Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeiboorden repareren en vervangen:

Boeiboorden repareren en vervangen

De houten boeiboorden zijn op een aantal plekken slecht. Tevens is er sprake van lekkage. We zouden graag een gesplitste prijsopgave willen ontvangen voor kosten reparatie en kosten vervanging. Ik weet niet wat de afmetingen zijn.
Onze klant uit Hulsberg (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden repareren en vervangen uit heel Nederland:

Onderhoud aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn daar inmiddels woonachtig. Bij de aankoop is een bouwtechnisch rapport opgemaakt. Op enkele onderdelen is onderhoud aan de woning nodig. We zijn nu op zoek naar een vakman die de volgende zaken kan aanpakken - op de platte daken de naden, randen en deklijsten van de dakbedekking nazien en zo nodig repareren - het metselwerk van een raamdorpelsteen en overige schade aan het metselwerk van de achtergevel herstellen - divers houtwerk herstellen aan kozijnen en gevelbekledingen - het houtwerk nazien en waar nodig bijschilderen of overschilderen - in de achtergevel extra ventilatieroosters aanbrengen voor het ventileren van de kruipruimte - een deel van de boeiboorden van de aangebouwde berging vervangen - in de badkamer een kleine badkuip verwijderen en afvoeren en daar een inloop douche maken. Wij willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel, zodat we kunnen besluiten of we alles in 1 keer laten uitvoeren of in delen.

Daklekkage repareren

Offerte maken voor opsporen en herstellen daklekkage. Sinds nieuwe kunststoffen ramen en boeiboorden waren geplaatst begonnen de lekkages. Het is een plat dak, lekkage zit waarschijnlijk op de dak rand.

Boeidelen vervangen of repareren

Aan de voorzijde, carport, dienen de boeiboorden gerepareerd te worden. Aan de achterzijde, klein schuurtje gedeeld met de buren 3 x 3 meter, moeten de houten boeidelen op 3 zijden vervangen worden. Tevens is het dak van de schuur iets verzakt wat gerepareerd dient te worden, misschien volstaat een regenpijp aanbrengen zodat het water weer wegloopt ook wel.

Boeiboord vervangen en goten repareren

De boeiboorden van ongeveer 6 meter lang, 2 keer, van mijn hoekwoning dienen te worden vervangen door Trespa. Daarnaast heb ik op de naad van mijn zinken goot een lekkage die gerepareerd dient te worden.

Boeiboorden en deur van een tuinhuis repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn tuinhuisje aan de voor- en achterzijde laten vervangen. Het tuinhuisje is 3 bij 3 meter groot. Daarnaast zal er ook naar de deur gekeken moeten worden, deze zal aan de onderzijde geschaafd moeten worden.

Timmer-, metsel- en dakwerk

Ik wil graag enkele onderhoudswerkzaamheden aan mijn woning laten verzorgen. De dakgoten aan de voorzijde van mijn woning hebben onderhoud nodig. De houten boeiboorden voor en opzij en de planken onder de brede dakgoot moeten vervangen worden. Verder heb ik aan de zijkant van mijn huis nu een schutting staan van rasterwerk met klimop. Die ga ik weghalen en ik wil daar een fundering met een gemetselde muur laten maken van ongeveer 250 x 200 cm. Als derde klus wil ik wat onderhoud aan de dakbedekking op mijn platte dak laten verzorgen. Ik heb incidenteel lekkages en wil het dak laten nakijken en zo nodig repareren of helemaal opnieuw bedekken.

Dak op het tuinhuisje laten repareren

Ik wil het platte dak van mijn tuinhuis laten repareren, deze is van bitumen en loopt een soort golvend. Alles eraf zien wij niet zitten, wellicht mogelijkheid van repareren/deels vernieuwen. 3.00 x 2.50 m. Tevens eventueel het vernieuwen van boeiboorden. 3 x 2 en 2 x 2,5 m.

Pannendak inspecteren en boeiboorden repareren

Reparatie of vervangen boeiboorden. Dak grootte ongeveer 2 x 25 m2. Dakgoten schonen. Vogelnesten verwijderen. Ruimtes die mogelijke vogelnesten kunnen herbergen afdekken. Er is een foto van zuidzijde beschikbaar.

Pannendak en boeiboorden laten repareren

Het betreft een pannendak. Aan 1 zijde tot aan de dakkapel dient te worden aangepakt. De daklatten, de boeiboord en het plafond aan de binnenzijde van de overkapping dient te worden vernieuwd. De pannen mogen hierna terug gelegd worden. Het gaat om een goed te bereiken tussenwoning en de oppervlakte is ongeveer 8 m2.

Dakgoot repareren met EPDM en boeiboorden vervangen

De dakgoot is van zink en nog goed, maar behoeft reparatie, graag inleggen met EPDM. De goot is 8 meter in de lengte en in de breedte ongeveer 15 cm. Verder zijn de boeiboorden rot, ze zijn 8 meter lengte (hout/multiplex) en 25 cm breedte aan de voorkant en achterkant is ook nog een stuk boeibord waar de hemelafwatering aan vast zit, ongeveer 30 cm bij 25 cm.