Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stellen kozijnen van een raam en deur:

Stellen kozijnen van een raam en deur

Ik zoek een kozijnenspecialist die de kozijnen van een raam en deur opnieuw kan stellen. Het loopt nu stroef. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping en het gaat om houten kozijnen.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stellen kozijnen van een raam en deur uit heel Nederland:

Binnendeuren en stalen kozijnen schilderen

Ik zou vraag willen stellen ik zouden de deuren zelf schilderen maar door een ongeluk kan ik dit nu niet Ik ben aangereden door een andere auto heb nu nek en rug klachten zodat ik ze zelf niet meer kan schilderen nu moeten we van mijn advocaat vacaturen overleggen om dit bij de tegen partij vergoed te krijgen En ik krijg misschien alleen maar het loon vergoed om dat ik anders de verf toch moest kopen die had ik dus al gekocht ik heb twee foto`s bij geleverd zo zijn er nog 3 deuren Maar die vragen om een uitgebreide offerte zo u die voor mij willen maken de kleur is sigma tint 1 P2-1020-Y20R Loon schilder en bewerkingen`s kosten Materiaal Ik dank u vast voor de moeite die u wil nemen Graag hoor ik van u graag via mial ik ben slecht te berijken MVG Martin Dekker

Lekkage boven kozijnen voorgevel opsporen en oplossen

We hebben last van lekkage boven vrijwel alle (houten) kozijnen in de voorgevel van ons huis. 2 stuks in het souterrain, 3 stuks begane grond, 1 op de bovenverdieping. Vooral als er wind staat en als het veel regent. Lekkage treedt steeds sneller op. Ook aan de zijkanten van het kozijn stroomt het water soms naar beneden. Graag controle om de precieze oorzaak en omvang van het probleem vast te stellen. Aan de hand daarvan offerte voor reparatie.

Kozijnen laten nakijken op lekkage

Mijn kozijnen lijken niet goed te sluiten waardoor ze "lekken" en er lucht door de kieren stroomt. De rubbers lijken niet goed aan te sluiten. Graag wil ik dat iemand hier naar kijkt en eventueel de rubbers vervangt of de kozijnen dusdanig weet te stellen dat ze niet meer lucht van buiten doorlaten. Het betreft een woning uit 2012. Het zijn 3 kozijnen naast elkaar.

Dakpannen vervangen

Wij wonen sinds kort in een geschakelde bungalow uit bouwjaar 1986 met een lessenaarsdak van ongeveer 50 m². De dakpannen zijn aan vervanging toe en we willen graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van nieuwe betonnen of keramische dakpannen. We laten nu eerst enkele kozijnen vervangen. De klus aan het dak zal daarom pas in het voorjaar van 2018 uitgevoerd kunnen worden. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs, dan kunnen we de klus hier laten beoordelen.

Extra laag op plat dak bouwen

De opbouw zal 7 meter breed bij 7 meter lang worden. Volledige met elektra en ramen (met dubbelglas). Wij willen de keuken dan naar boven verplaatsen. We willen graag de voorgevel doortrekken, gewoon met dezelfde bakstenen. Aan de achterkant naar het dakterras willen we graag een glazen schuifpui of openslaande deuren. Alle kozijnen van kunststof. Wij zitten nog echt in de oriënteerde fase, dus wanneer er iemand langs zou kunnen komen om naar de mogelijkheden te kijken zouden we dat op prijs stellen. De buren zijn bezig dit aan te bouwen, dus wanneer ik hen weet te benaderen zou het fijn zijn tegelijk met hen te starten.

Kunststof kozijnen stellen in jaren '30 VvE-pand

Graag de kunststof kozijnen stellen (zodat ze weer goed sluiten en minder tochten) en hang- en sluitwerk controleren. Gebreken in hang- en sluitwerk repareren. Het betreft 4 woningen met aan de voorzijde in totaal 8 grote raamkozijnen, aan de achterzijde in totaal 8 grote raamkozijnen en 8 deuren naar het balkon/tuin. In jaren '30 pand in Amsterdam. Ook graag de kozijnen invetten, althans het binnenwerk, zodat alles weer soepel sluit en opengaat. Kortom, een grote onderhoudsbeurt voor een heel pand. Klus heeft geen haast, werkzaamheden kunnen in overleg gepland worden.

Schuur laten metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van 35 m² halfsteens muren van een schuur. De voegen mogen gewoon gepointerd worden. Voorbereidend werk doe ik zelf, zoals het storten van de betonvloer, stellen van de profielen en kozijnen en opperen. Leveren van stenen en metselmortel is in overleg. Ik wil de werkzaamheden half april of begin mei laten uitvoeren.

Uitbouw aan de achterzijde aan laten bouwen

Ik zou graag in contact willen komen om een offerte op te stellen voor een uitbouw van een woning die wij net hebben aangekocht. De uitbouw moet 3.07 meter diep worden en 6 meter breed en wordt gemeten vanaf het achterraam. In totaal moet de lengte van het huis 11 meter worden. We willen kunststof of aluminium kozijnen met openslaande deuren. De gehele achterkant vanaf de openhaard wordt een leefkeuken. Hiervoor dienen de keukenvoorbereidingen getroffen worden. De uitbouw krijgt een plat dak en een vergunning is niet nodig. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het stuken van de volledige begane grond.

Hardhouten raamkozijnen aanpassen naar kiep-kantelramen

Ik wil graag 2 hardhouten draairamen dubbelglas openslaand naar binnen aanpassen/vervangen voor een kiep/-kantel raam dubbel glas. De Afmeting kozijnen 150 x 70 cm. Het betreft 2 slaapkamerramen in een appartement. De VvE van dit complex wil bij goedkeuring van deze wijziging de overige bewoners van de 38 appartementen ook in de gelegenheid stellen dit in 1 opdracht te laten uitvoeren.

Verbouwen van een kantoorpand

Ik ben op zoek naar een vakman die een nieuwe indeling kan maken voor een kantoorpand van 500 m2. Het gaat om het plaatsen van kantoorwanden, houtskeletbouw, het stellen van profielen voor gasbeton en het stellen van kozijnen.

Partners

Partners van Casius