Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeiboorden uitbouw vervangen:

Boeiboorden uitbouw vervangen

De boeiboord van onze uitbouw moet vervangen worden. de voorkant is 5 meter breed en de zijkant 2 x 3 meter. Er is makkelijk bij te komen, het is op de begane grond. Er hoeft niets afgevoerd te worden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden uitbouw vervangen uit heel Nederland:

Plat dak van dakisolatie voorzien

De gegevens over het te isoleren dak zijn: - 30 m2 plat dak - Dak bevat dakleer van +/-20 a 30 jaar oud (nog lekvrij), geplaatst op constructief gedateerde, maar goed dragende multiplex dakbeplating. Binnenzijde dak is afgetimmerd met plafond. - Jaren '30 recent gerenoveerde tussenwoning. Aan een zijde bij buren is reeds isolatie aangebracht, andere zijde niet. Hoogteverschil van isolatie met buren is niet relevant. - op 6 meter hoogte direct vanaf stoep met ladder te bereiken. - Geen loopafstand vanaf wagen tot daklocatie. - Dak bevat dakkoepel die losgeschroefd kan worden en verhoogd teruggeplaatst kan worden. - Er moet aangesloten worden op 1 cv-ketel schoorsteenpijp en een gemetselde schoorsteen. - Er moet geïsoleerd worden conform huidige eisen bouwbesluit, tenzij dit praktisch niet uitvoerbaar. Materiaal apart offreren. - Boeiboorden moeten mee omhoog gebracht en vervangen te worden. Arbeid en materiaal apart offreren. - Aan voorzijde (4 strekkende meter) steekt dak +/- 40 cm uit gevel en ligt er af. Reconstructie apart offreren. - Water afvoer is alleen aan achterzijde van woning mogelijk. Voorzieningen zijn reeds aanwezig in bestaande dak. Tevens is er een dak van een uitbouw aan de achterzijde met de volgende gegevens: - 5 m2 op 3 meter hoogte. Door woning vanuit tuin bereikbaar. - Bevat een goed plat dak voorzien van +/- 15 jaar oud dakleer. Dient geïsoleerd conform huidige eisen bouwbesluit indien praktisch uitvoerbaar. - Aan 1 zijde, 3 strekkende meter, aansluiting op opbouw van buren. Kan onder rabatbeschot weggewerkt worden. Voorzieningen reeds getroffen. - Aan 1 zijde, 2 strekkende meter, aansluiting op achtergevel eigen woning. - Gevel wordt door eigenaar voorzien van isolatiebeplating. In overleg dient aansluiting voorzien te worden. - Huidige boeiboorden zijn goed, 2 zijdes totaal 5 strekken

Boeiboorden vernieuwen

Het verwijderen van bestaande (verrotte) boegborden aan huis, 4 stuks, en vernieuwen met witte nieuwe van Trespa, semi kunststof, 2 maal ~ 2 meter x 35 cm aan badkamer achterzijde huis 1e etage, met aanpassing aan regenpijp 1 maal ~ 2 meter x 35 cm aan muur met buren op 1e etage op balkon. 1 maal ~ 4,2 meter x 35 cm aan buren uitbouw in achtertuin, met aan passing aan huisprofiel

Plat dak renoveren en isoleren

* Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of roofing, EPDM. * Wat is de oppervlakte van uw dak? 32 m2. * Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een 2 onder 1 kap huis uit 1932. Het gaat om de uitbouw aan de achterkant. Er is nu geen isolatie aanwezig. Er zit 1 dakkoepel in van circa 1 x 1 meter. Hoe zit het met de bestaande boeiboorden?. Als er isolatie op het dak komt. moeten die ook worden vervangen of is daar een standaard oplossing voor?

Boeiboorden door kunststof boorden vervangen

Rondom de uitbouw op de begane grond moet het boeiboord vervangen worden. In totaal circa 16 meter. 4 meter met een breedte van 10/15 cm 12 meter met een breedte van 30 cm.

Twee boeiboorden laten vervangen

Ik wil graag twee boeidelen laten vervangen door twee nieuwe, kwalitatief goede, gegronde multiplex boeidelen met een dikte van van 18 mm (aflakken doe ik zelf). De afmetingen van de boeidelen bedragen respectievelijk 4.70 meter en 3.30 meter. De boeidelen moeten geplaatst/bevestigd worden tegen een platte uitbouw en garage, onder een roestvrij stalen rand. De verwijderde boeidelen moeten worden afgevoerd.

Boeiboorden bekleden met Trespa

Ik wil het overstek van de zijgevel van het huis bekleden met Trespa kleur wit ral 9010. Er zit een uitbouw met puntdak onder de zijgevel, waardoor er een rolsteiger of een hoogwerker gebruikt moet worden.

Boeiboorden laten vervangen

Voor- en achtergevel en over de lengte van het huis aan 1 zijde met de boeiboorden vervangen worden. Alles in de kleur: RAL9010. Totaal lengte is 20 m1. 20 cm. hoog boeiboord vervangen door trespa van 12 mm. dikte. Daarnaast houten gevelplaten bij de ramen in de voor- en achtergevel vervangen door trespa 12 mm. 4 x 1,5m2 en 2 x 0,5m2. Ik wil graag kunnen kiezen dus verschil tussen tussen duurzaam hout en trespa. Daarnaast tussen alleen boeiboorden of met geveldelen. Het gebruik van een steiger is vanwege een glazen uitbouw aan de achterzijde wenselijk cq. noodzakelijk.

Boeiboorden op de uitbouw vervangen

Ik wil bij mijn uitbouw over één lengte van 10 meter mijn boeiboorden vervangen. Deze zijn rot. Er mag weer gewoon hout tegenaan gezet worden. Het gaat om een uitbouw met een plat dak.

Grote veranda of uitbouw plus een carport laten bouwen

Veranda 6x3: Graag ontvangen wij een offerte voor een veranda met platdak. Het dak zal +/- 2, 80 mtr hoog worden, dit is hoger dan de aanbouw van de buren. Aan de andere kant moet een muur gemetseld worden van 3 mtr. , het bestaande muurtje dient gesloopt en afgevoerd te worden. Het dak moet geschikt zijn als dak voor een eventueel in de toekomst te realiseren uitbouw. (Doorbraak gevel keuken) De gevel bestaat voornamelijk uit hout, misschien is het mogelijk om in de gevel boven het kozijn een stalen balk te bevestigen, hier kunnen dan de balken van het dak in bevestigd worden. En met het oog op een eventuele doorbraak. Het dak moet beloopbaar zijn voor werkzaamheden op de 1ste verdieping. Dak-isolatie aan de bovenkant met pir platen en kunststof dakbedekking. Ook moet hwa worden aangesloten. Boeiboorden van trespa. Graag een dak met vrije overspanning. Carport 4x3 Dak van carport vervangen en vergroten. Aan de voorkant moeten 2 staanders komen. Het dak moet in dezelfde stijl worden als het dak van de schuur. Kunststof of bitumen dakbedekking. Boeiboorden trespa. Nieuwe regenpijp voor schuur en carport. Het dak is nu 3x2, 80 mtr. , dit wordt 3x4 mtr. Graag ontvangen wij een min en max prijs voor deze 2 klussen op basis van de omschrijving. Wij ontvangen graag reacties van vakmensen met aantoonbare ervaring met vergelijkbare klussen.

Boeiboorden vervangen

Graag wil ik de huidige houten boeiboorden vervangen voor kunststof boeiboorden. De boeiboorden zitten op ongeveer 6 meter hoogte. Het betreft een hoekwoning waarvan de voorkant (straatkant) en zijkant met een rolsteiger goed bereikbaar zijn. De achterkant is gedeeltelijk bereikbaar via een uitbouw en gedeeltelijk via steiger in de tuin. Totale lengte die het bestrijkt is 6m breed voor en achter (2x 6 meter) en 9 meter aan de zijkant. Huidige boeiboord is een simpele overstek op een jaren 30 woning, zie bijgevoegde foto.