Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor garage van gamma plaatsen:

Garage van GAMMA plaatsen

Ik wil graag een garage in elkaar laten zetten. De losse profielen vallen door de mes- en groefplanken netjes in elkaar, wat zorgt voor volledig dichte wanden. Dankzij het stapelbouwprincipe is de garage makkelijk in elkaar te zetten. De garage is aan de voorzijde voorzien van een brede dubbele deur met een cilinderslot, zodat je de garage kan afsluiten en er niet zomaar iemand naar binnen kan. De bijbehorende deur en het raam kun je zowel in de linker- als rechterzijwand plaatsen, het glas in de ramen zorgt ervoor dat het overdag lekker licht in de garage is. Garage Ohio is gemaakt van Noord-Europees vurenhout, afkomstig van de fijnspar. De hoogte is 2.74 meter, de breedte 3.40 meter en de lengte 5.80 meter met een zadeldak met dakleer.
Onze klant uit Kessel (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage van gamma plaatsen uit heel Nederland:

Blokhut Ohio monteren

Wat kost het monteren van een garage Ohio? De 300 x 540 cm (art. 425522). Het pakket is 120 kg. Dakbedekking zit erbij, ook glas. Ongeveer 2 meter hoog en en flauw hellend punt dak. Zonder vloer. Deze aanvraag is voor Gamma zelf, om een klant in te lichten over de verwachtte kosten voor de montage.

Achtertuin bestraten

Nieuw bestraten van terras achter tuin ongeveer 26 m2. Terrasegels 40 x 40 cm bij 3,7 cm type Luik (Gamma). Verwijderen van de nu aanwezige koppelstones, opnieuw uitvlakken. De achtertuin is via de straat goed bereikbaar via het pad naast de garage van 2.90 meter breed. Graag een prijs hiervoor. Ook graag een prijs voor het leggen van de vrijgekomen koppelstones naast de garage ongeveer 21 m2. Ligt nu rode mijnsplit.

Airconditioner installeren

Graag wil ik bij de Gamma een airco kopen, maar wil het door jullie laten installeren. Het is op de 2e verdieping voor een slaapkamer, het kan op het platte dak van de bijkeuken of garage. Wat zijn de kosten hiervan. Graag zo spoedig mogelijk antwoord in verband met de aanbieding. Met vriendelijk groet.

Tuinpoort laten plaatsen

Wij hebben een achterom met pad langs de zijmuur van onze garage waar momenteel nog geen afsluiting is. Wij willen daarvoor een tuinpoort van Gamma kopen van ongeveer 100 cm breed en die daar laten monteren inclusief hang- en sluitwerk. We laten ons hier graag even adviseren wat wij daarvoor nodig hebben en ontvangen daarbij uw offerte voor alle montagekosten.

Omgekeerde dakisolatie in de garage aanbrengen

Ik wil graag mijn platte dak (bitumen) van mijn garage laten isoleren met XPS platen aan de buitenkant. Gaat om circa 18 m2. Deze platen moet ik nog aanschaffen (waarschijnlijk bij de Gamma). Ik krijg graag een prijsindicatie voor het leggen hiervan. Ik hoor ook graag of er andere zaken zijn waar ik rekening mee moet houden/kunt u mij verder nog adviseren over de dakisolatie? Bijvoorbeeld: wat kan ik het beste als ballast op de platen leggen?

Tegelvloer op de begane grond aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een tegelvloer in de woonkamer, keuken, hal en garage. De huidige vloer is van beton. De soort tegels zijn reeds gekozen, namelijk de VT Atelier Taupe, 23,3 x 120 cm, van Gamma, 1,12 m2 per pak. Voor de garage moeten wij nog een tegel uitzoeken.

Garage Ohio monteren plus ondergrond egaliseren

In mijn achtertuin wil ik graag een Garage Ohio 300 x 540 cm van de Gamma. Ik zoek iemand die deze voor mij in elkaar kan zetten en de ondergrond kan egaliseren. Er liggen al tegels van 30 x 30 cm. Her en der wat verzakt. Dat mag opgehoogd en verstevigd worden of een betonnen vloer erin maken. Alleen een motor hoeft erin te staan, geen auto. Momenteel staat er een oude schuur die verwijderd moet worden. Daar zit veel oud ijzer in. Ik kan deze zelf verwijderen, maar zou het liever uitbesteden, dat is afhankelijk van de kosten. Ik ben erg benieuwd wat het totaal mij zou kosten. Ik wil de nieuwe schuur uiterlijk november hebben staan, liever eerder. Ik heb foto's, maar deze zijn te groot, deze kunnen per mail worden toegestuurd.

Houtkacheltje van GAMMA plaatsen

De kachel staat in de garage. Er moet een dakdoorvoer komen. Het is geen betonnen dak, wel een plat dak en een rechte pijp moet er op'plus afwerking op het dan natuurlijk. Wat gaat mij dat kosten?

Airco in de slaapkamer monteren

Ik wil de airco laten monteren in onze slaapkamer, die op de begane grond gelegen is, en ook de buitenunit van de airco hoeft niet hoog gehangen of geplaatst te worden want hij kan op het dak van de garage of op een overkapping geplaatst worden. Dus airco en buitenunit zijn niet ver van elkaar verwijderd, het is maximaal 3 meter. Het betreft de bij Gamma gekochte type SU 6013 van Chigo.

Airco monteren

Ik wil de airco laten monteren in onze slaapkamer, die op de begane grond gelegen is en ook de buitenunit van de airco hoeft niet hoog gehangen of geplaatst te worden want hij kan op het dak van de garage of op een overkapping geplaatst worden. Dus airco en buitenunit zijn niet ver van elkaar verwijderd, het is maximaal 3 meter. Het betreft de bij Gamma gekochte type SU 6013 van Chigo.