Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor klemmende voordeur:

Klemmende voordeur

De voordeur klemt en daarnaast hangt deze ook een een beetje scheef. Graag laat ik de vakman de deur weer goed afhangen.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klemmende voordeur uit heel Nederland:

Klemmende deur repareren

Ik wil graag mijn voordeur laten repareren, die klemt behoorlijk. Mijn woning bevindt zich op de 3e etage. Heeft geen haast. Bij voorkeur op een dinsdag of woensdag.

Klemmende voordeur repareren

Onze voordeur klemt hevig aan de onderkant. In voorgaande jaren hadden we er alleen in de zomer last van. Nu lijkt hij permanent enigszins verzakt en moeten we 'm steeds optillen. Op zich is het een redelijk moderne deur. De sluitingen werken nog wel goed. Ik denk dat de scharnieren moeten worden bijgesteld, en dat misschien deur of dorpel moet worden bijgeschaafd. Wie kan dit voor ons doen?

Klemmende buitendeuren repareren

Door het warme weer van de afgelopen dagen openen of sluiten onze buitendeuren niet meer goed. De voordeur moet van onder worden afgeschaafd en de achterdeur moet bijgesteld worden.

Klemmende deur herstellen

Het betreft een aan de onderkant klemmende hardhouten voordeur. In de winter klemt de deur en 's zomers niet. Deze moet waarschijnlijk een beetje bijgeschaafd worden.

Klemmende deur herstellen

Onlangs is voordeur aan de onderkant gaan klemmen aan de kant waar de scharnieren zitten.

Klemmende voordeur repareren

Graag mijn voordeur herstellen die ik moeilijk dicht kan doen en piept bij het sluiten in appartementencomplex. Hij klemt.

Klemmende buitendeur repareren

De voordeur. Huis uit 1890 met brede voordeur (122 x 220 cm) klemt van onderen. Is een oude eiken deur. Probleem komt ieder jaar terug maar ging vanzelf over. Nu blijft het probleem. Gaarne offerte om de deur weer normaal open en dicht te doen

Aan onderkant klemmende buitendeur repareren

Onze buitendeur/voordeur klemt heel erg aan de onderkant. Sinds het vochtig weer is. Er lijkt ook verf aan de onderkant weggeschaafd te zijn inmiddels. We willen hem graag weer normaal open en dicht krijgen.

Scheur in de gevel repareren

Ik ben op zoek naar een vakman die op korte termijn een scheur in het pleisterwerk van mijn gevel naast de voordeur kan repareren. Het gaat om een scheur van ongeveer een halve meter lang en een paar mm breed. Het pleisterwerk is korrelig van structuur. De scheur is ontstaan als gevolg van een klemmende voordeur en zit op ooghoogte. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Klemmende voordeur ontklemmen

Onze voordeur klemt bij warm weer aan de onderzijde. We zoeken een timmer/vakman die dit kan verhelpen.

Partners

Partners van Casius