Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor oude dakraam vervangen:

Oude dakraam vervangen

Ik wil graag mijn dakraam laten vervangen. De afmetingen weet ik niet, ik wil graag een prijsopgave voor iemand die het raam even komt meten en een raam van hetzelfde maat kan vervangen. Graag zou ik hiervoor een offerte willen opvragen.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude dakraam vervangen uit heel Nederland:

Vervangen oude dakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die onze oude Ubbink 40 bij 55 cm dakraam kan vervangen door een nieuwe kunststof dakraam van 55 bij 78 cm. Het gaat om een raam wat in een schuin pannendak geplaatst moet worden. Het oude raam dient verwijderd en afgevoerd moet worden.

4 pans dakraam vervangen

Graag zou ik 2 oude plexiglas dakramen vervangen voor 2 nieuwe dubbelglas ramen van het merk Fakro of Ubbink. De offerte graag inclusief levering en montage en afvoer oude dakramen. Het gaat om 4-pans dakramen van 50 x 62 cm. Via de buitenkant en via het huis zijn de ramen gemakkelijk te bereiken.

Dakrenovatie

Vervangen dakbeschot, aanbrengen isolatie, verwijderen dakpannen, plaatsen nieuwe, alles aansluiten op bestaande dakgoten en windveren, vervangen loodslabbe schoorsteen, en aansluiting ander dak en plaatsen Velux dakraam. Schatting ruim 110-125 m2.

Plat dak isoleren

Wij willen ons dak in zijn geheel isoleren. Het dak is ongeveer 50 m2, inclusief een schoorsteen en een dakraam. De dakbedekking zit er al een tijd op en moet volgens ons vervangen worden, dat willen we gelijk goed aanpakken door het dak dan ook gelijk te isoleren (het dak is nu nog niet geïsoleerd). De dakrand moet dan ook verhoogd worden en de regenwaterafvoer moet op een goede manier worden aangesloten.

Zolder dakraam vervangen

Wij willen het zolderraam vervangen. De afmeting is 55 x 78 cm. Graag al het materiaal opnemen in de offerte.

Vervangen dakraam en nieuwe goten

Vervangen van een dakraam Velux GGL U08 inclusief goten zetten.

Systeem plafond vervangen voor vast plafond in aanbouw

Ik wil een schuin plafond (35 m2) met ingebouwd dakraam in aanbouw laten vervangen voor een vast plafond met gyproc.

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen van ongeveer 3 m2. Het is een standaard Velux dakraam. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het raam.

Dakdoorvoer maken met afvoerpan en gevelnokvorstpan vervangen

Bij de zolderverdieping een dakdoorvoer maken en plaatsen afvoer voor airco. Komt bij groot dakraam en dus goed bereikbaar. Het gaat dus om een gat maken en waterdicht afsluiten aan de kant van het dak. Ook de afwerking van de binnenkant. Daarnaast is de zijflap van een gevel-nokpan afgebroken, die zal vervangen moeten worden. (Antraciet RBB sneldekpan op het dak).

Houten kozijnen vervangen door kunststof variant

Op de 1e etage van ons woning hebben wij een dubbele raam, bestaande uit twee kozijnen uit de jaren 70. Een kozijn is verticaal (bestaande uit 2 delen: een vast en een dat open kan). Tweede kozijn is velux dakraam dat op het eerste raamkozijn bevestigd is. Omdat de kozijn al heel oud zijn en van hout zijn de aan vervanging toe. Ik wil graag een kunststof variant

Partners

Partners van Casius