Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe opdekdeur afhangen:

Nieuwe opdekdeur afhangen

Ik heb zojuist een deur bij jullie gekocht. Hier moet nog een slotgat in gemaakt worden en deze moet afgehangen worden. Betreft een opdekdeur. Nieuwe scharnieren en klinken heb ik erbij gekocht. De maat van de nieuwe deur is gelijk aan de deur die we nu hebben. Ik hoor het graag. De afmetingen stuur ik nadien via de mail.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe opdekdeur afhangen uit heel Nederland:

Toiletdeur vervangen

Ik ga verhuizen en moet de woning netjes achterlaten. Helaas is de toiletdeur beschadigd geraakt en ik wil nu een nieuwe deur bij jullie kopen en door jullie laten plaatsen. Ik zou hier graag hulp bij willen hebben van een klusser die de deur voor mij kan afhangen. Het betreft een opdekdeur, deurbeslag is nog goed en wil ik graag laten overzetten. Graag ontvang ik een offerte.

Binnendeuren met glas laten afhangen

Ik wil 3 binnendeuren laten afhangen: Beneden 2x stompe deuren met glas, rechts draaiend - gang > woonkamer: 83 x 208 (207,5) cm met helder glas; - keuken > bijkeuken 83 x 209 cm met melkglas. Boven opdekdeur, links draaiend met melkglas - overloop > zolder (83 x 201,5) cm. Ik heb de deuren nog niet aangeschaft; kan ik via Gamma doen of via uitvoerder.

Opdekdeur afhangen

Nieuwe opdekdeur afhangen en oude vervangen.

Deuren afhangen

We hebben 2 nieuwe praxis binnendeuren gekocht. Glas (3x) is bijgeleverd, moet er nog ingezet worden. Betreft 1 opdek en 1 stompe deur. Bij de opdekdeur zitten al scharnieren, bij de rest niet. Kan zijn dat de deuren iets bijgeschaafd moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Opdekdeur Chelsea afhangen

Ik wil de opdekdeur type Chelsea 201,5 x 83 afhangen inclusief het aanbrengen van plakroede Wl AD 2 x 483 x 201/211.

Kozijn en stompe deur plaatsen

Stalen kozijn en opdekdeur zal ik zelf verwijderen. Materialen aanschaf in overleg (renovatiekozijn, deur). Gaat om het plaatsen van het nieuwe houten kozijn en de deur afhangen. De nieuwe deur zal een stompe deur zijn met een raam. Graag ontvang ik een offerte.

Tussendeur afhangen

Er moet één tussendeur worden afgehangen. De deur heb ik al aangeschaft en in bezit. Het gaat om een opdekdeur van 2.11 meter. De klinken en scharnieren zitten erbij. Het gaat om een deur met drie scharnieren, die ook aan twee gehangen mag worden (dit hebben we nog nagevraagd). Er zit al glas in, dit hoeft niet meer worden gedaan.

Klussen in huis

Ik heb 2 klussen in mijn woning. Allereerst is er een opdekdeur die door de wind hard is dichtgeslagen en nu niet goed in de sponning hangt. Ik wil die deur graag weer goed laten afhangen. Verder heb ik een inbouwmagnetron waar een lampje moet worden vervangen. Ik wil die even gezamenlijk naar voren laten halen, zodat ook deze klus geklaard kan worden. Ik red dat namelijk niet alleen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Kozijn vervangen en deur plaatsen

Ik wil graag een binnendeur (Lundia) laten afhangen. Deur is al in mijn bezit. Daarvoor wil ik eerst het oude kunststof kozijn laten vervangen door een houten kozijnen (bijvoorbeeld van Cando). Houten kozijnen nog niet in mijn bezit. Betreft een opdekdeur met een raam, deze zit er al in. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Opdek binnendeur plaatsen

Wij hebben onlangs een op maat gemaakte opdekdeur gekocht bij de Praxis en willen deze graag in onze woning laten afhangen. We hebben alle benodigde scharnieren en deurbeslag er ook bij. Er hoeft geen glas in de deur. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius