Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lichtkoepels plaatsen:

Lichtkoepels plaatsen

Het moeten twee lichtkoepels van ongeveer 120 x 90 zijn voor onze keuken met een plat dak. Helder glas antraciete ombouw.
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepels plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen nieuw bitumen dakbedekking op carport

Aanbrengen bitumen dak op nieuw gebouwde carport. Oppervlakte ongeveer 33 m2. Tevens meebranden van 2 opstanden van lichtkoepels dagmaat 1 x 1 m. Dak wordt nog voorzien van underlayment platen. Aan 1 kant over bestaande dakleer aanbranden (garage) andere kant wordt door ons zelf afgewerkt.

Lichtkoepels in plat dak van veranda plaatsen

Veranda is +/_ 5mtr breed en +/_ 2,5 mtr diep. Door een dicht dak is er te weinig daglicht in de huiskamer. Ik wil graag 2 daklichten laten plaatsen van 1 mrt bij 1,50 mrt. Daarna moet de huidige dakbedekking bij de geplaatste daklichten aan gepast worden.

Groen dak en lichtkoepels realiseren op garage

Behalve een groendak zou ik ook graag twee lichtkoepels laten installeren. Het gaat om het dak van mijn garage, hier ligt momenteel bituum op. De garage is 3m breedt en 8m lang. Graag zal ik ook regenpijp aan de andere kant van het dak laten plaatsen. Het dak ligt tussen houten balken van 5-6cm dik en 12 cm breed. Onderhouds vrij

Het pannendak vervangen en van buitenaf isoleren

Het is een dak uit 1977, er heeft al een dakinspectie plaatsgevonden. Wij willen het isoleren binnen of buiten. betonnen pannen zijn aan vervanging toe. 2 lichtkoepels moeten verwijderd worden het plaatsen van zonnepanelen. Het dakoppervlakte zal ongeveer 10 x 17 zijn per kant. Isolatie van 3cm pur plaat is al aanwezig. De bedoeling is dat het dak naar de isolatienorm te trekken.

Afschot verbeteren van een plat dak en EPDM plaatsen

We hebben lekkage in ons huis vermoedelijk omdat er water blijft staan op ons platte dak. We hebben ook het vermoeden dat de afschot van het platte dak niet meer voldoende is omdat er plassen staan en het water niet meer richting de afvoerpijpen loopt. Het platte dak is ongeveer 11 bij 3.5 meter en er zijn 4 lichtkoepels aanwezig.

Dakmateriaal vernieuwen

Huidige dakbedekking is mastiek met grind en dat ligt zeker 40 jaar zonder problemen. Het dak is 55 m2 met 2 lichtkoepels. Het plan is na vernieuwing zonnepanelen te plaatsen. Pand ligt in Amsterdamse Helmersbuurt. Het is een kleine VVE (3 eigenaren).

Drie lichtkoepels realiseren in dubbelwandig plat dak van metalen loods

Loods met metalen dubbelwandig plat dak waar ik 3 lichtkoepels wil laten plaatsen. De koepels moeten licht gebogen zodat het regenwater er af loopt en van kunststof.

Diverse klussen in huis

Klus1; Bestaande entree aanbouw (60 diep, 300 br, 225 h.) vervangen door kunststof. Deur kan blijven maar moet geschilderd worden (of passende nieuwe kunststof deur als prijs verschil niet te groot is). Klus2; Bestaande serre afbreken en afvoeren. \ Aanbouw achter huis met badkamer en slaapkamer realiseren (Wand met kunststof kozijn tussen schuur v.d. buren en eigen schuur plaatsen. Eigen schuur ombouwen tot badkamer. Geheel overkappen [met lichtkoepels?]) Klus3; Afbouw zolderkamer: Platen vóór isolatie aanbrengen. Wandjes aanbrengen. Muur afwerken. Klus4; Aanrechtblad vervangen. Inductie kookplaat plaatsen. Nieuwe gootsteen plaatsen met kraan. Kan in verschillende fasen uitgevoerd worden. Kan in delen uitgevoerd worden

Prefab aanbouw plaatsen

We willen een prefab uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning van 3 m diep x 6 meter. Hiervoor is er volgens ons geen vergunning nodig. Het doel van deze uitbouw is het vergroten van de keuken en woonkamer. Het is ons onduidelijk wat voor fundering hiervoor nodig is. We willen graag de uitbouw verrijken met: -lichtstraal -elektra -leidingwerk -ramen en kozijnen -schuifdeur -2 lichtkoepels -verwarming

2 lichtkoepels ophogen of vervangen

Ik heb 2 lichtkoepels, die opgehoogd moeten worden / eventueel vervangen. Randen van de koepels zijn vroeger al verkeerd geplaatst en liggen lager dan de dakrand. Hierdoor al een grote waterschade gehad. Moet dus opgehoogd worden, of eventueel nieuwe, hogere koepels plaatsen. Het dak is bedekt met epdm. Dit moet ook weer netjes gemaakt worden zodat de boel waterdicht is.

Partners

Partners van Casius