Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maastricht of directe omgeving.

1226 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maastricht:

Trap renovatie door opschuren en lakken

Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in de beukenhouten traptrede is een vrij diepe kras ontstaan. De werkzaamheden zullen zijn: ontdeuken, bijwerken en vervolgens de gehele opschuren en lakken. Tot 2 juni a.s. ben ik telefonisch niet bereikbaar.

Zandstralen van de trap

Zandstralen van 2 trappen waarbij 1 trap tevens sprake is van een balustrade (die deels uit nieuw hout bestaat en dus niet gezandstraald hoeft te worden, maar deels uit wel te zandstralen hout.

Deuren vervangen en afhangen

Ik wil 6 deuren vervangen en laten afhangen. Wij halen zelf de deuren en doen zelf het voorwerk. Wat kost het afhangen.

Inbraakschade herstellen

Op de nacht van 8 op 9 mei is er ingebroken via onze garagedeur. De deur is inclusief de houten kozijnen uit de muur geforceerd en er is schade aan zowel de houten kozijnen als de deur. Voornamelijk de kozijnen zijn beschadigd en losgerukt uit de muur.

Hor monteren op een houten kozijn

Ik moet nog een hor gaan bestellen. Mijn voorkeur gaat uit naar een rol hor indien dit mogelijk is. Het is een draai kozijn van ongeveer 140 bij 60 cm waar het hor in geplaatst moet gaan worden.

Buitentrap met bordes leveren en plaatsen

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap; * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten; * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een trap met bordes en de rest recht naar beneden. Inclusief hekwerk op bordes. Bordes 200 x 100 cm. Trap van 200 cm hoog. De oude trap zal verwijderd zijn. Graag een voordelige buitentrap aanbieden, mag ook met houten treden zijn. En eventueel in het zwart, afhankelijk van de meerkosten.

Zachtboard plafonds vervangen

We willen graag in de woonkamer (32 m2) en 2 slaapkamers (16 m2 en 16 m2) de zachtboard plafonds laten vervangen door gipsplaten. We zouden dit graag laten doen in de eerste week van juni. Ik ontvang graag een prijsindicatie en de benodigde tijd voor vervanging van de plafonds.

Sluitwerk van raam repareren

Ik wil dat het sluitwerk van het raam gerepareerd wordt. Graag zo snel mogelijk.

Klerenkast met schuifdeuren repareren

Een of twee deuren in onze 3-deurs schuifdeurklerenkast loopt uit de geleiders, waardoor we deze bijna niet meer geopend krijgen en ze zelf uit de kast dreigen te vallen. Een kunststof drager is afgebroken.

Zoldertrap realiseren

Zoldertrap met beneden kwartsdraai rechts. Ook moet er een trapgat door een betonnen vloer (massief beton van 20 cm dik) gerealiseerd worden. Voor de afmetingen heb ik het liefst dat iemand langskomt om alles op te meten.

Voordeur opnieuw afhangen

De voordeur klemt en dient opnieuw afgesteld te worden.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Er zit nog geen dakraam. De afmetingen hiervan moeten 60 bij 90 cm worden. Het moet een raam zijn dat open kan.

Stalen binnendeuren leveren

Wij zijn opzoek naar 2 enkele stalen deuren, verdeeld in 3 vlakken. De afmetingen zijn 90 x 256 cm en 91 x 256. Het gaat om 2 enkele deuren. Wij zouden graag wat meer info over de prijs en of een offerte ontvangen. Mocht u meer info nodig hebben dan hoor ik dat graag. Ik zie uw reactie tegemoet.

Nieuwe voordeur plaatsen

Nieuwe voordeur ( 93,5 x 211.5 cm ) plaatsen. Ik heb 'm al aangeschaft bij de Praxis.

Nieuwe trapbekleding aan laten brengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij krijgen in 2019 een nieuwbouw woning opgeleverd en willen graag de huidige stalen ondergrond naar de 1e etage vervangen/bekleden met hout. We hebben voorbeeld foto's. Graag willen wij weten hoeveel dit zal kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur laten plaatsen. Deze moet ook ingekort worden. Gaat om deze vouwdeur Grosfillex vouwdeur spacy glans.

Klein kastje op maat maken

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is dat jullie een klein kastje op maat maken of dat jullie enkel de planken op maat doen zagen en dat ik het kastje zelf moet maken. Het gaat om een klein houten kastje van ongeveer 30 x 30x 100 met 3 planken er horizontaal evenredig in verdeeld en een deurtje. Een redelijk goede maar niet al te dure houtsoort. Als dit mogelijk zou zijn, wil ik graag weten wat dat ongeveer zal kosten. Ik kom hem dan wel gewoon ophalen. Dit hoeft niet gebracht te worden.

Secustrip monteren op de voordeur

Ik wil een secustrip (anti-inbraak) laten monteren aan voordeur (binnendraaiend).

Tafel voorzien van een nieuwe fineerlaag

Ik heb een ovalen tafelblad van 185 x 110 cm met aan de zijkanten een opstaande rand van 10 cm. Het bovenblad en de zijkant zijn gefineerd en hierop zijn nogal wat beschadigingen zichtbaar. Ik ben erg aan de tafel gehecht en wil de bovenkant en zijkant graag laten voorzien van een nieuwe fineerlaag in een lichtere kleur. Ik laat de klus hier graag eerst even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave.

Inbouw spiegelkast monteren

De inbouwkast heeft een afmeting van 2,35 meter bij 2,48 meter. Het zijn 2 deuren waarvan 1 een spiegeldeur is. De deuren zijn 1,05 meter bij 2,48 meter. Graag zou ik deze kast willen laten monteren.

Inbouwkast onder de trap maken

Ik wil een inbouwgarderobekast laten maken onder de trap.

Zwart stalen industriedeuren met glas plaatsen

We gaan verbouwen en wensen 2 industriele stalen deuren met glas. 1) deur 1: 180 breed: Afscheiding woonkamer/gang. Deze afscheiding kan gemaakt worden met 1 deur en 1 vast gedeelte of 2 deuren van 90 cm. Of 1 deur van 90 cm en 2 vaste delen. 2) deur 2: een industriele deur van 110 cm met den ronde boot bovenaan.

Dakraam leveren en plaatsen

Wij zouden graag een dakraam laten plaatsen op de zolder. Wij zouden graag de kosten willen weten van de aankoop van het dakraam (bij benadering) en van het plaatsen hiervan.

Inloopkasten maken

2 kasten tegenover elkaar van elk 3 m lang, 2,60 m hoog en 60cm diep. Een zijkant valt tegen een muur, een zijkant kijk je tegenaan. Indeling breedte: 50 cm 2xhang boven elkaar, 50 cm legplanken, 100cm hang en daaronder een ladenblok met 3 lades, 50cm legplanken, 50 cm 2x hang boven elkaar. Geen deuren, wel verlichting apart opnemen in de offerte. Op de bijgevoegde tekening gaat het om slaapkamer 1 en dan het stuk van 2,60m breed

Binnendeuren afhangen en schilderen

Ik heb bij Gamma 2 binnendeuren gekocht en wil die graag laten afhangen, laten voorzien van ruiten en daarna laten schilderen. Ik weet niet of je dit model 'stomp' of 'opdek' noemt, ik heb daar geen verstand van. Ik ontvang graag uw offerte.