Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoensbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoensbroek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoensbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoensbroek of directe omgeving.

173 klanten uit Hoensbroek bevelen een bij Casius in Hoensbroek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoensbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, 3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Hoensbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoensbroek:

Meerdere kozijndorpels en ramen vervangen

Een 8-tal kozijndorpels wil ik vervangen en van 6 van deze eventueel de ramen vervangen. Momenteel zijn het 6 (2 openslaande) ramen met bovenlicht. Indien mogelijk allen 2 gehele openslaande ramen of draai-kiep-ramen. Woning is van 1908 en de kozijnen zijn van hout, en wil ik weer van hout. Graag alles laten afvoeren. De afmetingen zijn: op de bovenverdiepring zijn er 3 van 1,70 x 1,07 meter en een van 1,57 x 1,30 meter. Beneden is er een van 1 x 1,67 meter en een van 1 x 1,70 meter. Aan de voorkant is er makkelijk bij te komen, aan de achterkant wordt het lastiger.

Keralit op boeiboorden en dakkapellen aanbrengen

Wij willen graag in eerste instantie de boeiboorden en dakkapellen aan de voorkant van het huis laten bekleden met keralit. De geschatte lengte is 25 meter exclusief de zijkanten van de dakkapellen (2 stuks). Wanneer het bevalt willen wij de rest van het huis (deel zijkant en achterkant, ongeveer 40 meter) laten doen. Als jullie een goed alternatief hebben voor keralit hoor ik dat natuurlijk graag.

Praxis vouwdeur plaatsen

Ik wil graag in mijn woning een nieuwe Praxis vouwdeur laten plaatsen.

Raamkozijn met braaksporen repareren

Ik wil graag braaksporen repareren van 2 ramen oftewel 2 kozijnen van hardhout. Er zijn stukken hout uit gebroken. Kunt u mij globaal een offerte sturen van de reparatie.

Hor inzetraam voor slaapkamer leveren en plaatsen

Ik heb een hor inzetraam nodig voor de slaapkamer, maar twijfel over de afmetingen. Deze zijn denk ik 140 cm x 80 cm. Gaarne wil ik de kosten weten, inclusief bezorgen en nameten.

Muurkast doorbreken en omzetten

Twee slaapkamers liggen aan elkaar. Waar aan iedere kant een tweedeurige muurkast ligt, aan een kant zelfs een driedeurige. Nu wil men eerst de tussenwand tussen die twee tweedeurige kasten uitbreken en aan een kant dan dicht maken. Voor wat betreft de derde deur wil men ook de wand uitbreken, aan de open kant ook dicht maken en aan de andere kant openbreken. Zo ontstaat er een brede heel, diepe kast op een kamer. Hierin zou men het liefst Louvre deuren plaatsen (harmonica) al dan niet hangend of op rails. Als dat niet zou kunnen dan op de ene kamer op de plaats van de derde deur de muur uitbreken en dan de derde deur plaatsen. Oke, ik kan wel iets breken maar echt een kozijn of deuren ophangen is een kunst. Is er iemand die dat wel zou kunnen, beginnend zo snel mogelijk, liefst nog volgende week.

Werkzaamheden aan een tuinhuis afronden

We zijn begonnen met het opzetten van een tuinhuis. Alles staat, alleen de deuren moeten nog ingehangen worden, de boeiboorden opgehangen, en een goeie dakgoot. Tevens willen we meteen nog het dak aan de linkerkant uitbreiden met circa 1.5 meter. Materiaal is aanwezig.

Barndeur laten plaatsen

Deur en Rolsysteem is in huis maar heb geen goed gereedschap

Stompe binnendeur afhangen

Graag zou ik de binnendeur willen laten inhangen. Het gaat om een stompe deur. De deur is zo goed als op maat gemaakt. Ook graag de klink er op zetten.

Deuren met industriële look plaatsen

Wil graag een industriële look taatsdeuren die de hal van de woonkamer scheiden. Afmeting: 2,5 meter hoog x 2 meter breed. Of bestaande hoogte van circa 210 cm. Welk materiaal weet ik nog niet. Kunt u voor beide hoogten een indicatie van de kosten geven?

Inbraakschade aan deur en kozijn herstellen

Er is een poging tot inbraak geweest aan mijn achterdeur. Het kozijn en deur met slot is vernield, dit wil ik graag laten herstellen.

Deur bovenaan de trap maken

Wij zouden graag boven aan de trap een harmonica deur willen plaatsen. In de volgende afmeting 2. 40 x 83

Aanbrengen Keralit of Protex gevelbekleding

Ik zou graag Keralit of Protex gevelbekleding laten aanbrengen op de eerste en tweede verdieping van de woning. Er is op dit moment nog geen bekleding aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 20 m2 en de nokhoogte 7.5 m2. Er is plek om een steiger te plaatsen.

Rolpoort repareren of vervangen

Ik heb naast mijn huis een kleine oprit naar de garage. Bij de garage wordt de oprit afgesloten met een rolpoort van 240 cm breed en 230 cm hoog. De rolpoort bestaat uit kunststof lamellen. Momenteel rolt de poort niet meer omhoog. Ik wil graag even laten bekijken of dit gerepareerd kan worden of dat er een nieuwe rolpoort geplaatst moet worden. Ik maak hiervoor graag een afspraak.

Waterschade aan het plafond repareren

Ik heb een waterschade als gevolg van het onweer op woensdag 22 juni 2016. Ik heb een aanbouw aan de achterkant van het huis met een platte dak. De water afvoer gaat door een standaard afvoerbuis dat tot nu toe altijd voldoende was. Maar gedurende het onweer was er blijkbaar meer water of het platte dak gekomen dan afgevoerd kon worden. Daardoor is er water overgelopen en in het binnenhuis gedrongen. Ik had eerst gedacht dat het wel zal drogen maar tijdens een paar dagen ruiken we een muffe geur waardoor ik vermoed dat er ergens een schimmel vormt. Vermoedelijk moet het plafond weggebroken worden om te zien wat er aan de hand is. Kan iemand komen kijken en een offerte maken om het probleem op te lossen?

Vaste trap laten plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een vaste trap te laten plaatsen naar de zolder. En er moet een nieuwe opening gemaakt worden in beton.

Dubbele taatsdeuren laten maken naar leefkeuken

Geachte, om verbinding te maken tussen mijn woonkamer en mijn leefkeuken ben ik op zoek naar een dubbele taatsdeur. Afmetingingen: +/- 2 meter breed en hoog Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Vlizotrap naar zolder aan laten brengen

Ik wil graag een vlizotrap op de zolder laten plaatsen. Op dit moment is er een klein luik, we willen een groter luik van 70 bij 112 centimeter laten maken. Het is een houten verdiepingsvloer.

Vaste trap laten monteren

We willen een vaste trap van de eerste verdieping naar de zolder laten plaatsen. De huidige vlizotrap moet verwijderd worden en het gat hiervan gedicht. De vaste trap willen wij langs de muur omhoog laten plaatsen. Ons huis heeft betonnen verdiepingsvloeren.

Houten serredeur vernieuwen

Ik moet een nieuwe houten buiten serredeur. Deze heeft geen standaard maat isis de rechterkant van een openslaande deur, die als opengaande deur gebruikt word. Kan zelf niet plaatsen dus zou dit ook door jullie moeten laten doen. Ik zou hier graag een prijsopgave van willen hebben.

Rails en schuifdeuren monteren

Ik wil de volgende klus laten uitvoeren: schuifdeuren van een Lundia kast ( 931x2148 type Sara ) laten ophangen inclusief rails. Materialen heb in mijn bezit (door de Gamma afgeleverd).

Traprenovatie: trap renoveren

Ik wil de trap laten renoveren door een door u aanbevolen klusbedrijf. Wij willen graag vloerbedekking op de trap. Derhalve wil ik graag weten wat de arbeidskosten zijn van een trap zijn laten renoveren (inclusief zijkanten en zonder zijkanten. Het is een trap met 13 treden).

Ramen en deuren in kozijnen monteren

Wij hebben een nieuw tuinhuis geplaatst en daarbij zijn een aantal deuren en ramen geleverd die met de meegeleverde scharnieren en hang en sluitwerk op maat ingehangen moeten worden. Het betreft vuren/grenen kozijnen en deuren. 2 deuren (dubbele deur als inkom). 4 dubbele ramen 2 enkele ramen Graag een prijsopgave voor het afhangen van deze deuren en ramen, eventueel is het beoordelen ter plaatse mogelijk na afspraak. Planning nader overeen te komen.

Slaapkamer deuren plus kozijnen plaatsen

Ik wil 4 deuren met kozijnen laten leveren en plaatsen. Ik wil graag weten wat mij dat gaat kosten om de deuren en kozijnen te laten maken. Het betreft een standaard maat deuren en kozijnen. Plus nog een deur zonder kozijn plaatsen, een Calgary deur. Die deur is voor een trapkast. Graag een offerte sturen inclusief hang- en sluitwerk.

Tuindeur schutting monteren

Tuindeur van schutting ligt eruit. Was bevestigd aan de muur met eerst een paal in de muur en dan komt de deur. De paal moet opnieuw bevestigd worden. De scharnieren zitten er nog aan. Die zijn nog goed, de hele paal is losgekomen. Wat zijn de kosten hiervan?