Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limbricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Limbricht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Limbricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limbricht of directe omgeving.

40 klanten uit Limbricht bevelen een bij Casius in Limbricht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limbricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, 3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren, kozijnen vervangen, steile trap vervangen, advies, inmeten en plaatsen vlizotrap, dakhuisje op dakterras realiseren, zoldertrap laten afbuigen en nieuwe ingang naar zolder, negen binnendeuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Limbricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limbricht:

Een dubbele houten toegangspoort maken onder schuin afdak

Het vernieuwen en maken en plaatsen van een dubbele poort met hang- en sluitwerk onder een schuin afdak, totale brt: 240 cm dus 2 poorten van 120 cm. hgt: ± 180 cm 200 cm. Met boven de poort een schuine afwerking brt: 240 cm en hgt: ±58 cm een soort vla punt.

Dakraam vervangen

Ik heb een rot dakraam van Velux (GGL 4) dat vervangen moet worden. Graag zou ik prijsopgave willen voor het vervangen van het dakraam. Ik weet niet of er nog ander materiaal nodig is.

Overkapping van hout plaatsen

Ik wil graag een overkapping laten plaatsen, tegen de garage aan. De overkapping gaat dienst doen als houtopslag, parkeerplaats voor aanhanger en in de winter berging van tuinmeubelen. De afmetingen zijn ongeveer 7 meter bij 2.90 meter, en maximale hoogte is 2.40 meter. Het dak moet schuin aflopend zijn, en of van polycarbonaat platen, of van ander soort platen. Met dakgoot voor hemelwaterafvoer. Overkapping gaat dus niet dienen als leefruimte, maar alleen voor opslag. Reacties in eerste instantie gaarne via mail.

Trap met laminaat renoveren

Het is een houten trap met vloerbedekking. Deze wordt door mij verwijderd, ook de lijmresten. Het is een dichte rechte trap met een draai, en 15 traptreden. Graag wil ik de trap laten afwerken met laminaat of vinyl.

Kunststof kozijnen plaatsen

Plaatsen

Traprenovatie hout

We willen graag een offerte voor een traprenovatie. De huidige trap is van hout. We willen graag verschillende opties bekijken en ook prijzen weten voor de verschillende materialen. Ik denk dat onze voorkeuren zijn richting hout of HPL/CPL/Laminaat. De huidige trap is open en we willen deze graag dicht hebben in verband met veiligheid voor de kinderen. De trap bestaat uit 2 delen: 1 x 13 treden en 1 x 14 treden. Het is een draaiende trap. Verder kraakt de trap hier en daar en dat zou ook fijn zijn als dat verholpen kon worden.

Spanplafonds aan laten brengen

Voor onze nieuwe woning zijn wij aan het denken om de bestaande zachtboard plafonds te vervangen door spanplafonds. Maten van de kamers zijn circa uiteraard verwijderen we de bestaande plafond zelf. Graag zou ik een vrijblijvende prijsopgaaf van u ontvangen.

Trespaplaat plaatsen

Bij de garage is een houten plaat slecht; hier willen we graag een trespaplaat overheen zetten. Deze plaat is ongeveer 1,5 bij 0,50 meter. Het is buitenwerk. Plaat ook leveren.

Houten poort vervangen

Een houten poort dient vervangen te worden. Afmeting 2 m x 2.20 m.