Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Landgraaf of directe omgeving.

332 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage, raam in buiten muur plaatsen, vervangen van 4 kozijnen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Landgraaf:

Aluminium rolsysteem op schutting plaatsen

Ik wil graag het aluminium rolsysteem (merk: Oscillot) voor katten op hout-beton schutting laten plaatsen.

Slot en cilinder in de garagepoort vervangen

Ik zoek een partij die het slot (cilinder) kan vervangen van mijn garagepoort. Daarnaast klemt de deur ook en dat wil ik ook verholpen hebben.

Gipsplaten vervangen

Er moeten een aantal gipsplaten tegen de wanden vervangen worden. Materiaal is niet aanwezig.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Ik wil graag een houten trapleuning en balustrade met traphek laten maken naast een open trap. Er zal een gebogen trapleuning en een rechte trapleuning geplaatst moeten worden. Daarnaast zal er een balustrade van 1m lang, en 1m hoog geplaatst moeten worden aan de zijkant van een open trap. Hierbij is er 1 muur waaraan de balustrade bevestigt kan worden.

Buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten

Ik wil in de entree van onze woning het kozijn met de voordeur laten vervangen. Ik wil een nieuw houten kozijn met in het midden een houten taatsdeur en aan beide zijden glas. De afmeting is ongeveer 240 cm hoog en 150 cm breed. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Zoldertrap plaatsen

Graag willen we een vaste trap of goede Vlizo trap naar de zolder plaatsen, maar hebben weinig verstand hiervan. Hebben jullie intern ook mensen die ons kunnen helpen met het plaatsen en inbouwen? Graag ontvangen wij dan wel een offerte en wat eventueel het beste is, want het gaat voornamelijk ook voor mijn moeder die al wat ouder is. Wij wonen in Landgraaf.

Tussenwand in slaapkamer maken

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een tussenwand voor mijn slaapkamer met de afmeting 2,60 x 3,56 meter. Dit moet een gipsplaat worden.

Trapgat maken in breedplaatvloer en eventueel trap plaatsen

Het betreft een breedplaatvloer naar de zolder ivm maken van een vaste trap. De werkplek is goed bereikbaar.

Voordeur vervangen

We hebben een voordeur met een kozijn ernaast. Mijn vraag is wat is de kostte om hier een nieuwe te laten plaatsen. Voordeur en zij kozijn? Mvg,

Zwevende houten trap plaatsen

Zwevende trap van hout. 14 treden, ongeveer 3 meter

Oude vlizotrap laten vervangen

Ik wil graag mijn oude vlizotrap vervangen voor een nieuwe. Het gaat om een trap van 1.10 meter bij 70 cm.

Vaste trap naar zolder laten monteren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder.

Metalen kozijnen en binnendeuren vervangen

Ik wil graag op de bovenverdieping van mijn woning 5 metalen kozijnen met opdekdeuren laten vervangen door houten kozijnen met stompe deuren. Het gaat om 4 kozijnen met een bovenlicht waarin een paneel zit en om 1 kozijn zonder bovenlicht. Ik wil in de badkamer- en toiletdeur een V/B-slot laten plaatsen, de overige deuren moeten een gewoon loopslot krijgen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Zolder trap plaatsen

Ik ben nieuwsgierig wat een vaste trap maken naar de zolder mij plusminus zou kosten. Ook moet er een stuk betonnen vloer voor verwijderd worden en het gat van de vlizotrap moet gedicht worden.

Houten afdak boven de voordeur maken

Ik wil graag een houten afdak bij de voordeur laten maken. Bakstenen muur, breedte ongeveer 1.50 meter, de diepte zal ongeveer 2 meter moeten worden. De bakstenen muren staan er al, het hout kan dus rusten op deze muren. Ik wil graag dat de vakman de materialen aanbiedt.

Vlizotrap laten plaatsen

Een vlizotrap naar zolder plaatsen. Er is nog geen trap er moet dus een gat gezaagd worden. Nu kunnen we alleen via een ingebouwde kast op zolder komen.

Vouwkozijn leveren en plaatsen

5 a 6 meter vouwkozijn met HR++ glas. De hoogte is 2.60 meter. Rechts een deur en openvouwen naar links. In een bestaand gat plaatsen. De bedrijven met de laagste offertes mogen komen adviseren.

Oud plafond slopen en nieuw plafond maken

Plafond plaatsen van gipsplaten (inclusief stucen) in woonkamer. Oude plafond van zware eiken balken en schroten wil ik graag helemaal gesloopt hebben. Graag wil ik een aparte prijsopgave voor het sloopwerk. Afmetingen 8.50 x 3.50 meter.

Nieuwe garage laten bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen. De grootte ervan is circa 34 m2. De fundering ligt er al. Het zal dus gaan om een dubbele muur en een geïsoleerd dak. Er komt een deur en een poort in, maar dit doe ik zelf. De vergunning is in aanvraag.

Scharnieren aan kunststof kozijnen vervangen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning 4 kunststof kozijnen met draai/kiepramen van ongeveer 30 jaar oud. De scharnieren daarvan zijn niet zo best meer en ik wil deze laten vervangen. Het gaat om ramen van ongeveer 1 x 1 meter. Het werk kan van binnenuit worden verzorgd. Ik maak graag een afspraak om het werk even te beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Spanplafond aanbrengen

Het plafond van de woonkamer bevat schrootjes. Deze gaan we zelf verwijderen. Het is 32 m2 plafond waar we een spanplafond willen hebben, inclusief 8 spotjes. Graag uw prijs voor een compleet plafond, in de goedkoopste variant. Het plafond is van hout. Woning staat leeg er hoeft niets afgeplakt te worden.

Garage aanbouwen

Wij wonen in een hoekwoning, die ook geschakeld gebouwd is aan een woning in de zijstraat naast ons. Er is naast mijn woning ruimte om een garage aan te bouwen. Ik wil dan ook een kozijn met deur in mijn hal laten maken, zodat er vanuit de woning toegang tot de garage is. Het moet een gemetselde garage worden met een plat dak, waarvan ik de maten nog niet precies weet. Er moet ruimte zijn voor 1 auto. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren. Ik ontvang daarna graag een prijsindicatie.

Trappen vervangen

Ik wil graag twee bestaande trappen laten vervangen. We hebben nu twee rechte trappen. We willen graag twee trappen met twee kwart-draaien. We willen graag houten trappen.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Eiken salontafel heeft waterschade en dient opnieuw geschuurd en gelakt te worden. Afmeting is 1,25 bij 1,25 meter. Svp offerte.

Blokhut model Arizona plaatsen

Betreft plaatsen van de blokhut Arizona met een voor luifel 2530 (3mtr) en zij luifel 2540 (4mtr) met achterwanden en vloer. Blokhut moet gemonteerd op afwateringsprofielen. Ik zorg voor een waterpas (betegelde) ondergrond. Betreft een blokhut met een plat dak, bedekt met epdm folie. In de blokhut zitten 2 ramen en een deur met glas. Graag ontvang ik een offerte.