Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor driepuntssloten in deuren monteren:

Driepuntssloten in deuren monteren

IK wil graag een driepuntsslot + sluitkommen en platen. Veiligheidsbeslag anti kerntrek en 2 cilinders voor mijn voordeur. En een 2e cilinder voor achterdeur laten monteren. Optioneel 4 oplegsloten en 2 afsluitbare raamkrukken voor 2 kantelramen.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor driepuntssloten in deuren monteren uit heel Nederland:

Driepuntssloten en sleufventilatie in deuren aanbrengen

Voor de terrasdeur die vanuit de woonkamer naar het dakterras opengaat willen we graag een verbetering van het enkel slot wat er nu in zit door het te vervangen door een driepuntsslot. Daarvoor willen we graag een prijsindicatie inclusief montage etc. deuren te zien op foto rechts. Omdat het een monument is en er nergens raam(nacht)ventilatie mogelijk is heeft de bouwkundig inspecteur gesuggereerd om eventueel in deur sleufventilatie aan te brengen. Vraag is of dit ook door uw bedrijf geplaatst kan worden en wat daarvoor per deur of raam grofweg de prijs gaat worden.

Driepuntssloten laten plaatsen in meerdere deuren

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van 3 driepuntssloten. Het gaat om houten deuren en houten kozijnen, de dikte van de deuren is 3.9 cm.

Driepuntssloten plaatsen op deuren

Bij ons huis wil ik een goede kwaliteit driepuntsslot laten monteren op zowel de voordeur (hout) en op de garagedeur (staal). De garagedeur betreft een normale deur in kantelgaragedeur fabrikaat Hormann, stalen frame met houten betimmering. Bouwjaar deuren is circa 1998.

Driepuntssloten op voor- en achterdeur aanbrengen

Bij twee deuren, voor en achter, een drie-puntslot aan laten brengen met een zelfde cilinder.