag een grofweg prijs ontvangen zodat we weten of we hier budget voor hebben. Alvast bedank.

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat dichtmaken

Gat zagen in betonnen vloer ter behoeve van vaste trap zolder en afdichten van de oude gat. Afmetingen : 220 cm x 90 x 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.

Trapgat dichtmaken en creëren nieuw trapgat

Ik wil het trapgat zoals op de bijgevoegde foto's laten dichtmaken en de huidige trap laten verwijderen. Dit trapgat is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter. Daarnaast wil ik een nieuw trapgat laten maken op de plek zoals weergeven op foto 3. Dit zal een stuk compacter worden namelijk ongeveer 1 bij 1 meter. Hiervoor zal hoogstwaarschijnlijk in beton gezaagd of geboord moeten worden. Hier zal een compacte trap geplaatst moeten worden vanwege de beperkte ruimte en de bereikbaarheid van de CV. Wellicht moet dit een vlizo trap worden, mits comfortabel. Uiterlijk 17 november moeten de werkzaamheden gereed zijn in verband met bewoning.

Open trap dichtmaken

Ik heb een open trap, houten treden die ik dicht wil laten maken in de zin dat er stootborden geplaatst moeten worden. De trap heeft 13 treden en draait 180 graden. De trap wordt daarna met tapijt bekleed. De werkplek is goed bereikbaar. De hoogte van de trap is ongeveer 2,30 meter.

Spiltrap dichtmaken en trapkast maken

Wij hebben een open spiltrap van de begane grond naar de 1e verdieping en willen die dicht laten maken met stootborden. De ruimte onder de trap willen wij gaan benutten als bergruimte ofwel trapkast. Er moet een wand en een kozijn met deur worden geplaatst. We laten de klus hier graag inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Wij willen graag onze open trap beneden laten dichtmaken om daaronder een provisiekast te laten maken. Materialen laten leveren door timmerman.

Open trap renoveren en dichtmaken

We zoeken iemand die een traprenovatie kan uitvoeren op een open trap, en hier een trapkast onder wil maken (en dus de trap kan dichten). Momenteel is het tapijt, dit willen we in de toekomst niet. Het bevat geen moeilijke hoeken. In de trap zit twee keer een kwart draai.

Partners

Partners van Casius