Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maastricht of directe omgeving.

1310 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, trapkast en inloopkast bouwen, kunststof kozijnen op eerste verdieping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maastricht:

Draai kiepramen opnieuw afstellen

Ik heb 2 houten draai kiepramen, die opnieuw afgesteld moeten worden. Ze sluiten nog wel, maar met moeite. De greep/hendel om raam te bedienen kan niet meer helemaal in verticale stand. Ze gaan nog wel open en dicht. Er is geen sprake van lekkage. Opdracht kan op korte termijn worden uitgevoerd, graag binnen 2 à 3 weken. Ik hoor graag van u!

Vervanging raamkozijn

Ons raam is lek. Graag zouden we of het kiepraam willen laten vervangen. Daarnaast zouden we ook een offerte willen ontvangen voor het gehele houten kozijn in kunststof. In beide gevallen graag dubbelglas HR ++ erin laten zetten.

Raam in buitenmuur

Raam van ca 40x40 cm in blinde muur in badkamer. Beide kanten goed bereikbaar. Draai/kiepraam van hout gewenst. Uitvoering eind 2020 gelijktijdig met badkamerverbouwing.

Schuttingen plaatsen 15 m

Ik wil graag een nieuwe schutting plus poort plaatsen over een totale lengte van 15 m. De huidige schutting haal ik weg en de nieuwe schutting regel ik zelf. Het gaat dus puur om het plaatsen.

Tuinschermen van 14 m met poort plaatsen

Het gaat om 14 meter tuinschermen plaatsen met poort. 1 kant is 6 m, de rechterkant is 3 m, de achterkant is 6 m en de poort is 1 m. Dat zijn 10 palen in snel drogend beton plaatsen en schuttingen monteren. Ik koop materiaal bij de Praxis. De schutting die er staat haal ik zelf weg.

Vervangen raamdorpels

Ik wil 5 oud, stenen dorpels laten vervangen door 5 nieuwe hardstenen dorpel (bouwjaar huis 1981) Het betreft Begane grond en 1ste etage, voor, en achtergevel. Breedte dorpels : - 1 x 210 cm, 1 x 93 cm, 1 x 90 cm + 2 x ca. 60 cm

Trap bekleden met laminaat

Ik wil een houten trap laten renoveren. Trap met 17 treden, gesloten, en een kwart draai makend naar links. Het moet bekleed worden met laminaat. Het is momenteel bekleed met halve maantjes. Ik zal dit verwijderen, inclusief de lijmresten.

Traprenovatie

Voor in het huis dat wij hebben gekocht willen wij de dichte vuren trap van 13 treden laten renoveren. Wij willen de verlijmde vloerbedekking laten verwijderen en de renovatie met laminaat. Graag een offerte voor klus, inclusief materialen en aanbrengen.

Boeiboorden uitbouw vervangen

De boeiboord van onze uitbouw moet vervangen worden. de voorkant is 5 meter breed en de zijkant 2 x 3 meter. Er is makkelijk bij te komen, het is op de begane grond. Er hoeft niets afgevoerd te worden.

Oude dakraam vervangen

Ik wil graag mijn dakraam laten vervangen. De afmetingen weet ik niet, ik wil graag een prijsopgave voor iemand die het raam even komt meten en een raam van hetzelfde maat kan vervangen. Graag zou ik hiervoor een offerte willen opvragen.

Slaapkamer deur verplaatsen

De deur van de slaapkamer naar de overloop willen we verplaatsen. Waar de deur nu is moet de wand weer gedicht en waar de deur moet komen moet de wand doorgebroken. Op die plaats is nu een ondiepe ingebouwde kast. We willen de deur behouden. Afmeting huidige deur inclusief kozijn is 100 cm x 107 cm. Wanneer de deur verplaatst is, willen we ook dat het afgewerkt wordt. We willen graag een offerte inclusief alle werk-, materiaal- en afvoer kosten van sloopafval. Het is ons niet bekend of het een draagmuur is. Daarom ontvangen we graag twee prijzen, één voor het geval het een draagmuur is en één voor als het geen draagmuur is. Toegevoegde foto geeft de deur en kast weer.

Kunststof of houten pui met glazen deuren plaatsen

Wij zouden graag de huidige pui vervangen door een van kunststof of houten pui met 2 grote glazen, openslaande deuren die goed sluit en isoleert. De breedte van de huidige pui is ongeveer 2- 2,5 meter. Graag offerte inclusief leveren materiaal. Zie foto's voor huidige deuren (enkel 2 deuren van glas). 2 openslaande deuren in, normale maat.

Stellen kozijnen van een raam en deur

Ik zoek een kozijnenspecialist die de kozijnen van een raam en deur opnieuw kan stellen. Het loopt nu stroef. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping en het gaat om houten kozijnen.

Zandstralen trappen

Wij willen graag 2 trappen laten zandstralen zodat ze weer de originele staat krijgen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Alvast bedankt.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een vast raam van 130-80 houten kozijn met dubbel glas te laten plaatsen in een buiten muur zodat we zicht krijgen op de tuin vanuit de keuken. De buitenmuur bestaat uit bakstenen.

Fietsenhok voor de woning maken

Hallo wij hebben een patio gekocht en willen graag een fietsenhok laten maken in de voortuin! Die vorige week bestraat is!

Reparatie van een draai kiepraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die de mechanismen van een tweetal draai-kiepramen kan repareren. De afmetingen zijn 120 bji 90 cm en 185 bij 90 cm.

Klemmende voordeur

De voordeur klemt en daarnaast hangt deze ook een een beetje scheef. Graag laat ik de vakman de deur weer goed afhangen.

Dakramen vervangen

Graag willen wij 2 bestaande Velux dakramen laten vervangen in 2 Velux dakramen in kunststof met zonwerende rolgordijnen. Het zal gaan om de dakramen UK04. Ik bestel de dakramen en gootstukken zelf, het overige materiaal dient in overleg te worden aangeschaft.

Vaste trap plaatsen naar de zolder

In onze nieuwe woning moet er een gat gemaakt worden om een vaste trap te plaatsen. Deze moet ook geleverd en geplaatst worden.

Binnendeur afhangen

Wij willen een opdek-binnendeur, Lundia Frederique 83 x 201,5 cm opdek, links, laten afhangen. Het kozijn is van hardhout. De deur is van hout met glas erin. In het huidige kozijn zitten 2 paumelles. Vanwege de zwaardere deur is een 3e paumelle gewenst. Het deurbeslag (slot, schild en kruk) is aanwezig. Het is niet duidelijk welke paumelles aangeschaft moeten worden, ook willen we een deurdranger op deze deur. Graag advies hierover. Werkzaamheden graag op maandag uitvoeren. Onduidelijk is ook of deur ingekort moet worden. Wellicht eerst ter plekke de situatie bekijken? Ook moet nog een voordeur en andere binnendeur geplaatst worden. Deze zijn nog niet aangeschaft, graag advies voor de juiste aankoop.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor een op maat gemaakte schoenenkast met lades. Deze moet zonder muurmontage blijven staan. De kast komt namelijk tegen de zijkant van mijn garderobekast te staan. Details: - 62 cm breed, maximaal 30 diep en 2.40 meter hoog. - Met 1 deur en greeploze sluiting. - Toepasbaar voor schoenen en korte laarsjes in maat 39 - Onderste ruimte 60 cm hoog, 2 lades x 20 cm hoog, 2 ruimtes x 25 cm hoog, 6 ruimtes x 15 cm hoog. - Simpel wit melamine, geen spiegeldeur of poespas en geen pootjes.

Horren monteren

Ik wil twee horren laten plaatsen voor de deuren en twee voor de ramen. De afmetingen zijn 80 bij 200 cm voor de ramen en voor de deur weet ik dat niet. De buiten en voordeur zijn een standaard afmeting.

Binnenwandje met deur en kozijn plaatsen

Voor een studentenhuis in Maastricht zijn wij op zoek naar iemand die een binnenwandje met een binnendeur kan plaatsen op vrijdag 17 of zaterdag 18 augustus. Het muurtje met deur is totaal circa 5 m2. Graag prijsindicatie inclusief materiaal en afvoeren restafval.

Binnenmuurtje met deur en kozijn plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die op vrijdag 17 augustus of zaterdag 18 augustus een muurtje met kozijn en deur kan plaatsen in een studenten appartement in Maastricht. Totaal is ongeveer 5 vierkante meter.