Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maastricht of directe omgeving.

1194 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maastricht:

Nieuwe trapbekleding aan laten brengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij krijgen in 2019 een nieuwbouw woning opgeleverd en willen graag de huidige stalen ondergrond naar de 1e etage vervangen/bekleden met hout. We hebben voorbeeld foto's. Graag willen wij weten hoeveel dit zal kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur laten plaatsen. Deze moet ook ingekort worden. Gaat om deze vouwdeur Grosfillex vouwdeur spacy glans.

Klein kastje op maat maken

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is dat jullie een klein kastje op maat maken of dat jullie enkel de planken op maat doen zagen en dat ik het kastje zelf moet maken. Het gaat om een klein houten kastje van ongeveer 30 x 30x 100 met 3 planken er horizontaal evenredig in verdeeld en een deurtje. Een redelijk goede maar niet al te dure houtsoort. Als dit mogelijk zou zijn, wil ik graag weten wat dat ongeveer zal kosten. Ik kom hem dan wel gewoon ophalen. Dit hoeft niet gebracht te worden.

Secustrip monteren op de voordeur

Ik wil een secustrip (anti-inbraak) laten monteren aan voordeur (binnendraaiend).

Tafel voorzien van een nieuwe fineerlaag

Ik heb een ovalen tafelblad van 185 x 110 cm met aan de zijkanten een opstaande rand van 10 cm. Het bovenblad en de zijkant zijn gefineerd en hierop zijn nogal wat beschadigingen zichtbaar. Ik ben erg aan de tafel gehecht en wil de bovenkant en zijkant graag laten voorzien van een nieuwe fineerlaag in een lichtere kleur. Ik laat de klus hier graag eerst even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave.

Inbouw spiegelkast monteren

De inbouwkast heeft een afmeting van 2,35 meter bij 2,48 meter. Het zijn 2 deuren waarvan 1 een spiegeldeur is. De deuren zijn 1,05 meter bij 2,48 meter. Graag zou ik deze kast willen laten monteren.

Inbouwkast onder de trap maken

Ik wil een inbouwgarderobekast laten maken onder de trap.

Zwart stalen industriedeuren met glas plaatsen

We gaan verbouwen en wensen 2 industriele stalen deuren met glas. 1) deur 1: 180 breed: Afscheiding woonkamer/gang. Deze afscheiding kan gemaakt worden met 1 deur en 1 vast gedeelte of 2 deuren van 90 cm. Of 1 deur van 90 cm en 2 vaste delen. 2) deur 2: een industriele deur van 110 cm met den ronde boot bovenaan.

Dakraam leveren en plaatsen

Wij zouden graag een dakraam laten plaatsen op de zolder. Wij zouden graag de kosten willen weten van de aankoop van het dakraam (bij benadering) en van het plaatsen hiervan.

Inloopkasten maken

2 kasten tegenover elkaar van elk 3 m lang, 2,60 m hoog en 60cm diep. Een zijkant valt tegen een muur, een zijkant kijk je tegenaan. Indeling breedte: 50 cm 2xhang boven elkaar, 50 cm legplanken, 100cm hang en daaronder een ladenblok met 3 lades, 50cm legplanken, 50 cm 2x hang boven elkaar. Geen deuren, wel verlichting apart opnemen in de offerte. Op de bijgevoegde tekening gaat het om slaapkamer 1 en dan het stuk van 2,60m breed

Binnendeuren afhangen en schilderen

Ik heb bij Gamma 2 binnendeuren gekocht en wil die graag laten afhangen, laten voorzien van ruiten en daarna laten schilderen. Ik weet niet of je dit model 'stomp' of 'opdek' noemt, ik heb daar geen verstand van. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren afhangen en sluitwerk monteren

11 Lundia deuren afhangen eventueel bijschaven en monteren sluitwerk.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil een offerte ontvangen voor het vervangen van onze vlizotrap door een voor een vaste trap naar de zolder. De vlizotrap moet worden verwijderd en de opening in de houten zoldervloer moet worden dichtgemaakt. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt en een open zoldertrap gemonteerd worden. We laten de klus hier graag goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Toiletraampje met kozijn moet worden vervangen door kunststof raampje dat kan kiepen. Maat 30 cm breed en 40 cm hoog. Afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

CanDo binnendeuren afkorten

Twee Cando binnendeuren zijn in verband met de aanwezige vloer iets te lang (maximaal 1.5 cm) en dienen aan de onderkant te worden afgezaagd, de aanwezige paumelles indraaien en deur inhangen. Graag offerte voor slechts inkorten van de twee deuren. En een offerte voor afkorten plus inhangen.

Sluitingen van de kunststof voordeur repareren

Ik zou graag willen weten wat het kost om onze kunststof voordeur te laten maken omdat hij niet meer goed sluit. En dan in eventueel een afspraak te maken. Info; Er komt op dit moment water aan de onderkant naar binnenlaat het regent omdat hij volgens mij nu te hoog hangt ,maar ook is te zien dat hij aan de kant waar het slot zit klemt en daardoor denk ik niet goed sluit.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap van de 2e naar de 3e verdieping. Klant kan worden opgebeld voor de exacte afmetingen. Afvoer van het afval kan in overleg. De klant wil graag zo snel mogelijk geholpen worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Mechanisme van het draai kiepraam repareren

Ik we het bovenscharnier van een draai kiepraam (met houten kozijn) vervangen omdat er waarschijnlijk een pinnetje is afgebroken. Raam draait naar rechts open en valt daardoor naar voren.

Tuindeur monteren

Enkel de vraag hoeveel het kost om een standaard metalen Tuindeur te laten plaatsen. De deur dient 90 cm breed te zijn en ongeveer 180 cm hoog. Graag met slot welke van binnen en van buiten opengemaakt kan worden. Er is al een ophangsysteem met 4 ophangpunten. Aan de andere kant is ook al een metalen paal waar eventueel een slotgat in gemaakt kan worden?! Graag per mail te beantwoorden. Telefoon wordt niet opgenomen.

Deuren monteren

Ik heb 2 deuren aangeschaft maar die zijn iets te groot. De afmeting is 211,5 bij 88 cm maar de lengte moet aan de onderkant wat verkort worden. Daarna moeten de deuren geplaatst worden en er glas ingezet worden. Als laatst moet er ook deurbeslag geplaatst worden.

Driepuntssloten in deuren monteren

IK wil graag een driepuntsslot + sluitkommen en platen. Veiligheidsbeslag anti kerntrek en 2 cilinders voor mijn voordeur. En een 2e cilinder voor achterdeur laten monteren. Optioneel 4 oplegsloten en 2 afsluitbare raamkrukken voor 2 kantelramen.

Praxis tuinpoortje monteren

Mijn schoonmoeder heeft bij Praxis een tuinpoortje gehaald maar dit staat nu in de garage met de palen en alles. Ze heeft nu een paar planken gefrutseld als poort met een fiets staan die dient als tuinpoort. Ik wil graag zo snel mogelijk iemand de poort laten plaatsen.

CanDo binnendeur plaatsen

Ik wil een opdek binnendeur laten plaatsen in een van mijn slaapkamers, leverancier Praxis, merk deur Cando.

Schuurdeur afhangen

Ik wil graag dat een schuurdeur wordt afgehangen. Dit moet inclusief het plaatsen van het glas en het overzetten van het slot en afvoeren oude deur.

Vervangen van een schuurdeur

Graag uw offerte voor het afhangen van een nieuwe schuurdeur. Inclusief het plaatsen van glas en het omzetten van het slot in de nieuwe deur. En het afvoeren van de oude deur. Indien nodig het inmeten want de nieuwe deur heb ik nog niet besteld. Het is niet voor mijzelf maar voor een kennis.